ροή ειδήσεων

Διώξεις κατά του πλοιάρχου- Πλαστή η λίστα επιβατών



Οι ιταλικές αρχές άσκησαν διώξεις σε βάρος του πλοιοκτήτη και του κυβερνήτη... του Norman Atlantic. «Βόμβα» από ιταλικά ΜΜΕ, ότι η λίστα επιβατών είναι πλαστή.

Ανακριβής έως και πλαστή, η λίστα επιβατών του Norman Atlantic, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες μου μεταδίδει η RAI.

Στο μεταξύ, δίωξη κατά του πλοιοκτήτη Κάρλο Βιζεντίνι και του κυβερνήτη του "Νorman Atlantic", Αρτζίλιο Τζακομάτσι άσκησε η ιταλική δικαιοσύνη με τις εξής κατηγορίες: εξ αμελείας πολλαπλής ανθρωποκτονίας, εξ αμελείας ναυαγίου και εξ αμελείας πρόκλησης τραυμάτων.
Θρίλερ με τον αριθμό των επιβατών - Στην Ιταλία Ελληνας αξιωματικός

Αντιφατικές εξακολουθούν να είναι οι πληροφορίες για τον αριθμό των ατόμων που επέβαιναν στο πλοίο Norman Atlantic.

Για το λόγο αυτό, με εντολή του αρχηγού του Λιμενικού Σώματος,έχει μεταβεί στην Ιταλία ανώτερος αξιωματικός του ΛΣπροκειμένου να υπάρξει διασταύρωση όλων των στοιχείων. Παράλληλα, η Ελληνική Ακτοφυλακή έχει ήδη έτοιμες δύο εκπαιδευμένες ομάδες, αν ζητηθεί από την ιταλική κυβέρνηση, προκειμένου να συνδράμουν στο έργο διερεύνησης των χώρων του πλοίου προκειμένου να διερευνήσουν για τυχόν αγνοούμενους.
475 επιβάτες και πλήρωμα, λέει η ΑΝΕΚ

Χθες, εκπρόσωπος της ναυλώτριας εταιρείας, που κλήθηκε στο υπουργείο προκειμένου να ενημερώσει για τον κατάλογο των επιβαινόντων ανέφερε ότι 475 επιβάτες και πλήρωμα επέβαιναν στο πλοίο "Norman Atlantic".

Η ΑΝΕΚ, με επίσημη ανακοίνωσή της, ανέφερε ότι τρία άτομα που φέρονταν ως επιβάτες στον κατάλογο επιβατών του "Norman Atlantic", τελικώς δεν ταξίδεψαν, ενώ ένα άτομο (σύζυγος μέλους πληρώματος) που δεν είχε καταγραφεί, διαπιστώθηκε ότι επέβαινε επί του πλοίου. Επιπροσθέτως, ένα μέλος του πληρώματος λόγω διανυκτέρευσης δεν επιβιβάστηκε στο πλοίο. Ως εκ τούτου σύμφωνα με τα παραπάνω στοιχεία ο αριθμός των επιβαινόντων, κατά τον απόπλου, ανερχόταν σε 475 άτομα εκ των οποίων 55 άτομα είναι πλήρωμα, οι οποίοι σύμφωνα με εκπρόσωπο της εταιρείας είναι όλοι καλά στην υγεία τους.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *