ροή ειδήσεων

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Από την Ρόδο και το modeling στον ALPHA και την… φήμη της πτώσης



Η είδηση που έχει κάνει το γύρο του διαδικτύου τις τελευταίες ώρες περί αποχώρησης της ...
Κωνσταντίνας Σπυροπούλου από το κανάλι που μέχρι εχθές θεωρούσε σπίτι της, δεν δυσαρέστησε και πολλούς... Η αλήθεια όμως ίσως, καθώς η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου τελικά δεν αποχωρεί ούτε από τον ALPHA ούτε και από το «Σπίτι μου Σπιτάκι μου»...

Η νεαρή από τη Ρόδο είχε καταφέρει να εξοργίσει τόσο τους συνεργάτες όσο και το τηλεοπτικό κοινό με την υπεροψία και τον -κατά πολλούς- κακό της χαρακτήρα. Ποια είναι όμως η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και πώς κατέληξε να γίνει no1 trend στο ελληνικό διαδίκτυο με την φήμη αποχώρησής της από τον ALPHA;

Η Κωνσταντίνα γεννήθηκε το 1988 στη Ρόδο, ενώ η πρώτη της επαφή με την Αθήνα ήταν στα 18 της, όταν πέρασε στη Φιλοσοφική Σχολή στο τμήμα Φιλοσοφίας, Παιδαγωγικής και Ψυχολογίας από όπου όμως δεν αποφοίτησε ποτέ. Ο λόγος; Η παράλληλη ενασχόλησή της με το modeling και η συνεργασίας της με το πρακτορείο μοντέλων της Κρίστι Κρανά που της άνοιξε το δρόμο για τις σωστές γνωριμίες.

Αν νομίζετε πως η Κωνσταντίνα στα 18-20 της χρόνια ήταν το ίδιο κορίτσι που ο κόσμος λατρεύει να… μισεί στα 27 του κάνετε λάθος. Κοπέλες με τις οποίες η Σπυροπούλου έκανε παρέα στη σχολή μοντέλων παραδέχονται πως τότε η παρουσιάστρια κοιτούσε με επιφυλακτικότητα τις κοπέλες με το ακριβό ντύσιμο, τις ακριβές τσάντες και τα κοσμήματα που «έβγαζαν μάτι», καθώς θεωρούσε πως τα απέκτησαν με τρόπους όχι και τόσο θεμιτούς και τόνιζε πως το πιο σημαντικό είναι να κάνεις αργά και σταθερά βήματα στο χώρο.

Λίγους μόλις μήνες μετά, έχοντας κάνει τις κατάλληλες γνωριμίες η 23χρονη τότε Κωνσταντίνα εμφανίζεται ως μοντέλο μακιγιάζ στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη και η πόρτα ανοίγει για την παρουσίαση των πρωινών εκπομπών του Σαββατοκύριακου στον ALPHA. Ένα μόλις χρόνο μετά, το 2012, η Ναταλία Γερμανού «συμπαρουσιάζει» το «Μες στην καλή χαρά» με τη νεαρή περσόνα, όμως όπως ήταν λογικό η ρήξη δεν άργησε να έρθει παρότι η Ναταλία προτίμησε να κρατήσει χαμηλούς τους τόνους και να μη δώσει λαβές για σχόλια.



Τότε ήταν που η Σπυροπούλου άρχισε να χάνει έδαφος και στα παλιά της λημέρια, στη σχολή της Κρίστι, όταν η συμπεριφορά της απέναντι σε μια παλιά της φίλη από το πρακτορείο μοντέλων κατά τη διάρκεια της εκπομπής ήταν, σύμφωνα με πληροφορίες κάτι παραπάνω από απαράδεκτη. ΌΠως είναι σε θέση να γνωρίζει το Koolnews.gr, όταν στην εκπομπή βρέθηκε η φίλη της Σπυροπούλου ως μοντέλο μακιγιάζ (όπως άλλωστε ξεκίνησε και η ίδια στην εκπομπή της Μενεγάκη), η παρουσιάστρια σνόμπαρε και μιλούσε υποτιμητικά στην κοπέλα φορώντας ψεύτικο χαμόγελο και λέγοντας: «Πώς σε είπαμε εσένα κουκλίτσα μου»; Φυσικά, το κορίτσι δεν έδωσε συνέχεια στο θέμα και έκτοτε δεν είχε την παραμικρή επαφή με την παρουσιάστρια. Εντέλει, ο επαγγελματισμός της Ναταλίας Γερμανού και η ματαιοδοξία της πρωτοεμφανιζόμενης δεν μπορούν να βρουν τη χρυσή τομή και η Ναταλία μετακομίζει στον Ant1.

Παρά την αποχώρηση της Ναταλίας, η Σπυροπούλου δεν κατάφερε να πείσει τη διεύθυνση του καναλιού για την ικανότητά της να κρατήσει μόνη της την εκπομπή ως κεντρική παρουσιάστρια. Η Κατερίνα Καραβάτου παίρνει τη θέση της Ναταλίας, με την Κωνσταντίνα να βγάζει τον κακό της εαυτό σε κάθε ευκαιρία απαιτώντας περισσότερα πλάνα, πιο πολλά κοντινά και… το καπέλωμα της Καραβάτου.

Σεπτέμβριος 2014. Η Καραβάτου φεύγει, η Κωνσταντίνα έρχεται. Και όταν λέμε έρχεται, εννοούμε την κεντρική παρουσίαση της εκπομπής που τόσα χρόνια επιθυμούσε διακαώς. Έχοντας στο πλευρό της την Ελένη Μενεγάκη και μια ομάδα ανθρώπων να «χτίζει» την εικόνα της, η παρουσιάστρια προσπαθεί μάταια να γίνει αγαπητή στον κόσμο. Έχοντας «ξεφορτωθεί» Γερμανού και Καραβάτου, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου αναλαμβάνει το «Σπίτι μου σπιτάκι μου» που όμως δεν είχε την αναμενόμενη (;) ανταπόκριση του κόσμου. Τα χαμηλά νούμερα, το άσχημο κλίμα και η απαράδεκτη συμπεριφορά της παρουσιάστριας προς τους συνεργάτες της, τους οδηγούν έναν έναν στην έξοδο, άλλους οικειοθελώς και άλλους –όπως στην περίπτωση της Ζήνας Κουτσελίνη- χωρίς προειδοποίηση με εντολές της διεύθυνσης.

Αρχισυντάκτες, δημοσιογράφοι, σκηνοθέτες, μάγειρες και μουσικοί αποχωρούν ο ένας μετά τον άλλο, με την Κωνσταντίνα να βγαίνει εκτός εαυτού και να ρίχνει ευθύνες στους συντελεστές τις εκπομπής για τα χαμηλά νούμερα και την αποτυχία των τελευταίων μηνών. Το κερασάκι στην τούρτα; Ο τρόπος που μίλησε στους συνεργάτες της στο τελευταίο meeting της εκπομπής όπου με τον αυταρχισμό και τη σιγουριά πως… κανείς δεν την κουνάει απ’ τη θέση της κατάφερε να εξαγριώσει τον Δημήτρη Κοντομηνά που τόσο καιρό αποτελούσε τις «πλάτες» της στο κανάλι, αφού την εμπιστευόταν τυφλά.

Έτσι, σύμφωνα με τις φήμες, οι οποίες τελικά διαψεύδονται, με επιστολή που έστειλε ο ίδιος από της Η.Π.Α, [διαβάστε σχετικά ΕΔΩ] ανακοίνωνε την αποχώρηση του άλλοτε αγαπημένου παιδιού του καναλιού, με τον νέο διευθυντή προγράμματος του ALPHA, κ. Σούσουλα να αναλαμβάνει το δύσκολο ρόλο της ανακοίνωσης της απόφασης του καναλάρχη στην Κωνσταντίνα.

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *