ροή ειδήσεων

Ρόδος: Αδερφός κατά αδερφής για τη δολοφονία της γιαγιάς τους - Οι καταθέσεις τους ενώπιον της ανακρίτριας!



Ο εγγονός και η αδερφή του είχαν κριθεί προφυλακιστέοι για το έγκλημα που συντάραξε τη χώρα...

Ολοκληρώθηκε χθες (18-12-2014), το δεύτερο σκέλος της κυρίας ανάκρισης με κατηγορούμενους την 29χρονη Α. Β. του Μ. και τον 26χρονο αδελφό της Κ. Μ. του Τ., για τη δολοφονία της 69χρονης γιαγιάς τους Ουρανίας Γερόλυμου, την 3η Νοεμβρίου 2014, για μία τηλεόραση.

Οι δύο κατηγορούμενοι είχαν κριθεί την 7η Νοεμβρίου 2014 προσωρινά κρατούμενοι στο σκέλος της υπόθεσης που αφορά το φόνο. Κλήθηκαν να απολογηθούν και για την κατηγορία της ληστείας από κοινού από την οποία επήλθε ο θάνατος

Η 29χρονη ενώπιον της Ανακρίτριας αρνήθηκε και χθες οποιαδήποτε σχέση με το έγκλημα και υποστήριξε ότι η δολοφονία διεπράχθη από τον αδελφό της. Αναφέρθηκε συγκεκριμένα σε τρείς καταθέσεις, που ελήφθησαν στα πλαίσια της προανάκρισης και τόνισε ότι από το περιεχόμενό τους προκύπτει με απόλυτη σαφήνεια και χρονική συνέπεια ότι ο αδερφός της ήδη από το απόγευμα της 3ης Νοεμβρίου 2014, λίγο μετά τις 17.00 μιλούσε σε γνωστούς και φίλους του για την ύπαρξη μίας τηλεόρασης, την οποία και επιθυμούσε να πωλήσει.

Μάλιστα ο κατηγορούμενος για αποδοχή προϊόντων εγκλήματος στην υπόθεση δήλωσε ότι ο αδερφός της του παρέδωσε την τηλεόραση αυτή κάτω από συνθήκες απόλυτης μυστικότητας και κρυφά από εκείνη.

Σχολιάζοντας τις καταθέσεις του αδελφού της, τόνισε ότι καταφανέστατα ψεύδεται ισχυριζόμενος ότι πληροφορήθηκε από εκείνη μετά τις 21.00 ότι είχε σε προγενέστερο χρόνο δήθεν αφαιρέσει την τηλεόραση της γιαγιάς τους, ενώ υπάρχουν τρεις μαρτυρίες, η μία μάλιστα ένορκη, ότι εκείνος συζητούσε για την τηλεόραση ήδη από το απόγευμα της 3ης Νοεμβρίου 2014 και λίγο μετά τις 17.00.

Ο αδελφός της από την άλλη υποστηρίζει ότι ήταν η αδελφή του, που σκότωσε την 69χρονη γιαγιά τους. Χθες μάλιστα πιθανολόγησε ότι στο φόνο υπάρχει ενδεχόμενο να έχει εμπλοκή και ένα τρίτο άτομο, αλκοολικός, με τον οποίο είχε σχέση η αδελφή του, ο οποίος είναι βίαιος. Ισχυρίζεται μάλιστα ότι η αδελφή του τον είχε ενημερώσει ότι η γιαγιά τους ήταν λιπόθυμη και ότι ο ίδιος δεν μπήκε στο διαμέρισμα. Υποστηρίζει πιο πέρα ότι πήγε στην οικία της αδελφής του περί ώραν 21.00 για να δανειστεί το μηχανάκι της.

Πηγή: dimokratiki.gr

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *