ροή ειδήσεων

3.500 άτομα -μεταξύ των οποίων και πολιτικοί- θέλουν... "Βασιλευόμενη Δημοκρατία";



Την ώρα που όλοι αγωνιούν για το αποτέλεσμα των κρισιμότερων ίσως έως σήμερα εκλογών, υπάρχουν κάποιοι οι οποίοι έχουν...
άλλα όνειρα για τη χώρα μας και το πολίτευμα της. Πρόκειται για τους 3.500 -έως τώρα- "φίλους" της σελίδας "Ναι στη Βασιλευόμενη Δημοκρατία"!
Ανάμεσα στους χρήστες του Facebook που έχουν κάνει like στη σελίδες είναι απλοί καθημερινοί άνθρωποι, άνεργοι, συνταξιούχοι, ελεύθεροι επαγγελματίες, επιχειρηματίες, δημοσιογράφοι αλλά και πολιτικοί. Κυρίως Νεοδημοκράτες, πολιτευτές όπως σημεινώνουν τα parapolitika, αλλά και εκπροσώποι του ΛΑΟΣ και των ΑΝ.ΕΛ. και, φυσικά, μέλη της Χρυσής Αυγής. Το «Ναι στη Βασιλευόμενη Δημοκρατία» είναι μία από τις αρκετές ομάδες στο facebook στις οποίες μπορεί να συναντήσει κανείς πολλά πρόσωπα-έκπληξη.

Τι ζητούν
Η σελίδα ενημερώνει από την αρχή τα μέλη της με ένα πρώτο μήνυμα-γνωριμίας, το οποίο αναφέρει μεταξύ άλλων: «Στην Ελλάδα του σήμερα πρέπει να αφήσουμε τις αγκυλώσεις του παρελθόντος και να προχωρήσουμε μπροστά, ενωμένοι, για να χτίσουμε ένα σύγχρονο και δυνατό έθνος. Αυτή την ενότητα των Ελλήνων που χρειαζόμαστε μόνο ο βασιλέας και ο θεσμός της Βασιλευόμενης Δημοκρατίας, με ενισχυμένες αρμοδιότητες, μπορεί να την εξασφαλίσει».

Ποιοί είναι
Ξαφνιάζει, για παράδειγμα, ότι ανάμεσα σε αυτούς που ενδιαφέρονται για τη σελίδα συναντάει κανείς τον επιχειρηματία Θεόδωρο Βάρδα, τον γιο πρώην υπουργού της Ν.Δ., Διονύση Παπαδόγγονα, πολιτευτή της Ν.Δ., τον δικηγόρο Στέλιο Σούρλα, τη Λυδία Μουζάκα, μέλος του κόμματος Ελληνες Ευρωπαίοι Πολίτες του Γ. Χατζημαρκάκη και άλλους, όπως καθηγητές πανεπιστημίου, εργαζόμενους σε ελληνικούς κυβερνητικούς οργανισμούς, αλλά και απόστρατους ή εν ενεργεία ένστολους. Ο μεγαλύτερος αριθμός των μελών είναι από Μακεδονία και Πελοπόννησο, αν και πολλοί εκτιμούν ότι η καρδιά των βασιλοφρόνων χτυπά στη Θεσσαλία. Πρόσωπα που συνδέονται με τον φιλοβασιλικό χώρο, αλλά και στελέχη των πολιτικών σχηματισμών δεξιότερα της Ν.Δ. θεωρούν ότι είναι θέμα χρόνου η ίδρυση ενός νέου φορέα που θα ξεκινήσει από την πόλη της Λάρισας, σημείο συνάντησης πολλών μελών φιλοβασιλικών οργανώσεων.
Υπάρχουν πάνω από 400 επίσημες ιστοσελίδες νοσταλγών του βασιλιά και της Βασιλευόμενης Δημοκρατίας στην Ελλάδα και χιλιάδες blogs.

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

  1. Ανώνυμος25/1/15 16:55

    Εχουμε που έχουμε 300 απατεώνες κηφίνες να ταϊσουμε, νάχουμε και καμιά διακοσαριά ακόμα από δαύτους πιό κηφίνες και απατεώνες??? Αρχιστράτηγος στην Μικρασιατική καταστροφή δεν ήταν τότε ο βασιλιάς? Ποιούς εκτέλεσαν? όχι φυσικά τον ίδιο....... τα απλά στρατιωτάκια....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν ειναι μονο αυτοι οι αγανακτησμενοι στο ΦΒ.Ειναι οι 1,5 εκατομυριο αγανακτησμενοι ελληνες πολιτες που εχουν στηλει επιστολες διαμαρτυριας για να παρεμβει,καθως και η διεθνους εμβελειας ιστοσελιδα διαμαρτυριας Causes.com η οποια φιλοξενει την Βασιλικη ενωση Ελλαδας.Οι προφητειες βγαινουν αληθινες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *