ροή ειδήσεων

Οικογένεια κατηγορείται για εμπρησμό στη Ρόδο



Στο Καρακόνερο
Οι φλόγες τύλιξαν το χώρο τα ξημερώματα του περασμένου Σαββάτου... και απείλησαν να εξαπλωθούν και στα διπλανά παραπήγματα και τροχόσπιτα

Ένας ανήλικος τσιγγάνος που είχε συλληφθεί προ ημερών από την Ασφάλεια για διαρρήξεις στη Ρόδο και οι γονείς του κατηγορούνται μαζί με έναν ακόμη 20χρονο για τον εμπρησμό που κατέστρεψε δύο παραπήγματα και δύο τροχόσπιτα και απείλησε ολόκληρο τον καταυλισμό στην περιοχή Καρακόνερο!

Οι φλόγες τύλιξαν το χώρο τα ξημερώματα του περασμένου Σαββάτου και απείλησαν να εξαπλωθούν και στα διπλανά παραπήγματα. Αμέσως έφτασαν άνδρες της Αστυνομίας, που συνέλαβαν την οικογένεια και τον 20χρονο φιλοξενούμενό τους και τους παρέδωσαν στο ανακριτικό τμήμα της Πυροσβεστικής. Ο 20χρονος ομολόγησε ότι έβαλε φωτιά σε ένα από τα παραπήγματα, όταν δέχθηκαν επίθεση από μια άλλη οικογένεια τσιγγάνων που προκάλεσαν ζημιές στο αυτοκίνητο της 39χρονης που τον φιλοξενούσε!

Για την ίδια υπόθεση κρατείται ο 40χρονος σύζυγος της ιδιοκτήτριας του αυτοκινήτου που πήρε προθεσμία για να απολογηθεί στην ανακρίτρια την ερχόμενη Πέμπτη, μαζί με τον καθ' ομολογίαν του εμπρηστή. Η 39χρονη και ο 17χρονος γιος της που είχε αφεθεί πριν από λίγες ημέρες ελεύθερος για τις διαρρήξεις, απολογήθηκαν και αφέθηκαν ελεύθεροι χωρίς να τους επιβληθούν περιοριστικοί όροι, με τη σύμφωνη γνώμη της ανακρίτριας και της εισαγγελέως Πλημμελειοδικών Ρόδου.

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *