ροή ειδήσεων

Καρατζαφέρης: Ο κ. Σαμαράς παρέδωσε την χώρα στον κ. Τσίπρα



Νίκη του ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου, με διαφορά μεγαλύτερη...
των 7 μονάδων προέβλεψε ο Γιώργος Καρατζαφέρης, διότι, όπως είπε χαρακτηριστικά στη συνέντευξη που παραχώρησε στην Μαρία Χούκλη...

«Ευχαριστώ πάρα πολύ τις εταιρίες δημοσκοπήσεων που μας στηρίζουν. Στις ευρωεκλογές μας έδιναν 0,5% μια μόλις ημέρα πριν τις εκλογές και την αμέσως επομένη ημέρα, πήραμε 2,7%!
Φανταστείτε τώρα που μας δίνουν κοντά στο 3% που βρισκόμαστε πραγματικά. Ομολογούν ότι δεν μπορούν να με «πιάσουν». Εγώ δεν θέλω να καταλογίσω τίποτε περισσότερο, παρά «αστοχία» στη μέτρηση».
Αυτό τόνισε μεταξύ άλλων, ο Πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ κ. Γ. Καρατζαφέρης, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του ΑΝΤ1 και τη δημοσιογράφο Κα Μ. Χούκλη.

Ποια η διαφορά του ΛΑ.Ο.Σ
Ο κ. Σαμαράς με τον ενδοτισμό του, παρέδωσε τη χώρα στον κ. Τσίπρα. Πρόκειται περί παραδόσεως. Εμείς, έχουμε εντελώς διαφορετική θέση, πατριωτική. Είμαστε η ελληνική ομάδα- κίνηση, σκεφτόμαστε διαφορετικά από όλους αυτούς, πιστεύουμε άλλα πράγματα και πιστεύουμε ότι ο ελληνικός λαός, μετά από μια περίοδο καταστροφικής Βουλής, τραγικής Βουλής, μια Βουλή που μάλλον υπερείχε η γελοιότητα με κάποια πράγματα που δεν θέλω να θυμίσω, χρειάζεται σοβαρούς και υπεύθυνους ανθρώπους. Γιατί αυτά που έρχονται είναι πολύ πιο δύσκολα από αυτά που περάσαμε.

Η Ευρώπη σε αναβρασμό
Αυτά που παρατηρούμε τώρα με την ανατίμηση του φράγκου έναντι του ευρώ, αυτός ο «χορός» που δεν έχει τελειώσει, αυτός ο πόλεμος του Ισλάμ που έχει ξεκινήσει στην γειτονιά μας, θα φέρει σε πολύ δύσκολη θέση την Ελλάδα.
Χρειάζονται λοιπόν έμπειροι άνθρωποι και όχι άνθρωποι με στέρηση βασικών πολιτικών προτερημάτων. Σε ότι με αφορά, πιστεύω ότι ο ΛΑ.Ο.Σ έχει αποδείξει σοβαρότητα και υπευθυνότητα, οποτεδήποτε κλήθηκε να το αποδείξει.

Για την "σκευωρία σε βάρος του Προέδρου"
Οι σκευωροί θα αποκαλυφθούν. Θυμίζω ότι ξεκίνησαν με «αποκαλύψεις» περί δήθεν μίζας και οι ίδιοι, όταν κατάλαβαν ότι έκαναν λάθος ανασκεύασαν.
Είναι μια καλοστημένη σκευωρία από εκείνους που όταν είδαν το 2,8% τρόμαξαν, γιατί μας περίμεναν στο 0,5%.
Από εκείνους που με καλούσαν με διάφορα προσκλητήρια και εγώ δεν ενέδωσα. Έτσι λοιπόν η απόφαση ήταν «στο εκτελεστικό απόσπασμα». Είναι μια καθεστωτική νοοτροπία, που άλλους τους φυλακίζει, άλλους τους λασπώνει, άλλους τους εκβιάζει και άλλους τους εξαγοράζει με διάφορα «αντίτιμα». Είναι η καθεστωτική αντίληψη μιας ομάδας ανθρώπων, η οποία πρέπει να τελειώσει την Κυριακή το βράδυ. Και θα τελειώσει, το λέω κατηγορηματικά. Και από τη Δευτέρα, αρχίζει ο «μεγάλος χορός» των αποκαλύψεων. Έχουμε να πούμε πάρα πολλά. Δεν θα δηλητηριάσω το προεκλογικό κλίμα με το τι έκανε ο ένας και ο άλλος. Εγώ δεν είμαι Μπαλτάκος, ούτε κανένα τσιράκι κανενός. Τη Δευτέρα το πρωί όμως, θα εξηγηθούμε με όλους.

Ποιος θα είναι ο νικητής των εκλογών
Βλέπω τη διαφορά μεταξύ των δύο κομμάτων, στο 7% υπέρ του ΣΥΡΙΖΑ. Αν ο ελληνικός λαός κρίνει ότι πρέπει να μείνουν 2-3 κόμματα εκτός Βουλής, τότε θα κατακτήσει την αυτοδυναμία και με 35%. Αν μπούνε μέσα όμως τα κόμματα, τότε δεν κάνει αυτοδυναμία, ούτε με 45%. Θυμίζω τον Καραμανλή το 2004, με 42% πήρε την αυτοδυναμία με 152 βουλευτές.
Χρειάζεται λοιπόν ο ελληνικός λαός να καταλάβει ότι οι μέρες που έρχονται είναι πολύ δύσκολες και χρειάζεται να έρθουν άνθρωποι έμπειροι και αποφασιστικοί. Που να μπορούν να πουν το «όχι». Όπως είπα τότε το «όχι» και αυτοί είπαν το «ναι». Και μόλις είδα ότι αυτοί με τους οποίους είχα συμφωνήσει κάποια πράγματα, ήταν «μπαταχτσήδες», παράτησα 4 υπουργεία και έφυγα.
Αυτή λοιπόν είναι η δύναμη του «όχι» που έχω αποδείξει ότι την διαθέτω και δεν αποδεικνύεται από πολλούς.

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

  1. Ανώνυμος18/1/15 03:45

    Παρακαλουσες να γυρισεις στη ΝΔ κι εγλυφες @ρχιδι@. Τελικα δε σου περασε γιατι εθεσε βετο ο Καραμανλης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος18/1/15 03:57

    ΠΑΤΡΙΣ-ΘΡΗΣΚΕΙΑ-ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ-ΜΙΖΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *