ροή ειδήσεων

Κως: Συγχώρεσε τον Πακιστανό που προσπάθησε να τη βιάσει; - Το χρονικό της υπόθεσης και η δικαστική απόφαση!



Ο νεαρός αλλοδαπός για την υπόθεση αυτή βρέθηκε τον Δεκέμβριου του 2013 στο εδώλιο του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Ρόδου όπου και κρίθηκε ένοχος...

μόνο για την δεύτερη κατηγορία (παράνομη είσοδο στη χώρα) για την οποία και του επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης 9 μηνών και χρηματικό πρόστιμο 1.500 ευρώ, αφού για την κατηγορία του βιασμού έπαυσε η ποινική δίωξη μετά από την δήλωση που έκανε ενώπιον του δικαστηρίου η παθούσα, σύμφωνα με την οποία δεν επιθυμούσε την συνέχιση της ποινικής διαδικασίας.


ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ

Κατά της απόφασης του δικαστηρίου ο 24χρονος Πακιστανός άσκησε έφεση η οποία χθες κρίθηκε απαράδεκτη από το Μικτό Ορκωτό Εφετείο Δωδεκανήσου καθώς η ποινή που του έχει επιβληθεί είναι μικρότερη των δύο ετών φυλάκισης που απαιτεί ο νόμος για να γίνει δεκτή η αίτηση του.

Το περιστατικό, σύμφωνα με την καταγγελία που έχει γίνει στην αστυνομία φαίνεται να εκτυλίχθηκε περίπου στις 02.30 τα ξημερώματα της Κυριακής 3 Μαρτίου 2013, σε κεντρικό σημείο της πόλης της Κω. Σύμφωνα με πληροφορίες, η 21χρονη κοπέλα που διαμένει στο νησί, περπατούσε σε δρόμο της πόλης της Κω όταν ξαφνικά ένας άγνωστος άνδρας την πλησίασε, την ακινητοποίησε και την επιχείρησε να την εξαναγκάσει σε εξώγαμη συνουσία. Η νεαρή κοπέλα άρχισε να καλεί σε βοήθεια, και τις φωνές της άκουσαν περίοικοι οι οποίοι και κάλεσαν την αστυνομία.

Άμεσα στην περιοχή έσπευσε περιπολικό, το οποίο εντόπισε τον 24χρονο Πακιστανό. Σε έλεγχο που του διενήργησε διαπιστώθηκε ότι διέμενε παράνομα στη χώρα και τον συνέλαβε. Λίγες ώρες αργότερα, στο Τμήμα Ασφαλείας Κω εμφανίστηκε η 21χρονη κοπέλα, η οποία και κατήγγειλε όλα όσα της είχαν συμβεί, δίνοντας παράλληλα λεπτομερή περιγραφή του αλλοδαπού.


ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ

Ο δράστης εξεταζόμενος αναγνωρίστηκε ανεπιφύλακτα από την παθούσα, ενώ και ο ίδιος εξεταζόμενος από τους αστυνομικούς – σύμφωνα με πληροφορίες – παραδέχτηκε πως πλησίασε την κοπέλα, όχι όμως για την βιάσει ή να την εξαναγκάσει σε οτιδήποτε με το ζόρι, αλλά για να την φλερτάρει επειδή του άρεσε. Μετά την απολογία του ο 24χρονος είχε κριθεί προσωρινά κρατούμενος και πήρε το δρόμο για τις φυλακές.

Πληροφορίες από: rodiaki.gr

Σχόλια

  1. Ανώνυμος3/12/14 12:36

    Καλό καριολακι είσαι και εσυ,2 πράγματα θέλω να ερωτήσω, 1 πόσα πήρες για να αποσύρεις την κατηγορία , και 2 τι θα Πης στην επομένη που θα κάνει το ίδιο ,γιατί αυτά που σου έκανε και που θα συνεχίσει να κάνει είναι μέσα στην κουλτούρα τους ,αφού δεν τους καίγετε καρφί για το γυναικείο φίλο, είναι ΖΩΑ με όλη την σημασία της λέξης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος3/12/14 16:03

    αφου της αρεσε καλα εκανε και τον συγχωρεσε . Η επομενη κοπελα θυμα του πακιστανου τι θα εχει φταιξει ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *