ροή ειδήσεων

«Ξέχασαν» παιδί στην αυλή του παιδικού σταθμού



Σάλος δημιουργήθηκε σε παιδικό σταθμό του δήμου Ζωγράφου.... Αιτία στάθηκε το γεγονός ότι μία εκ των εκπαιδευτικών φαίνεται πως δεν αντιλήφθηκε ότι ένα από τα παιδιά, για τα οποία ήταν υπεύθυνη, είχε μείνει στην αυλή μετά το πέρας του προαυλισμού. Αποτέλεσμα, σύμφωνα με υπηρεσιακούς παράγοντες, ήταν το παιδάκι να φωνάζει και να κλαίει μη καταλαβαίνοντας γιατί είχε μείνει έξω μόνο του. Η αυλή και η παιδική χαρά του εν λόγω παιδικού σταθμού είναι σε τέτοιο σημείο που από μέσα δεν άκουγαν τις φωνές του. Ένας περαστικός, άκουσε τα κλάματα και το βοήθησε να μπει μέσα παραδίδοντάς το στη διευθύντρια του σταθμού.

Το γεγονός αυτό κατήγγειλε στη συνέχεια η μητέρα του παιδιού με αποτέλεσμα αυτή τη στιγμή να βρίσκεται σε εξέλιξη ΕΔΕ κατά της συγκεκριμένης εκπαιδευτικού. Μιλώντας με συναδέλφους της μας τόνισαν πως πρόκειται για μία έμπειρη και καταρτισμένη εκπαιδευτικό με 30 χρόνια προϋπηρεσίας. Το λάθος της ήταν σύμφωνα με τις ίδιες πηγές το γεγονός ότι δεν φρόντισε να μετρήσει τα παιδιά όταν μπήκαν μέσα με αποτέλεσμα να μην αντιληφθεί την απουσία του συγκεκριμένου.

Άνθρωποι είμαστε και γίνονται λάθη, όμως όταν πρόκειται για παιδιά τέτοια λάθη τα θέτουν σε κίνδυνο και επομένως είναι απαράδεκτα!

Σύμφωνα μάλιστα με τις ίδιες πληροφορίες όταν η μητέρα του παιδιού δικαιολογημένα αναστατωμένη ζήτησε εξηγήσεις από την αρμόδια εκπαιδευτικό, εκείνη δεν ζήτησε καν συγνώμη για το συμβάν.

Τώρα βρισκόμαστε εν αναμονή του αποτελέσματος της ΕΔΕ στην οποία οι καταθέσεις τελειώνουν και αναμένεται η εισήγηση να πάει στη δήμαρχο.

Με αφορμή αυτό το συμβάν εργαζόμενοι στους παιδικούς σταθμούς μας τόνιζαν πως καθημερινά έρχονται αντιμέτωποι με κενά ασφαλείας των υποδομών του, ενώ είναι αμφίβολο αν θα καταφέρουν φέτος να εξασφαλίσουν πετρέλαιο ώστε εκτός από ασφαλή να μπορούν τα παιδιά να είναι και ζεστά.

Πηγή: elgnomi.gr



Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *