ροή ειδήσεων

Καιρός: Η σκόνη από Αφρική φέρνει λασπόνερα


Σκόνη από την Αφρική κουβαλούν μαζί τους οι νοτιοανατολικοί άνεμοι, οι οποίοι θα αποτελούν.... και το κύριο χαρακτηριστικό του καιρού, σήμερα, Δευτέρα, 20 Ιανουαρίου, σύμφωνα με την πρόβλεψη της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας. Εξαιτίας των παραπάνω, ορατό είναι το ενδεχόμενο για "λασποβροχές".

Καιρός Νεφώσεις, τοπικές βροχές, σκόνη και λασπόνερα

Αναλυτικά, η πρόγνωση του καιρού:
Μακεδονία - Θράκη

Αναμένονται νεφώσεις, κατά περιόδους αυξημένες, με τοπικές βροχές, κυρίως μετά το απόγευμα. Τη νύχτα, στα θαλάσσια και παραθαλάσσια τμήματα της ανατολικής Μακεδονίας και της Θράκης, θα εκδηλωθούν σποραδικές καταιγίδες. Λίγα χιονιά στα ορεινά της δυτικής Μακεδονίας. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 και στα ανατολικά νότιοι 5 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασια θα κυμανθεί από 4 έως 14 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία, 4 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.
Θεσσαλονίκη

Περιμένουμε αραιές νεφώσεις, οι οποίες βαθμιαία θα πυκνώσουν και το βράδυ θα σημειωθούν τοπικές βροχές. Οι άνεμοι θα είναι μεταβλητοί, 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασια από 7 έως 13 βαθμούς Κελσίου.
Νησιά Ιόνιου - Ήπειρος - δυτική Στερεά - δυτική Πελοπόννησος

Και στα δυτικά αναμένονται νεφώσεις με τοπικές βροχές, και από τη νύχτα, στα βόρεια, σποραδικές καταιγίδες. Οι άνεμοι θα είναι νότιοι-νοτιοανατολικοί 5 με 7 και βαθμιαία, στο Ιόνιο, τοπικά 8 μποφόρ. Η θερμοκρασια θα κυμανθεί από 8 έως 18 βαθμούς Κελσίου. Στην Ηπειρο, η μεγίστη 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.
Θεσσαλία - ανατολική Στερεά - Εύβοια - ανατολική Πελοπόννησος

Αραιές νεφώσεις θα κάνουν την εμφάνισή τους, και βαθμιαία θα πυκνώσουν. Από το απόγευμα θα σημειωθούν τοπικές βροχές, κυρίως, στα βόρεια. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι-νοτιοανατολικοί 4 με 6 και βαθμιαία, στα ανατολικά και νότια, 7 μποφόρ. Ο υδράργυρος θα κινηθεί από τους 7 έως τους 17 βαθμούς Κελσίου. Στη Θεσσαλία, 4 με 5 βαθμούς πιο κάτω.
Αττική

Αναμένονται αραιές νεφώσεις, οι οποίες βαθμιαία, θα πυκνώσουν και το βράδυ θα σημειωθούν ασθενείς βροχές. Νότιοι-νοτιοανατολικοί οι άνεμοι, 4 με 6 και βαθμιαία, στα ανατολικά, 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 17 βαθμούς Κελσίου.
Κυκλάδες - Κρήτη

Αραιές νεφώσεις στα νησιά των Κυκλάδων και στην Κρήτη, οι οποίες κατά περιόδους θα είναι πυκνότερες. Στις Κυκλάδες, υπάρχει πιθανότητα ασθενών βροχών το βράδυ. Οι άνεμοι θα πνέουν και εδώ νότιοι-νοτιοανατολικοί 5 με 7 και το απόγευμα, πρόσκαιρα, 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία στους 12 έως 19 βαθμούς Κελσίου.
Νησιά ανατολικού Αιγαίου - Δωδεκάνησα

Ο καιρός θα χαρακτηριστεί από αραιές νεφώσεις, κατά περιόδους πυκνότερες, με ασθενείς τοπικές βροχές. Οι άνεμοι νότιοι-νοτιοανατολικοί 5 με 7 και το απόγευμα, στα νότια, πρόσκαιρα 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 12 έως 18 βαθμούς Κελσίου.
Πρόβλεψη για Τετάρτη, 21 Ιανουαρίου

Στα δυτικά, κεντρικά, και βόρεια, στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και στα Δωδεκάνησα, το κύριο χαρακτηριστικό του καιρού θα είναι νεφώσεις, παροδικά αυξημένες, με τοπικές βροχές. Σποραδικές καταιγίδες θα εκδηλωθούν, μέχρι το απόγευμα, κατά περιόδους, στα βορειοδυτικά και τα βορειοανατολικά. Στην υπόλοιπη χωρά, παροδικές νεφώσεις. Οι μετεωρολογικές συνθήκες ευνοούν τη μεταφορά σκόνης στα ανατολικά και τα νότια. Η θερμοκρασια δεν θα παρουσιάσει αξιόλογη μεταβολή.

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *