ροή ειδήσεων

Πρόσω ολοταχώς ο Γιώργος Παπανδρέου για νέο κόμμα



Στα σκαριά το κόμμα του Γ. Παπανδρέου. Με βάση τα δίκτυα νέων και παλαιά στελέχη του ΠΑΣΟΚ οι υποστηρικτές του Γ. Παπανδρέου συγκροτούν κόμμα...

Στα σκαριά βρίσκεται η δημιουργία κόμματος από τους υποστηρικτές του Γ. Παπανδρέου κυρίως μετά την επίσπευση της προεδρικής εκλογής. Στελέχη που πρόσκεινται στον Γ. Παπανδρέου υποστηρίζουν ότι μετά τις τελευταίες εσωκομματικές εξελίξεις, το διαζύγιο με το ΠΑΣΟΚ του Ευ. Βενιζέλου είναι οριστικό και πως δεν είναι διατεθειμένοι να κάνουν πίσω.

Όπως έχει αναφέρει το TheTOC σε παλαιότερο δημοσίευμα, έχουν προηγηθεί μετρήσεις κοινής γνώμης οι οποίες εμπεριέχουν θετικά μηνύματα για την δημιουργία κόμματος από την πλευρά του Γ. Παπανδρέου. Συγκεκριμένα, σε ποιοτικά στοιχεία των δημοσκοπήσεων αναφέρεται ότι 3 στους 5 υποστηρικτές του ΠΑΣΟΚ βλέπουν θετικά την δημιουργία κόμματος από τον Γ. Παπανδρέου, ενώ καταγράφεται σημαντική επιρροή του κόμματος σε ψηφοφόρους του ΣΥΡΙΖΑ που προέρχονται από το ΠΑΣΟΚ σε ποσοστά που φτάνουν το 3%.

Τόσο ο πρώην Πρωθυπουργός όσο και οι βουλευτές που ανήκουν στην σφαίρα επιρροής του θα ψηφίσουν τον υποψήφιο Πρόεδρο της Δημοκρατίας

Τόσο ο πρώην Πρωθυπουργός όσο και οι βουλευτές που ανήκουν στην σφαίρα επιρροής του θα ψηφίσουν τον υποψήφιο Πρόεδρο της Δημοκρατίας. Όμως αρκετοί ανεξάρτητοι βουλευτές αρχίζουν να δηλώνουν ότι δεν θα ψηφίσουν στις κρίσιμες εκλογικές διαδικασίες με αποτέλεσμα να απομακρύνεται το ενδεχόμενο συγκέντρωσης 180 βουλευτών. Σύμφωνα με πληροφορίες, το παπανδρεϊκό στρατόπεδο δεν φοβάται τις εκλογές καθώς έχει συγκροτήσει ανά την επικράτεια ισχυρούς οργανωτικούς πόλους.
Βάση της νέας οργανωτικής δομής θα αποτελέσουν τα δίκτυα νέων ανά την Ελλάδα, τα οποία θα λειτουργήσουν ως «αντένες» επικοινωνίας.

Με κεντρικό σύνθημα την αυτοοργάνωση τα δίκτυα υποστηρικτών του Γ. Παπανδρέου αναμένεται να συναντηθούν με κινήσεις που έχουν την σφραγίδα στελεχών του ιστορικού ΠΑΣΟΚ, όπως ηΑριστερή Πρωτοβουλία του Γ. Παναγιωτακόπουλου και η Κίνηση των 75 του Μιχάλη Καρχιμάκη. Αναμένεται επίσης να ταχθούν στο πλευρό του Γ. Παπανδρέου και πρώην βουλευτές και στελέχη των κυβερνήσεων του ΠΑΣΟΚ.

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

  1. Ανώνυμος9/12/14 21:41

    https://www.facebook.com/photo.php?fbid=591715360959230&set=a.136638443133593.27765.100003623142147&type=1&theater

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος9/12/14 23:00

    o Εθναρχιδης μας.....ο σωτήρας μας.......ο αϊστάην μας,,, μεγάλο κελεπούρι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος14/12/14 22:07

    Ζητειται κηπουροs να φυτευει φυτα μαζι με την γλαστρα....Ζητειται μικροs για να αλλαζει αλυσιδεs ποδηλατων εν κινησει.....αμοιβη ικανοποιητικη cds mko κτλπ.Oι πτηνοτροφοι λενε οτι πραμα που βγαινει απο την κωλ...οτρυ...πιδα χαιρι δεν εχει....Θα σαs δω στιs καλτσεs......

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *