ροή ειδήσεων

Βρε ΜΠΡΑΒΟ! Τι έκανε ο Τσίπρας το πρωί αν και Πρωθυπουργός;


Λίγο μετά τις 10 το πρωί βγήκε από το σπίτι του... στην άνω Κυψέλη ο Αλέξης Τσίπρας αυτή τη φορά όμως, ως εντολοδόχος πρωθυπουργός οδεύοντας για το γραφείο του στην πλατεία Κουμουνδούρου πριν ξεκινήσει μαι γεμάτη ημέρα που θα τον οδηγήσει αργά το απόγευμα στο Μέγαρο Μαξίμου για να παραλάβει από τον Αντώνη Σαμαρά την ηγεσία της χώρας.

Στην οδό Αρμονίας στην Κυψέλη, όλα θύμιζαν μια κανονική ημέρα. Το φυλάκιο του αστυνομικού φρουρού στη θέση του, ο κόσμος στις δουλειές του αν και από τα μπαλκόνια των γειτονικών πολυκατοικιών πολλοί κρυφοκοίταζαν τα τηλεοπτικά συνεργεία που είχαν εγκατασταθεί για τα πρώτα πλάνα του νέου πρωθυπουργού της Ελλάδας.

«Ξημέρωσε μια νέα μέρα, ηλιόλουστη», δήλωσε λίγο πριν μπει στο αυτοκίνητο που τον περίμενε.

Αυτό που έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον είναι ένα ρεπορτάζ που δημοσιεύεται σε διαδικτυακή εφημερίδα, στο οποίο οι γείτονές του μιλάνε για τον Αλέξη Τσίπρα που αυτοί γνωρίζουν

Ο κ. Θανάσης συναντά καθημερινά τον Αλέξη Τσίπρα. Κάνει λόγο για ένα απλό καθημερινό άνθρωπο που μιλά και χαμογελά σε όλους γεγονός που τον καθιστά ιδιαίτερα αγαπητό στη γειτονιά. «Είναι καλό παιδί, νομίζω νοικοκύρης. Σκεφτείτε τα σκουπίδια τα κατεβάζει μόνος του, μου κάνει εντύπωση. Είναι τόσο απλός εύχομαι να παραμείνει έτσι» λέει ο κ. Θανάσης.

«Του έσφιξα το χέρι χθες βράδυ. Μιλούσε με όλους μας ,δυο χρόνια μένει εδώ στην περιοχή μας μόνο καλά έχω να πω» σημειώνει ο κ. Μιχάλης που εύχεται τα καλύτερα στον κ. Τσίπρα το πατριωτάκι του όπως λέει χαρακτηριστικά.


Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

  1. Ανώνυμος26/1/15 14:25

    Κατι μου θυμιζει αυτη η απλοτητα.Τις πρωτες μερες της δημαρχιας του ο Κουσουρνας πηγε και εβαλε χερι στους δημοσιους υπαλληλους της πολεοδομιας που νομιζαν οτι η πολεοδομια ειναι το καφενειο τους.Μετα απο αυτο ομως θυμαστε τι φτυσιμο εφαγε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος26/1/15 16:27

    Ο Αλέξης ήταν έτσι στο Πολυκλαδικό Αμπελοκήπων, έτσι στο Πολυτεχνείο, δεν το παίζει απλός, πάντοτε ήταν και είναι.Ποτέ δεν χαρακτηρίστηκε από έπαρση.Το σχόλιο για την πολεοδομία της Ρόδου, πού κολλάει?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος26/1/15 20:27

    Είναι καλό παιδί, ΝΟΜΙΖΩ νοικοκύρης. Σκεφτείτε τα σκουπίδια τα κατεβάζει μόνος του, μου κάνει εντύπωση. Είναι τόσο απλός εύχομαι να παραμείνει έτσι» λέει ο κ. Θανάσης.

    «Του έσφιξα το χέρι χθες βράδυ. Μιλούσε με όλους μας ,δυο χρόνια μένει εδώ στην περιοχή μας μόνο καλά έχω να πω» σημειώνει ο κ. Μιχάλης που εύχεται τα καλύτερα στον κ. Τσίπρα το πατριωτάκι του όπως λέει χαρακτηριστικά.

    σιγα μωρε εμας τα σκουπιδια ρομποτ μας τα παει? τρομαρα σου νομιζεις κιολας οτι ειναι νυκοκοιρης απ τα σκουπιδια και βγηκε πορισμα οτι ειναι και καλο παιδι. Αμ ο αλλος 2 χρονια και μονο καλα εχει να πει, ε πως αμα τον βλεπεις μονο ενα πρωι και λετε μια καλημερα τι αλλο να ειχες να πεις σε αφτα τα 2 χρονια

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *