ροή ειδήσεων

Ξαναβγαίνει το ΚΛΙΚ



Το ΚΛΙΚ ξεκίνησε με πρώτο εξώφυλλο τον Μax Headroom...
Τον Απρίλη του 1987, το περιοδικό που έμελλε να σημαδέψει μια ολόκληρη γενιά αναγνωστών, έθετε το ερώτημα για το ποιος είναι ο άνθρωπος που τότε με το σόου του προσέλκυε 1.600.000 θεατές στο κανάλι 4 του Λονδίνου. Απαντούσε λέγοντας ότι "πρόκειται για μία ηλεκτρονική ομιλούσα κεφαλή, κανείς δεν πρόκειται να τον συναντήσει έστω και αν περάσει μία ζωή στο Λονδίνο".

Σχεδόν τριάντα χρόνια αργότερα και μετά από εκδοτικές προσπάθειες για επανακυκλοφορία του εντύπου, το ΚΛΙΚ επιστρέφει. Η ακριβής ημερομηνία επιστροφής του δεν είναι ακόμα γνωστή. Ούτε ακόμα το ποιο θα είναι το ακριβές περιεχόμενό του. Αυτή τη φορά όμως σε ηλεκτρονική μορφή.

Όπως αποκάλυψε ο εκδότης του, Άρης Τερζόπουλος, σε εκτενή συνέντευξή του στο news.gr, η ο οποία θα δημοσιευθεί τις επόμενες ημέρες, δεν θα έχει καμία σχέση με το ΚΛΙΚ που όλοι ξέραμε. Θα βρίσκεται στον αέρα του διαδικτύου περί τα τέλη Ιανουαρίου έως τα μέσα Φεβρουαρίου με τη συμμετοχή αρκετών προσώπων από την πρώτη συντακτική ομάδα του περιοδικού. "Ανταποκρινόμενο στις απαιτήσεις και στα δεδομένα της εποχής", όπως λέει χαρακτηριστικά ο Άρης Τερζόπουλος.

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *