ροή ειδήσεων

Εντοπίστηκαν εξωγήινοι ύψους τριών μέτρων, στο εσωτερικό του ηφαιστείου Popocatepetl στο Μεξικό!!! [ΦΩΤΟ]


Η είδηση ​​αναφέρθηκε από το τηλεοπτικό κανάλι Tercermilenio,... και αφορά την παρατήρηση ορισμένων, μυστηριωδών όντων περισσότερο από τρία μέτρα ύψος, που ήταν μέσα στο ηφαίστειο Popocatepetl. 


ο ορειβάτης Μεξικού Guillermo Vidales
Η έκθεση αυτής της κατόπτευσης αφορά τον Yohanan Diaz ενός διάσημου ορειβάτη, γνωστός ως «τυφώνας Vidales". Έδωσε μία συνέντευξη πρόσφατα, και είπε ότι η ομάδα του, κατά τη διάρκεια μιας ορεινής πεζοπορίας στο ηφαίστειο Popocatepetl, είχαν δει μυστηριώδεις όντα ψηλότερα από 3 μέτρα ύψος και με λεπτό σώμα, να ανεβαίνουν πολύ γρήγορα στον κρατήρα. Το ίδιο ο Guillermo υπενθυμίζει ότι η περιοχή είναι εκτός ορίων λόγω του κινδύνου που δεσπόζει από της εκρήξεις μάγματος, έτσι για να πάνε μέσα στον κρατήρα χρειάζονται ειδικές άδειες.

Εδώ είναι μερικά αποσπάσματα του Guillermo Vidales που λέει πώς ήταν τα γεγονότα:
" Ενώ ήμασταν πεζοπορία στο ηφαίστειο Popocatepetl, στην (κορυφή πάνω από το χαμηλότερο μέρος του ηφαιστειακού κώνου), είδαμε κάποια στοιχεία ψηλά τρία μέτρα όντα να κινούνται πολύ γρήγορα μέσα στον κρατήρα προς την LABIO Superior. Είδαμε επίσης μεγάλες πατημασιές από τα στοιχεία αυτά, τα οποία δεν ήταν ανθρώπινα. Ακόμα και τα αποτυπώματα και το σύντομο βίντεο που καταγράψαμε δείχνουν αυτά τα μυστηριώδεις όντα να ανεβαίνουν χωρίς ανάπαυση.



Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, ο ίδιος ο Guillermo επισημαίνει ότι ένα από αυτά τα όντα, διασώζει ένα από αυτά σε μια στιγμή των 10 λεπτών με εντυπωσιακή ευελιξία. " Αυτό που είναι αδύνατο για εμάς, επειδή πολλές φορές έχουμε διασώσει ένα από τα παιδιά μας, που γλιστρούν στον παγετώνα, συνήθως διαρκεί 3 με 4 ώρες. Αυτό έκανε σε λιγότερο από 10 λεπτά, είναι απίστευτο η μεγάλη ευκινησία τους. Ξέρω ότι αυτά τα μέρη, όπως το πίσω μέρος του χεριού μου και μπορώ μόνο να πω ότι ποτέ δεν είχε δει τίποτα τέτοιο ".

Πρώτη παρατήρηση των όντων και, στη συνέχεια, και θεάσεις ΑΤΙΑ έχουν καταγραφεί τους τελευταίους μήνες, σε μια περιοχή όπου χρησιμοποιήθηκε για δεκαετίες ως ένα λατομείο για την εξόρυξη του θείου. Οι ντόπιοι έλεγαν ότι εντός στο ηφαίστειο Popocatepetl υπάρχουν όντα από άλλους πλανήτες.


πηγή


Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *