ροή ειδήσεων

Δώστε του γρήγορα το… λίθιο, γιατί τα΄φτυσε.


Εκεί που όλοι είχαμε καταλάβει ότι ο μεγαλύτερος θρίαμβος στην Ιστορία του ΠΑΣΟΚ... ήταν το πρόσφατο 8% της Ελιάς, φαίνεται ότι τα πράγματα πηγαίνουν ακόμα καλύτερα για την παρέα του εθνικού μας μαλακοπίτουρα. .
Να τι δήλωσε από τη Λάρισα:
“Το ΠΑΣΟΚ χάρη σε σας, χάρη στα ισχυρά ανανεωμένα ψηφοδέλτιά μας, χάρη στα στελέχη μας που με αξιοπρέπεια και υπηρηφάνεια μιλούν στο όνομα της παράταξης, θα είναι ο φορέας της τρίτης εντολής, θα είναι ο εγγυητής και ο θεματοφύλακας για την ασφαλή πορεία της χώρας.
Πάμε να καταγράψουμε μία ιστορική νίκη στις 25 Ιανουαρίου και εσείς είστε αυτοί που θα εγγυηθείτε το ρόλο του ΠΑΣΟΚ και της παράταξης ως εγγυητή της εθνικής προοπτικής”.
Συμφωνούμε πάντως ότι το αποτέλεσμα για το ΠΑΣΟΚ θα είναι… ιστορικό,
Βενιζέλος: Η Ελλάδα μπορεί να γίνει νέο Κούγκι και να καταθέτουν στεφάνια οι Ευρωπαίοι.
«Η Ελλάδα μπορεί να γίνει το νέο Κούγκι και να καταθέτουν στεφάνια στο μνημείο της όλοι οι Ευρωπαίοι» προειδοποίησε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ αναφερόμενος στο διακύβευμα των επερχόμενων εκλογών στη διακαναλική συνέντευξη Τύπου.
«Το δικό μας ποσοστό είναι αυτό που στήριξε την κυβέρνηση… Η ΝΔ και ο Σαμαράς πράγματι αποδέχθηκε εντέλει αυτά που λέγαμε σε πολλά κρίσιμα θέματα»
«Το κρίσιμο ποσοστό στις εκλογές είναι αυτό που θα πάρει το ΠΑΣΟΚ» τόνισε ο Ευάγγελος Βενιζέλος.

Ειδικά στο αποψινό δελτίο ειδήσεων του MEGA , αδιαφορώντας για την κατάντια του ΠΑΣΟΚ το οποίο συναγωνίζεται σε ποσοστά της ΕΔΗΚ του Γιάννη Ζίγδη έδειξε να ενδιαφέρεται μόνο για ένα πράγμα: την εξασφάλιση ενός ποσοστού που θα του επιτρέπει να μπει στη Βουλή για να ζητιανέψει κανένα υπουργείο από όποιο κόμμα θα είναι πρώτο. Γι’ αυτό αντί να απαντήσει στις ερωτήσεις παρακαλούσε μέσω τηλεοράσεως να του δώσουν κανένα υπουργείο γιατί προφανώς δεν αντέχει χωρίς καρέκλα και κρατική θωρακισμένη Μερσεντές.


Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *