ροή ειδήσεων

EasyJet: Επτά νέες γραμμές για τη θερινή περίοδο 2015 - η μία από Ρόδο



ΕΝΑΡΞΗ ΔΙΑΘΕΣΗΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ
Η easyJet, ανακοινώνει την έναρξη διάθεσης εισιτηρίων σε επτά (7) νέες γραμμές... του δικτύου της προς την Ελλάδα κατά την θερινή περίοδο 2015.

Από χθες, 10 Δεκεμβρίου, είναι διαθέσιμες από την ηλεκτρονική διεύθυνση www.easyJet.com, θέσεις στις παρακάτω αναφερόμενες νέες γραμμές, δίνοντας την ευκαιρία σε ακόμη περισσότερους νέους επιβάτες να κλείσουν από πολύ νωρίς τις διακοπές τους στην Ελλάδα , επιτυγχανοντάς ταυτόχρονα και τους χαμηλότερους ναύλους.

Πρόκειται για τους προορισμούς Άμστερνταμ – Κέρκυρα, Μπρίστολ – Ζάκυνθος, Newcastle – Κέρκυρα, Manchester – Κεφαλονιά, Αμβούργο – Ηράκλειο, Αμβούργο – Θεσσαλονίκη, Newcastle – Ρόδος.

Η easyJet, σύμφωνα με ανακοίνωση της εταιρείας, συνεχίζει να επενδύει στην Ελλάδα, παρουσιάζοντας σταθερή αύξηση κίνησης τα τελευταία 5 χρόνια ,κατά μέσο όρο 9% ετησίως.

Η συνολική χωρητικότητα της εταιρίας στην Ελλάδα αναμένεται να ξεπεράσει τα 2 εκατομμύρια θέσεις κατά το οικονομικό έτος 2015 (Οκτ14-Σεπτ15)

«Η easyJet είναι αδιαφιλονίκητος στρατηγικός εταίρος της οικονομίας και του Ελληνικού τουρισμού, ενώ σύμφωνα με τα στατιστικά στοιχεία του ΕΟΤ, εκτιμάται ότι η συμβολή της στην Ελληνική οικονομία για το οικονομικό έτος 2014 , ξεπερνά το 1 δισ. ευρώ» καταλήγει η ανακοίνωση.

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *