ροή ειδήσεων

Μοίρασε χαρά και δώρα ο Κολοσσός



Σύσσωμη η οικογένεια του Κολοσσού επισκέφθηκε την παιδιατρική κλινική... του Γενικού Νοσοκομείου Ρόδου και χάρισε χαμόγελα και δώρα στα μικρά παιδιά.

Η ανακοίνωση του Κολοσσού:

«Σύσσωμη η ομάδα του ΚΟΛΟΣΣΟΥ H HOTELS, πραγματοποίησε την περασμένη Κυριακή, επισκέψεις για ευχές στην παιδιατρική κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Ρόδου και στις Πηγές Καλλιθέας για να διασκεδάσει με τους μικρούς φίλους της, στο πνεύμα των εορταστικών ημερών.

Στην παιδιατρική κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Ρόδου, έφθασαν οι αθλητές του ΚΟΛΟΣΣΟΥ H HOTELS για να δώσουν χαρά, με τον προπονητή κ. Άρη Λυκογιάννη, τον βοηθό προπονητή κ. Στάθη Νεραντζάκη, τον διευθυντή κ. Γιώργο Γκοτζογιάννη, την υπεύθυνη μάρκετινγκ & επικοινωνίας κ. Άντα Καραγιάννη και στελέχη του προπονητικού team. Την ομάδα συνόδευσε ο κ. Κώστας Ευφραιμίδης, διευθυντής του τοπικού καταστήματος Jumbo που πρόσφερε τα δώρα. Τους υποδέχθηκε φιλόξενα η διευθύντρια της παδιατρικής κλινικής κα Ντίνα Παχύλη Μαχαιρίδη με τον παιδίατρο κ. Διακολιό Κωνσταντίνο και τους ειδικευόμενους παδιάτρους.

Οι αθλητές του ΚΟΛΟΣΣΟΥ H HOTELS έδωσαν από καρδιάς ευχές υγείας, στα μικρά παιδιά που αυτές τις ημέρες φιλοξενούνται στην παδιατρική κλινική, στους γονείς τους, τους γιατρούς και το νοσηλευτικό προσωπικό, φωτογραφήθηκαν μαζί τους, μοίρασαν τα δώρα, αυτόγραφα και πολλά χαμόγελα.

Στη συνέχεια επισκέφθηκαν τις Πηγές Καλλιθέας, στο παραμυθένιο Χριστουγεννιάτικο σκηνικό που κάθε χρόνο συγκεντρώνει πλήθος μικρά παιδιά με τους γονείς τους. Το μνημείο με τον εορταστικό του διάκοσμο και τις δραστηριότητες, ενθουσίασε τους αθλητές του Κολοσσού. Συναντήθηκαν με τα παδιά, υπέγραψαν μπάλες, αυτόγραφα με τη φωτογραφία της ομάδας, φωτογραφήθηκαν μαζί τους και μοίρασαν χαμόγελα και ευχές.

Το εορταστικό πρόγραμμα έκλεισε με ένα απολαυστικό γεύμα στο Blue Mirage Wine Bar Restaurant. Οι γευστικές απολαύσεις και οι καλές υπηρεσίες στο κλίμα των ημερών, συνόδευσαν τη συζήτηση των μελών της ομάδας του ΚΟΛΟΣΣΟΥ H HOTELS και πρόσφεραν ένα καλό διάλειμμα από το έντονο πρόγραμμα προπονήσεων».

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *