ροή ειδήσεων

Τουρκικό θράσος: Θα δώσουν συνέντευξη στην Αθήνα κατά της αναγνώρισης της γενοκτονίας της Μικράς Ασίας!!!!


Ειλικρινά το τουρκικό θράσος δεν είχε όρια καθώς οι Τούρκοι συμπεριφέρονται... να είμαστε ακόμα μια οθωμανική επαρχία που θα πρέπει να σκύβει το κεφάλι στις εντολές της Υψηλής Πύλης και στις απαιτήσεις της εξωτερικής τους πολιτικής, και αυτό βέβαια με την μειοδοτική ανοχή των Ελληνικών κυβερνήσεων των τελευταίων ετών.

Έτσι, σύμφωνα με δημοσιεύματα του τουρκικού τύπου...
στις 9 Ιανουαρίου θα έρθει στην Αθήνα ειδική τουρκική κοινοβουλευτική επιτροπή που έχει την συμβολική ονομασία, «Talat Paşa», δηλαδή το όνομα του μεγάλου σφαγέα των χριστιανών Αρμενίων και όχι μόνο της Μικράς Ασίας, για να… δώσει συνέντευξη τύπου όπου θα προβάλλει τους τουρκικούς ισχυρισμούς ότι δεν έχει γίνει καμία γενοκτονία των χριστιανών της Ανατολής στις αρχές του εικοστού αιώνα!

Αλήθεια, άραγε στην συνέντευξη αυτή θα είναι τιμώμενο πρόσωπο η γνωστή βουλευτίνα της Αριστεράς, που έχει γίνει γνωστή με τον συνωστισμό της Σμύρνης;

Η επιτροπή αυτή που είναι υπό την εποπτεία της Επιτροπής Εξωτερικών Υποθέσεων της τουρκικής βουλής και στην οποία προεδρεύει ο βουλευτής του κυβερνητικού κόμματος, Yunus Soner, θα έχει επαφές, όπως αναφέρεται στα τουρκικά δημοσιεύματα, με εκπροσώπους του κυβερνητικού κόμματος της Νέας Δημοκρατίας, της αξιωματικής αντιπολίτευσης του Σύριζα, καθώς και με εκπροσώπους του Κομουνιστικού κόμματος της Ελλάδας.

Όπως επισημαίνουν τα τουρκικά δημοσιεύματα, μέχρι τώρα είχαν πολύ θετική ανταπόκριση από τα ανωτέρω κόμματα του Ελληνικού κοινοβουλίου στις τουρκικές θέσεις ότι δεν διαπράχτηκε καμία γενοκτονία κατά των χριστιανών στις αρχές του εικοστού αιώνα στην Μικρά Ασία.

Μάλιστα και εδώ είναι το εντυπωσιακό, επικαλούνται ένα κείμενο όπου υπογράφουν 152 Έλληνες ιστορικοί, που συντάσσονται με τις τουρκικές απόψεις εναντίον των ιστορικών «ψευδών» (!!!), αυτών που υποστηρίζονται ότι έγινε γενοκτονία κατά των Αρμενίων, Ελλήνων και Ασσυρίων της Ανατολής, στις αρχές του εικοστού αιώνα.

Η επιτροπή αυτή είχε έρθει και άλλη φορά στην Ελληνική πρωτεύουσα στις 30 Σεπτεμβρίου και είχε επαφές με τους εκπροσώπους των τριών παραπάνω κόμματων.

Και τότε είχε θετική ανταπόκριση στις ιστορικές αιτιάσεις της για το τεράστιο θέμα της μη αναγνώρισης της γενοκτονίας των χριστιανών της Ανατολής.

Τώρα και με την ενθάρρυνση, όπως αναφέρεται, του κειμένου των 152 Ελλήνων ιστορικών, (;;;) που αρνούνται να αναγνωρίσουν την γενοκτονία, επανέρχονται με όλο το τουρκικό θράσος στην Ελληνική πρωτεύουσα για να διακηρύξουν και δημόσια τις ανιστόρητες απόψεις τους!

Αν πραγματικά είναι αλήθεια όλα αυτά, τότε στις προσεχείς εκλογές όλοι όσοι κατάγονται από την Μικρά Ασία, δηλαδή όλοι οι Μικρασιάτες, Πόντιοι και ανατολικόΘρακιώτες, θα πρέπει να μαυρίσουν με τον πιο ενδεικτικό τρόπο αυτά τα τρία κόμματα που συμφωνούν με τις τουρκικές απόψεις περί γενοκτονίας της Ανατολής.

Αν είναι πραγματικά αλήθεια!




ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *