ροή ειδήσεων

Ντροπή! Ένταση μεταξύ ΑΜΕΑ και ΜΑΤ στο Υπουργείο Οικονομικών


Ενταση προκλήθηκε μεταξύ ανδρών των ΜΑΤ ...και ατόμων με αναπηρία, όταν οι τελευταίοι στην προσπάθειά τους να προσεγγίσουν το υπουργείο Οικονομικών (έκαναν πορεία στο κέντρο της Αθήνας) εμποδίστηκαν από αστυνομικούς.

Οι εικόνες με άνδρες των ΜΑΤ να κρατούν με το πόδι τους τα αναπηρικά αμαξίδια των ΑΜΕΑ, προκαλεί μόνο αισθήματα ντροπής. Οι διαδηλωτές, ωστόσο, κατάφεραν να σπάσουν τον κλοιό και να φθάσουν έξω από την πόρτα του ΥΠΟΙΚ όπου εκ νέου προκλήθηκε ένταση, όταν οι αστυνομικοί που βρίσκονταν στο εσωτερικό του κτιρίου έσπευσαν να κατεβάσουν το προστατευτικό ρολό και ένας από τους διαδηλωτές προσπάθησε να το εμποδίσει κρατώντας το με το χέρι του.
Σημειώνεται ότι το συλλαλητήριο των διαδηλωτών ξεκίνησε από το Υπουργείο Εργασίας, λίγο νωρίτερα, καθώς η 3η Δεκέμβρη είναι ημέρα αγώνα και αξιοπρέπειας για όλα τα άτομα με αναπηρία, χρόνιες παθήσεις και τις οικογένειές τους.Λίγο μετά τις 12.30 το μεσημέρι η πορεία των ατόμων με αναπηρία έφτασε στο Υπουργείο Οικονομικών, ενώ στη συνέχεια σκοπεύουν να κάνουν πορεία προς τη Βουλή και το Μέγαρο Μαξίμου.
Στη συνέχεια σκοπεύουν να κάνουν πορεία προς τη Βουλή και το Μέγαρο Μαξίμου.





Πηγή: iefimerida.gr


Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *