ροή ειδήσεων

«Ποδαρικό» στην Αθήνα κάνει σήμερα το Uber Taxi



«Ποδαρικό» και στην Ελλάδα – παρά τις υπουργικές διαβεβαιώσεις και τις αντιδράσεις... του κλάδου των ταξί – κάνει σήμερα η αμερικανική εταιρεία ιδιωτικών μεταφορών Uber που δραστηριοποιείται σε πενήντα χώρες.

Σύμφωνα με την Καθημερινή, η εταιρεία προσφέρει τη δυνατότητα να μετακινηθεί κανείς μέσα στην πόλη, μισθώνοντας μέσω του smartphone του είτε ένα συμβατικό ταξί είτε ένα ιδιωτικό όχημα με μη επαγγελματία οδηγό – πρακτική που προκαλεί αντιδράσεις.

Ωστόσο, στη χώρα μας η εταιρεία λάνσαρε αποκλειστικά το Uber Taxi, το οποίο απευθύνεται μόνο σε οδηγούς ταξί και, τουλάχιστον σε πρώτη φάση, θα διατεθεί μόνο στην Αθήνα.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα στην Αττική το Uber Taxi έρχεται να προστεθεί στις Taxibeat και Taxiplon, τις πλατφόρμες που έχουν δημιουργήσει εδώ και μερικά χρόνια οι δύο ομώνυμες ελληνικές εταιρείες, επίσης για τη μίσθωση ταξί μέσα από το κινητό τηλέφωνο.

Μιλώντας στην Καθημερινή το στέλεχος της εταιρείας Αλεξάντρ Ντρούλερς, δήλωσε ότι «ο ανταγωνισμός θα ωφελήσει και τους οδηγούς, από τη στιγμή που δεν υποχρεώνονται να χρησιμοποιούν μόνο τη δική μας υπηρεσία, αλλά και τους πελάτες, οι οποίοι αποκτούν μια επιπλέον επιλογή.

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *