ροή ειδήσεων

Ανάκληση Mazda



Ανάκληση αυτοκινήτων Mazda 6 σχετικά με την αντικατάσταση...
του μηχανισμού ανάπτυξης του αεροσάκου του συνοδηγού.

H Γενική Γραμματεία Βιομηχανίας ανακοινώνει ότι η εταιρεία Mazda Νοτιοανατολικής Ευρώπης, σε συνεργασία με το Τμήμα Γενικής Ασφάλειας Προϊόντων της ∆ιεύθυνσης Πολιτικής Ποιότητας, εκτελεί πρόγραμμα ανάκλησης αυτοκινήτων Mazda με εμπορική ονομασία μοντέλου Mazda 6.

Η ανάκληση αφορά 506 οχήματα, παραγωγής από 14 Φεβρουαρίου 2002 μέχρι τον Ιούνιο του 2003, στα οποία η πυκνότητα του υλικού στον πυροκροτητή της πλευράς του συνοδηγού για την ανάπτυξη του αερόσακου μπορεί να έχει αλλοιωθεί εξαιτίας της ακατάλληλης παραγωγής και των συνθηκών αποθήκευσης. Κάτω από αυτές της συνθήκες ο αερόσακος του συνοδηγού δεν θα παρέχει την μεγίστη προστασία σε μετωπική πρόσκρουση. Μέχρι στιγμής δεν έχει αναφερθεί καμία περίπτωση ατυχήματος, που να σχετίζεται με το ανωτέρω θέμα.

Οι ιδιοκτήτες των ανωτέρω οχημάτων, θα ενημερωθούν εγγράφως μέσω επιστολής, ώστε να προσέλθουν στοδίκτυο Εξουσιοδοτημένων Επισκευαστών αυτοκινήτων Mazda σε όλη την Ελλάδα, για να γίνει o σχετικός έλεγχος και αντικατάσταση του μηχανισμού ανάπτυξης του αεροσάκου του συνοδηγού, χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση.

Για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινήσεις οι καταναλωτές παρακαλούνται όπως επικοινωνήσουν τηλεφωνικά με το ∆ίκτυο εξουσιοδοτημένων επισκευαστών της Mazda, το οποίο αναφέρεται στην ιστοσελίδα www.mazda-gr.com.

[Πηγή: Γενική Γραμματεία Καταναλωτή]

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *