ροή ειδήσεων

ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΣ ΜΕ ΑΝΤΙΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΟ ΤΗΣ ΡΟΔΟΥ


ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ:
ΠΩΣ ΝΑ ΠΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΟΤΑΝ ΜΕΡΙΚΟΙ ΞΕΥΤΙΛΊΖΟΝΤΑΙ....
Κ ΧΑΝΟΥΝ ΚΑΘΕ ΙΧΝΟΣ ΑΞΙΟΠΡΈΠΕΙΑΣ ΓΙΑ ΜΕΡΙΚΑ ΕΥΡΩ!!! Ο ΦΩΤΟΓΡΆΦΟΣ Κ Η ΣΥΖΥΓΟΣ ΤΟΥ ΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΕΙΟ Η' ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΕΙΟ  ΕΚΑΝΑΝ ΜΙΑ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΓΙΑ ΦΩΤΟΓΡΆΦΙΣΗ ΕΝΟΣ ΓΑΜΟΥ ΤΟΝ ΠΕΡΑΣΜΕΝΟ ΑΥΓΟΥΣΤΟ! ΑΦΟΥ ΕΠΙ 5 ΜΗΝΕΣ ΜΑΣ ΛΈΓΑΝΕ ΓΙΑ ΝΕΕΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ ΤΩΝ ΣΥΜΦΩΝΗΘΈΝΤΩΝ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΔΕΚΑ ΗΜΕΡΕΣ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕ ΟΤΙ ΟΙ 70ΦΩΤΟ Κ ΤΟ CD ΜΕ ΤΙΣ ΦΩΤΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΕΤΟΙΜΑ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 30/12.
ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΠΑΡΑΔΟΘΗΚΑΝ ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΖΗΤΗΣΑΜΕ ΤΟ CD ΖΗΤΗΣΑΝ 250€ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΙΚΗ ΤΙΜΗ ΠΟΥ ΕΙΧΑΜΕ ΣΥΜΦΩΝΗΣΕΙ ΠΡΙΝ ΤΟ ΓΑΜΟ ! ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΑΦΕΡΩ ΟΤΙ Η ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΔΟΥΛΕΙΑΣ ΓΕΝΙΚΑ ΗΤΑΝΕ ΚΑΤΩ ΤΟΥ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ!
ΟΤΑΝ ΞΑΝΑΕΠΙΣΚΕΥΤΗΚΑ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 31/12 ΗΤΑΝΕ ΜΟΝΟ Η ΣΥΖΥΓΟΣ ΤΟΥ Η ΟΠΟΙΑ ΕΝΩ ΜΑΣ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΤΟ ΠΡΩΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΖΥΓΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΣ ΠΑΛΙ ΕΛΕΙΠΕ "ΤΥΧΑΙΟ" ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΕΠΑΝΕΙΛΗΜΜΈΝΑ ΤΟΝ ΚΑΛΟΥΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΩΣ ΑΥΤΟΣ ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΑΠΑΝΤΗΣΕ!!! ΕΝΩ ΠΡΙΝ ΜΕΡΙΚΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΜΑΣ ΔΙΑΒΕΒΑΙΩΝΑΝ Κ ΟΙ ΔΥΟ ΝΑ ΠΑΡΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΙΣ ΦΩΤΟ ΚΑΙ ΤΟ CD !!!
Ο ΠΑΡΑΠΑΝΩ "ΦΩΤΟΓΡΑΦΟΣ" ΜΕ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ  ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΕΧΩ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙ Κ ΑΠΟ ΑΠΟΨΗ ΙΚΑΝΟΤΗΤΩΝ ΑΛΛΑ Κ ΑΠΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ Κ ΗΘΟΣ! ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΣΤΑ ΨΙΛΑ ΑΛΛΑ ΘΑ ΚΙΝΗΘΟΥΜΕ Κ ΝΟΜΙΚΑ !ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΞΑΦΝΙΚΑ ΖΗΤΑΝΕ ΕΞΤΡΑ ΓΙΑ ΤΑ ΗΔΗ ΣΥΜΦΩΝΗΜΕΝΑ ΑΛΛΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ ΝΑ ΜΕ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝΕ ΚΑΤΙ ΑΝΕΠΑΓΓΕΛΤΟΙ ΣΑΝ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΖΕΥΓΑΡΙ!
ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ ΔΕ ΚΑΝΟΥΝ! ΓΙ ΑΥΤΟ ΔΕ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΠΟΤΕ ΝΑ ΠΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ! ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΑΝΤΙΡΗΣΗ ΑΣ ΠΑΕΙ ΝΑ ΔΣΙ ΠΩΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝΕ ΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ Κ ΟΧΙ Ο ΚΑΘΕ ΑΥΤΟΑΠΟΚΑΛΟΥΜΕΝΟΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΟΣ. ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΤΙΠΟΤΑ ΣΩΣΤΑ ΑΛΛΑ ΨΑΧΝΕΙ Κ ΚΟΡΟΙΔΑ...ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΤΟΥ ΠΟΥ ΔΕ ΜΟΙΑΖΕΙ ΜΕ ΣΤΟΥΝΤΙΟ ΑΛΛΑ ΜΕ ΑΠΟΘΗΚΗ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΕΡΙ ΤΙΝΟΣ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ !
ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΘΑ Τ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ Η ΔΙΚΑΙΟΣΎΝΗ...
ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ Κ ΕΥΧΟΜΑΙ ΛΙΓΟΤΕΡΑ ΛΑΜΟΓΙΑ !!!

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

  1. Ανώνυμος5/1/15 02:29

    αν δεν αναφέρετε ονόματα και μαγαζια τοτε τα λαμογια θα συνεχίζουν να κανουν τη δουλειά τους ανενόχλητοι .. αυτη τη στιγμη τους ξερετε μονο εσεις και ο κυκλος σας οποτε προστατεύετε μονο εσας και τους δικους σας ανθρωπους οποτε δεν υπαρχει λογος να το δημοσιοποιείτε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος5/1/15 11:01

      Και απο την αλλη,αν αναφερει ονοματα θα βρει τον μπελα του.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος5/1/15 13:50

      ούτε ο αγανακτισμενος αναφέρει όνομα

      Διαγραφή
  2. Ανώνυμος5/1/15 10:20

    Και αφού είναι τόσο εμφανές οτι είναι ανίκανοι και αντιεπαγγελματίες και φαίνεται και από το στούντιο που δεν είναι στούντιο αλλά αποθήκη, γιατί αποφασίσατε να είναι αυτός ο φωτογράφος σας, σε μια τόσο υποτίθεται σημαντική ημέρα της ζωής σας?!?!?!?! Να υποθέσω οτι ήταν "οικονομικος"??????? Προφανώς για κάποιο λόγο...... Δεν σας έχει πει κανείς οτι ότι δίνεις, παίρνεις????? Αλλά για αυτό δεν θα πάει ποτέ μπροστά αυτός ο τόπος. Γιατί όλοι θέλουμε την καλύτερη ποιότητα και εξυπηρέτηση αλλά κανείς δεν θέλει να πληρώσει τον κόπο του άλλου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος5/1/15 14:45

      Ναι έχουμε τους ακριβώτερους φωτογράφους σε όλη την Ελλάδα, μάλλον μαζέψαμε πολύ ταλέντο σε αυτό το νησί ρε παιδάκι μου!!

      Διαγραφή
  3. Ανώνυμος5/1/15 14:40

    θεωρώ οτι ο αντιεπαγγελματισμός βρίσκει χώρο μόνο σε αντι καταναλωτικές συμπεριφορές. Εαν είχαν γίνει 2-3 ενέργειες που ο κάθε πελάτης στη θέση του κυριου/ας, έπρεπε να κάνει τότε δεν θα έφτανε το πράγμα μέχρι εκεί. 1ον) γραπτοί όροι της συμφωνίας. ( οι φωτογράφοι έχουν το δικαίωμα να πωλούν τα πνευματικά δικαιώματα των αρχείων εφόσον δεν έχει συμφωνηθεί κάτι άλλο γραπτά. ) 2ον) Απο τη στιγμή που κλεινει κάποιος μια συμφωνία υποτίθεται οτι έχει δει τη δουλεία κάποιου και του αρέσει. Αρα το επιχείρημα πως η δουλεία του είναι κάτω του ερασιτεχνικού επιπέδου το βρίσκω περίεργο μιας και ήταν ο ίδιος που αποφάσισε να προσλάβει τον φωτογράφο. Εκτός αν αποφάσισε μονο με βάση την τιμή. 3ον) το ίδιο ισχυει και για το επιχείρημα για το studio. χρονια πολλα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος5/1/15 15:01

    Υπάρχει επίσημος σύλλογος φωτογράφων Ρόδου όπου εκεί μπορείτε να καταγγείλεται ΕΠΩΝΥΜΑ το γεγονός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Φωτογράφισε τον φωτογράφο, δεν είναι ανάγκη να πεις το όνομά του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος8/1/15 13:22

    ''ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΠΑΡΑΔΟΘΗΚΑΝ ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΖΗΤΗΣΑΜΕ ΤΟ CD ΖΗΤΗΣΑΝ 250€ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΙΚΗ ΤΙΜΗ ΠΟΥ ΕΙΧΑΜΕ ΣΥΜΦΩΝΗΣΕΙ ΠΡΙΝ ΤΟ ΓΑΜΟ !''

    ΑΠ'ΟΣΟ ΓΝΩΡΙΖΩ ΤΟ CD ΜΕ ΤΟ ORIGINAL ΑΡΧΕΙΟ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ ΤΟΥ ΦΩΤΟΓΡΑΦΟΥ,ΕΚΤΟΣ ΚΙ ΑΝ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ ΕΝΑ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΠΟΣΟ (ΠΟΥ ΜΑΛΛΟΝ ΤΑ 250 ΕΥΡΩ ΕΚΕΙ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ) Ή ΥΠΟΓΡΑΨΕΤΕ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΕΤΕ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΔΟΥΛΕΙΑ.ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΓΑΜΟ ΟΤΑΝ ΖΗΤΗΣΑ ΕΚ ΤΩΝ ΥΣΤΕΡΩΝ ΤΟ ORIGINAL ΑΡΧΕΙΟ ΜΟΥ ΖΗΤΗΣΑΝ EXTRA 500 ΕΥΡΩ,ΟΠΟΤΕ ΑΝ ΤΟ ΘΕΛΕΙΣ ΤΟ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΛΕΣ ΟΥΤΕ ΤΟΥ ΠΑΠΠΑ!!!ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΕΣΕΙΣ ΘΑ ΘΕΛΑΤΕ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΣΑΜΠΑ...ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΛΑΜΟΓΙΟ;;ΛΙΓΗ ΑΝΘΡΩΠΙΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ....ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΙ ΓΡΑΦΟΥΜΕ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος10/1/15 21:56

    ΕΛα ευθυμη δωσε τα λεφτα και ηρεμησε.ολα θα πανε καλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος5/2/15 13:55

    Οι φωτογράφοι έχουν τον ακριβότερο εξοπλισμό από όλους όσους ασχολούνται με γάμους, (οι καλοί τουλάχιστον) και μάλιστα δεν προλαβαίνουν να κάνουν απόσβεση έτσι γρήγορα που τρέχει η τεχνολογία. Μόνο ο φωτογράφος αφου τελειώσει το μυστήριο έχει 10πλάσια δουλειά να κάνει από ολους τους άλλους και να περάσει ατέλειωτες ώρες μπροστα σε υπολογιστη για να φτάξει ψηφιακά αλμπουμ και Blue Ray. Και πολλά άλλα, Τελικά από όλο τον γάμο αυτα που θα έχεις να βλεπεις είναι η δουλεια του φωτογραφου αλλα βέβαια εκτος απο την τεχνολογια στηριζεται και στο ταλεντο και το μερακι καποιου ανθρώπου οποτε το τελικο αποτελεσμα στηριζεται εκει, και οπως συμβαινει σε ολα τα καλιτεχνικα επαγγελματα σε ολο τον κοσμο καποιος που ειναι πολυ καλος λογικο ειναι να αμοιβεται και καλα. Οποτε το πιο σωστο ειναι μια σχετικη ερευνα αγορας και συμβουλες απο αλλα ζευγαρια ευχαριστημενα και οχι στον πρωτο τυχοντα που θα μας δωσει μια καλη τιμη και μετα δεν εξεταζουμε τιποτα αλλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *