ροή ειδήσεων

O Ελληνικός λαός με τη ναυτική παράδοση περιμένει να ενημερωθεί για τους νεκρούς του από έναν νυχτόβιο τύπο...



...που έπιανε σε δημόσια θέα τον κ@λο της Παππά; Ξεπεσμός και κατρακύλα (βίντεο)...

Τον εν λόγω κύριο θα τον καλούσαμε στα γενέθλια μας για να μας κάνει τον γελωτοποιό, στα μπουζούκια για να πετάει λουλούδια, νακάνει κόρτε στις λουλουδούδες, να ξοδεύει από την περιουσία του πατέρα του αλλά μέχρι εκεί. Είναι θλιβερό θέαμα ένας νυχτόβιος τύπος -που ουδείς μας έχει ακόμα πει πότε και ποιος τον ξύπνησε εκείνο το πρωί της αναγγελίας του θλιβερού μαντάτου με το πλοίο που φλεγόταν την Αδριατική- να ενημερώνει τον περήφανο λαό με την τεράστια ναυτική παράδοση για τους αγνοούμενους και τους νεκρούς του. Η κατρακύλα της πολιτικής ζωής βρίσκει καθρέφτη στο πρόσωπο του κυρίου Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη που όσο έχει σχέση αυτός με τις έρευνες και τις αποστολές υψηλού ρίσκου, έχουμε εμείς με την αεροναυπηγική. Και αυτός ο κύριος είναι πάντα μέσα στα υπουργικά συμβούλια δεξιών κυβερνήσεων επειδή απλά είναι ο πλούσιος γόνος των Βαρβιτσιώτηδων. Και όταν στις εκλογές του 2012, τον “ξεβρακώσαμε” δημόσια στο Extra, βρέθηκαν δημοσιογράφοι που σήμερα στηρίζουν τον Σαμαρά και κάποτε το έπαιζαν “Καραισκάκηδες” να τον υπερασπιστούν με τον πιο χυδαίο τρόπο. Το κύρος του κυρίου υπουργού μεταφράζεται στην φωτογραφία που δημοσιεύουμε και είναι γνωστή με τη κυρία Χριστίνα Παππά. Σε δημόσιο χώρο και πολύ πιθανόν υπό την επήρρεια δυο ποτηριών ούζου παραπάνω.

«Συνεχίζεται η επιχείρηση έρευνα και διάσωσης στην περιοχή στην ελληνική περιοχή και σε μέρος της Αλβανίας. Ηδη από χθες έχει ειδοποιηθεί η υπηρεσία διερεύνησης ναυτικών ατυχημάτων που θα οδηγήσει στην έκδοση πορίσματος ανεξάρτητα με το τι θα βγάλουν οι ιταλικές αρχές. Παράλληλα ζήτησα από την εισαγγελέα του Αρείου Πάγου να ξεκινήσει έρευνα για τα αίτια του ναυαγίου. Κάθε ζωή που χάνεται δεν μπορεί να μένει χωρίς τιμωρία των υπευθύνων και χωρίς διερεύνηση των αιτιών.Ο πρωθυπουργός ζητά συνεχή ενημέρωση για την πρόοδο των ερευνών.Από χθες και μετά την ανακοίνωση των ιταλικών αρχών ότι ολοκληρώθηκε η διάσωση στόχος είναι η ταυτοποίηση και η επιστροφή στο σπίτι τους. Ασχολούμαστε με τους Ελληνες που ήταν στο πλοίο, την ταυτοποίησή τους, τις οικογένειές τους. Στοιχεία για ξένους δεν δίνουμε σε τρίτες χώρες. Αγωνιούμε για να ταυτοποιήσουμε τους Ελληνες που δεν έχουν ακόμη ταυτοποιηθεί”.

Και βέβαια ο κύριος υπουργός δεν παράλειψε να μας πει το γνωστό: Άπλετο φως , το μαχαίρι στο κόκαλο και όλες αυτές τις μπούρδες που εδώ και 50 χρόνια ακούμε από το σάπιο δεξιό συνάφι του.


ΒΙΝΤΕΟ


Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *