ροή ειδήσεων

Video: Έκαναν μεγάλη «ζημιά» σε λουλούδια. Δείτε για ποιον Ροδίτη


Όλες οι μεγάλες πίστες έχουν πλέον ανοίξει τις πύλες τους και ο ανταγωνισμός είναι πολύ μεγάλος...
Τόσο ο θεμιτός αλλά και ο αθέμιτος.

Στα νέα κόλπα; Τα μαϊμού ρεζερβέ. Κάποιοι επικοινωνούν με τους χώρους κλείνουν τραπέζια με διάφορα ονόματα και δεν εμφανίζονται ποτέ.

Κάποιοι άλλοι όμως όχι απλά πηγαίνουν στα μπουζούκια αλλά με την στάση και την συμπεριφορά τους δείχνουν ν΄απολαμβάνουν τις στιγμές.

Δείτε για παράδειγμα τον Τάκη Καρρά. Ο γνωστός επιχειρηματίας εδώ και μέρες σκάει στο Ρομέο και χτίζει τον Γιώργο Δασκαλάκη. Και το κάνει επειδή έχει μάθει και στηρίζει νέους καλλιτέχνες που τον στηρίζουν. Το κάνει διότι έχει δεί και έχει πάθει πολλά στο παρελθόν από αγνώμονες.



Από την μεριά του ο καλλιτέχνης νιώθει ευλογημένος που έχει τόσο σημαντικές παρέες στο μαγαζί, όπως και για την συνεργασία του με τον Λευτέρη Πανταζή, τον Τάκη Γιγουρτάκη και τον Παναγιώτη Βασιλειάδη.



Το κλίμα στα καμαρίνια είναι ιδανικό για να φωτιστεί το αστέρι ενός νέου καλλιτέχνη. Κι αυτό διότι έχει δίπλα του έναν ακομπλεξάριστό και γάτο της πίστας ΛΕ-ΠΑ αλλά και την απόλυτη στήριξη των ιδιοκτητών του χώρου.



Ο Γιώργος επανέρχεται με νέο τραγούδι αμέσως μετά τις γιορτές και τον Απρίλιο πλεόν κυκλοφορεί ο ολοκληρωμένος δίσκος με τις υπογραφές του Ηλία Φιλλίπου και του Κυριάκου Παπαδόπουλου.

blogs.gossip-tv.gr


Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *