ροή ειδήσεων

Φλωρίδης - Διαμαντοπούλου κάνουν νέο κόμμα



Με στόχο τις επόμενες εκλογές, όποτε κι αν γίνουν αυτές...
Τη δημιουργία ενός νέου πολιτικού φορέα, με τη συμμετοχή και της Άννας Διαμαντοπούλου, προανήγγειλε μιλώντας σήμερα στον τηλεοπτικό σταθμό Action24 ο πρώην Υπουργός επί κυβερνήσεων ΠΑΣΟΚ Γιώργος ΦλωρίδηςΣυνωστισμός κομμάτων που έχουν ως στόχο να εκφράσουν τον λεγόμενο χώρο της Κεντροαριστεράς παρατηρείται το τελευταίο διάστημα και ενώ κυριαρχεί στη δημόσια ζωή κλίμα πιθανών πρόωρων εκλογών.

Μετά το ΠΑΣΟΚ, το Ποτάμι, το φημολογούμενο κόμμα του Γιώργου Παπανδρέου και την Κίνηση των Μεταρρυθμιστών του Σπύρου Λυκούδη, σήμερα στην εκπομπή Reaction του τηλεοπτικού καναλιού Action24, ο Γιώργος Φλωρίδης προανήγγειλε ότι θα δημιουργήσει κόμμα μαζί με την πρώην υπουργό των κυβερνήσεων του Γιώργου Παπανδρέου και του Λουκά Παπαδήμου, Άννα Διαμαντοπούλου.


Ο κ. Φλωρίδης είπε ότι το νέο αυτό κόμμα θα συμμετέχει στις εκλογές όποτε και αν γίνουν αυτές, ενώ η φιλοδοξία - και αυτών - είναι η σύμπραξη μεταρρυθμιστικών δυνάμεων και εξήγησε πως «το κενό, πρέπει να καλυφθεί».

«Να δημιουργηθεί ένας Δημοκρατικός Μεταρρυθμιστικός Πόλος μέσα από συγκρότηση δυνάμεων. Ξεκίνησε μία προσπάθεια εδώ και δύο χρόνια για να καλυφθεί το αίτημα της κοινωνίας», είπε ο πρώην βουλευτής και υπουργός του ΠΑΣΟΚ.

Υπενθυμίζεται ότι η κυρία Διαμαντοπούλου πριν από περίπου ενάμιση χρόνο είχε εκφράσει την ανάγκη της για... ταπείνωση, προκειμένου να δει διαφορετικά τα πράγματα, πρωτού επιχειρήσει να επανέλθει στην δημόσια ζωή μετά την αποτυχημένη προσπάθειά της να εκλεγεί βουλευτής στην εκλογική αναμέτρηση του 2012. Σε συνέντευξή της τον Μάιο του 2013 είχε δηλώσει: «Βεβαίως, λοιπόν, έχω ανάγκη και της ταπείνωσης και της εσωστρέφειας και να ξαναδώ όλα τα πράγματα από την αρχή, αλλά φυσικά και δικαιούμαι να μιλήσω για πράγματα για τα οποία πάλεψα».


Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *