ροή ειδήσεων

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΡΕΜΑΣΤΙΝΟΣ: «Το ΠΑΣΟΚ πρέπει να αναδειχθεί 3ο κόμμα για να σχηματισθεί σταθερή Κυβέρνηση»



Στην ασφυκτικά γεμάτη αίθουσα του ΑΚΤΑΙΟΝ (παραβρέθηκαν μεταξύ άλλων... οι Η. Ζωίδης, Γιάννης Μαχαιρίδης, Λίτσα Φτακλάκη, Σάββας Χατζησάββας, Στάθης Κουσουρνάς, Γιώργος Πόκκιας) μίλησε ο υποψήφιος Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Δημήτρης Κρεμαστινός, ο ποίος επανειλημμένα τόνισε την αναγκαιότητα να αναδειχθεί στις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου τρίτο κόμμα το ΠΑΣΟΚ, το οποίο μόνο που μπορεί να εγγυηθεί μία σταθερή κυβέρνηση. Παράληλα, ο κ. Κρεμαστινός κάλεσε όλους να παραβρεθούν στην ομιλία του προέδρου του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελου Βενιζέλου τη Δευτέρα στις 5 το απόγευμα στο Ρόδος Παλάς.

Τον κ. Κρεμαστινό προλόγισαν ο γραμματέας της Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ, Τιμόθεος Παρασκευάς και ο πρόεδρος του ΔΣΡ, Κώστας Σαρρής, οι οποίοι αναφέρθηκαν στην εμπειρία του υπ. Βουλευτή, στην επιστημοσύνη του, στην αγωνιστικότητά και στην αποτελεσματικότητά του για τα προβλήματα του τόπου, στη σταθερότητα των απόψεών του, στοιχεία αναγκαία για τη χώρα τη δεδομένη κρίσιμη στιγμή.

Στην αρχή της ομιλίας του ο κ. Κρεμαστινός τόνισε ότι τα Δωδεκάνησα έχουν αδικηθεί τα τελευταία χρόνια σε πολλά επίπεδα, κάτι που πρέπει να αλλάξει με εργατικότητα και διεκδικητικότητα. Ο κ. Κρεμαστινός ανέφερε συγκεκριμένα ότι δεν νοείται να μην είναι η Ρόδος ως μεγαλύτερο νησί του μεγαλύτερου νομού η έδρα της ΠΝΑΙ.

Επίσης τόνισε ότι θα πρέπει να αναπτυχθεί ο τουρισμός σε όλα τα νησιά τα οποία θα μπορούσαν να φτάσουν τα επίπεδα της Μυκόνου ή της Σαντορίνης εάν υ0πήρχαν οι αναγκαίες υποδομές.

Όσον αφορά τον Τομέα Υγείας, ο υπ. Βουλευτής τόνισε ότι στα Δωδκάνησα υπάρχουν πολύ καλύτερα νοσοκομεία και κέντρα Υγείας από ότι σε άλλα νησιά. Υπάρχει προφανώς όμως έλλειψη γιατρών και νοσηλευτών, αλλά αυτό έχει να κάνει με το γεγονός ότι το ιατρικό προσωπικό δεν ενδιαφέρεται για τις θέσεις που προκηρύσσονται στα νησιά καθώς οι αμοιβές είναι πολύ μικρότερες. Ένα χρεοκοπημένα κράτος όμως δεν έχει την ευχέρεια να δίνει μισθούς όπως στο εξωτερικό.

Το ογκολογικό

Ιδιαίτερα ευτυχής φάνηκε ο κ. Κρεμαστινός για την άψογη λειτουργία του αιμοδυναμικού τμήματος στο Νοσοκομείο της Ρόδου, κάτι που επετεύχθη ύστερα από δικές του προσπάθειες. Το εν λόγω τμήμα όπως ανέφερε ο κ. Κρεμαστινός λειτουργεί υποδειγματικά και μπορεί να αντιμετωπίσει την ν. 1 αιτία θανάτου, που είναι οι καρδιοπάθειες. Εάν λειτουργήσει και το ογκολογικό θα αντιμετωπίζεται στη Ρόδο και η ν. 2 αιτία θανάτου που είναι οι καρκίνοι.
Για τη δημιουργία του ογκολογικού ο κ. Κρεμαστινός είπε ότι συνεργάσθηκε άψογα με τον πρώην περιφερειάρχη Γιάννη Μαχαιρίδη και εξέφρασε την ελπίδα του ότι τελικά θα πραγματοποιηθεί…

Μάλιστα ανέφερε ότι προβληματίσθηκε εάν θα πρέπει να είναι ξανά υποψήφιος δεδομένου ότι το ΠΑΣΟΚ αυτή τη φορά όχι μόνο στα Δωδεκάνησα αλλά και σε όλη την επικράτεια «πόνταρε» στην ανανέωση. Θέτει όμως τον εαυτό του στην κρίση των ψηφοφόρων οι οποίοι θα αποφασίσουν εάν θα του δώσουν μία νέα ευκαιρία μία ευκαιρία να αγωνιστεί για τη δημιουργία του ογκολογικού τμήματος μεταξύ όλων των άλλων.

Το κόμμα του Γιώργου

Ως ατόπημα και ως ολέθριο σφάλμα χαρακτήρισε ο κ. Κρεμαστινός τη δημιουργία κόμματος από τον Γιώργο Παπανδρέου. Δήλωσε ότι ο ίδιος πρότεινε να γίνει πρώτα το συνέδριο μετά τις εκλογές και εάν υπήρχαν τελικά διχογνωμίες να γινόταν η όποια κίνηση για τη δημιουργία νέων κομμάτων… κάτι που τελικά δεν έγινε.

Επίσης είπε ότι ο ιδρυτής του Κινήματος, ο Ανδρέας Παπανδρέου δεν τάχθηκε ποτέ υπέρ της διάσπασης, ακόμη και όταν αναδείχθηκε πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ ο Κώστας Σιμήτης με τον οποίο δεν είχε τις καλύτερες σχέσεις.

Τέλος ο κ. Κρεμαστινός κάλεσε όλους τους ψηφοφόρους του ΠΑΣΟΚ να μην εγκρίνουν τέτοιες διασπαστικές τακτικές, οι οποίες δεν έχουν κανένα απολύτως νόημα.

Ο ΣΥΡΙΖΑ και το ΠΟΤΑΜΙ

Κριτική άσκησε ο κ. Κρεμαστινός στον ΣΥΡΙΖΑ και στο ΠΟΤΑΜΙ. Ανέφερε ότι οι θέσεις (όπως π.χ. να τυπωθούν χαρτονομίσματα) του ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι σοβαρές και ότι δεν μπορούν να εφαρμοσθούν. Για το ΠΟΤΑΜΙ δήλωσε ότι κανείς δεν ξέρει από πού πηγάζει αυτή η …κίνηση και ότι κανείς δεν μπορεί να εμπιστευθεί ένα …μόρφωμα το οποίο δεν είναι καν κόμμα με τα στοιχειώδη όργανα.

drasisnews

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

  1. Ανώνυμος18/1/15 22:11

    ΛΑΜΟΓΙΟΠΑΣΟΚΕ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΛΕΥΡΌ ΝΑ ΚΟΙΜΆΣΑΙ Ο ΣΎΡΙΖΑ. ΘΑ ΣΑΣ ΚΑΘΊΣΕΙ ΣΤΟ ΣΚΑΜΝΊ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΛΕΨΙΕΣ ΠΟΥ ΚΆΝΑΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος19/1/15 00:29

    Τζιμυ τα ψεματα τελειωσαν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος19/1/15 16:16

    "Ασφυκτικά γεμάτη η αίθουσα του Ακταίον"...... φυσικό είναι αφού χωράει δε χωράει με το ζόρι 100 άτομα!!!!!!! Σε σοβαρή αίθουσα διάλεξε να μιλήσει........

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *