ροή ειδήσεων

«Χριστουγεννιάτικες ευκαιρίες» με την Blue Star



Του Θανάση Λαμπρόπουλου
Χριστουγεννιάτικος μποναμάς, για όλες τις τσέπες, αλλά και τα πιο φτωχά βαλάντια... είναι οι εκπτωτικές προσφορές που προσφέρει η ακτοπλοϊκή εταιρία BLUE STAR FERRIES στα ναυλολόγια όλων των επιβατηγών-οχηματαγωγων πλοίων της τα οποία χειμώνα-καλοκαιρι συνδέουν με απόλυτη συνέπεια τα ελληνικά νησιά του Αρχιπελάγους, ακόμα και τα πιο απομακρυσμένα, όπως είναι η Τήλος, η Σύμη, και η Αμοργός.
Συγκεκριμένα, όπως τονίζει στο Zougla Port ο εμπορικός διευθυντής της εταιρίας, η οποία είναι μέλος της ΑTTICA GROUP, Διονύσης Θεοδωράτος η B.S.F ο στόλος της οποίας απαρτίζεται από 8 υπερσύγχρονα επιβατηγά-οχηματαγωγα πλοία που πληρούν όλους τους διεθνείς κανόνες και κανονισμούς ασφαλούς πλεύσης, προσφέρει και για τον φετινό χειμώνα εκπτώσεις που φτάνουν για τα οχήματα έως και 50%,ενώ για τους επιβάτες ξεκινούν από 10% έως και 25%.Ετσι όσοι έχουν προγραμματίσει να περάσουν τις Άγιες Μέρες που έρχονται σε κάποιο από τα πολλά ελληνικά νησιά να ξέρουν ότι μπορούν να προμηθευθούν τα εισιτήρια τους με τις μοναδικές εκπτώσεις που σύμφωνα με το στέλεχος της εταιρίας ισχύουν από αρχές Νοεμβρίου 2014 έως και 27 Μαρτίου 2015.


Ο κος Διονύσης Θεοδωράτος

Οι προσφορές στα ναυλολόγια των πλοίων της B.S.F ξεκινούν από τα εισιτήρια των 20ευρω κατ άτομο και ισχύουν για τις γραμμές των Κυκλάδων, των Δωδεκανήσων αλλά και της γραμμής Χίου-Μυτιληνης,και είναι για περιορισμένο αριθμό στην Οικονομική θέση των πλοίων, σε κάθε δρομολόγιο από και προς τον Πειραιά. Η έκδοση αυτών των εισιτηρίων γίνεται ταυτόχρονα με την κράτηση θέσης, ενώ δεν ακυρώνονται, δεν μετατρέπονται σε ανοιχτής ημερομηνίας και δεν είναι δυνατή η αλλαγή της ημερομηνίας και της ώρας του ταξιδιού για τα οποία έχουν εκδοθεί.
Έκπτωση όμως 20% προσφέρεται από την εταιρία για την οικονομική θέση σε κάθε δρομολόγιο των πλοίων της από και προς Πειραιά στις γραμμές των Κυκλάδων, Δωδεκανήσων και Χίου Μυτιλήνης, ενώ αυτά τα εκπτωτικά εισιτήρια μπορούν να ακυρωθούν, μετατρέπονται σε ανοιχτής ημερομηνίας και είναι δυνατή η αλλαγή της ημερομηνίας του ταξιδιού. Σε περίπτωση που επιβάτης ταξιδέψει σε περίοδο που δεν ισχύει η προσφορά θα μπορεί να αλλάξει το εισιτήριο του πληρώνοντας την αντίστοιχη διαφορά.
Έκπτωση ασφαλώς που φτάνει στα 25% προσφέρεται και σε 4κλινες καμπίνες των ίδιων ακτοπλοϊκών γραμμών με την προϋπόθεση να ταξιδέψουν 4 άτομα στην ίδια καμπίνα και με τον ίδιο κωδικό κράτησης, ενώ ίδια έκπτωση ισχύει και για τις 2κλινες καμπίνες για τις γραμμές Πειραιά-Δωδεκανησων καθώς και για τις ενδιάμεσες διαδρομές. Αυτά τα εισιτήρια σύμφωνα με τον κύριο Θεοδωράτο ακυρώνονται και μετατρέπονται σε ανοιχτής ημερομηνίας και είναι δυνατή η αλλαγή ημερομηνίας του ταξιδιού, ενώ η προσφορά ισχύει ανά κρεβάτι, όπου οι συγκεκριμένοι τύποι καμπινών το επιτρέπουν.





Όμως εκπτωτικά εισιτήρια 20% προσφέρονται από την B.S.F σε όσους θέλουν να κάνουν Γιορτές στα ελληνικά νησιά και επιθυμούν καμπίνα, για τα πλοία της που ταξιδεύουν για τις Κυκλάδες και τα νησιά του Β.Α Αιγαίου, που είναι η Χίος και η Μυτιλήνη. Η προσφορά αυτή ισχύει για όλους των τύπων των καμπίνων , αλλά δεν ισχύουν για τις ενδιάμεσες διαδρομές, ενώ ακυρώνονται, μετατρέπονται σε ανοιχτής ημερομηνίας, και είναι δυνατή η αλλαγή ημερομηνίας του ταξιδιού, και η προσφορά στην γραμμή Χίου-Μυτιληνης ισχύει μόνο για 2κλινες εξωτερικές και εσωτερικές καμπίνες(lux,A2 και ΑΒ2).
Προσφορές όμως με έκπτωση στα εισιτήρια που φτάνουν έως και 50% στα Ι.Χ αυτοκίνητα προσφέρεται για τις γραμμές Πειραιά-Δωδεκανησων,και δεν ισχύει για ενδιάμεσες διαδρομές, ενώ εκπτώσεις 30% δίδοντα στους κατόχους αυτοκινήτων για τις γραμμές Πειραιά-Κυκλάδων-Πειραια,και Πειραιά-Χίου-Μυτιληνης,καθως και 10% στα εισιτήρια επιβατών για τις γραμμές Πειραιά-Δωδεκανήσων-Πειραια,σε κάθε δρομολόγιο σε όλες τις κατηγορίες θέσεων επιβατών, εκτός των κατηγοριών Super και Spesial Οικονομική, και δεν ισχύουν και αυτές για τις ενδιάμεσες διαδρομές.
Επίσης έκπτωση 10% προσφέρεται και στα εισιτήρια επιβατών που επιθυμούν να ταξιδέψουν στην διακεκριμένη θέση-σαλονι για τις γραμμές Πειραιά-Κυκλάδων-Πειραια,ενώ έκπτωση 20% προσφέρεται και στα εισιτήρια επιστροφής των Ι.Χ αυτοκινήτων για τις γραμμές Πειραιά-Δωδεκανήσων-Πειραια,όταν εκδίδονται ταυτόχρονα με τα εισιτήρια μετάβασης.
Τα υπερσύγχρονα και ασφαλή πλοία της BLUE STAR GERRIES που είναι τα Blue Star Patmos,που αναπτύσσει ταχύτητα 26 κόμβων, μεταφέρει 2000 επιβάτες και 430 οχήματα, Blue Star Delos,που έχει την ίδια ταχύτητα, μεταφέρει 2400 επιβάτες και 430 οχήματα, Blue Star 1 με ταχύτητα 28 κομβων,1890 επιβάτες και 641 οχήματα, Blue Star 2 με την ίδια ταχυτητα,1854 επιβάτες και τα ίδια αυτοκίνητα, Blue Star Paros,24 κομβους,1474 επιβάτες ,230 οχήματα, Blue Star Naxos,ίδια ταχύτητα, επιβάτες και οχήματα, Blue Star Horizon,με 23 κομβους,1497 επιβάτες, και 780 οχήματα, Diagoras, ταχύτητα 22 κομβους,1462 επιβατες,274 οχήματα ταξιδεύουν ανελλιπώς και με συνέπεια χειμώνα-καλοκαιρι για τα νησιά του Αρχιπελάγους Αμοργο,Σαντορινη,Συρο,Πατμο,Ροδο,Ηρακλειο,Χιο,Ιο,Δονουσα,Κουφονησι,Καλυμνο,Κω,Συμη, Μυτιληνη, Μυκονο, Ναξο, Σχοινουσα, Τηλο, Αστυπαλαια, Λερο, Παρο, Ηρακλεια,Τηνο, Νισυρο, Λειψοι,και το ακριτικό Καστελόριζο.
Συνεπής δε η BLUE STAR FERRIES είναι και στο μακροχρόνιο κοινωνικό της έργο προς την νησιωτική Ελλάδα αφού και φέτος ολοκλήρωσε το πρόγραμμα «Πρώτες Βοήθειες» στα απομακρυσμένα ελληνικά νησιά πραγματοποιώντας σεμινάρια πρώτων βοηθειών στους μόνιμους κάτοικους της ακριτικής Τήλου και της Αμοργού, σε συνεργασία με την Εθελοντική Διασωστική Ομάδα Κρίσεων(Ε.Δ.Ο.Κ) που είναι μια μη κυβερνητική Ομάδα με 70 εθελοντές όλων των ηλικιών και η οποία υπάγεται διοικητικά στην Πολιτική Προστασία.
Στα πλαίσια του προγράμματος πραγματοποιήθηκαν διήμερα σεμινάρια στα δυο απομακρυσμένα νησιά με στόχο όπως τονίζει ο εμπορικός διευθυντής της εταιρίας Διονύσης Θεοδωράτος την ενημέρωση των κατοίκων των δυο νησιών σχετικά με την παροχή Πρώτων Βοηθειών και με απώτερο σκοπό την δημιουργία τοπικών ομάδων διάσωσης, ενώ στα σεμινάρια συμμετείχαν εκτός από τους κατοίκους άνδρες των Σ.Α, καθηγητές και δάσκαλοι.
Τέλος αξίζει να σημειωθεί ότι για το 2014 η ακτοπλοϊκή εταιρία της BLUE STAR FERRIES που είναι μέλος του Ομίλου ATTICA GROUP απέσπασε για τις άριστες υπηρεσίες του Marketing το βραβείο SILVER AWARD που διοργανώθηκε από την Boussias Communications.

zougla


Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *