ροή ειδήσεων

Κολοσσός Ρόδου: Συνεχίζουν μαζί με Σιώκο



Τη συνέχιση της συνεργασίας τους, με γνωστό φυσικοθεραπευτήριο της πόλης,... ανακοίνωσαν οι διοικούντες τον Κολοσσό Ρόδου.

Οι νησιώτες και ο Αλκιβιάδης Σιώκος έδωσαν και φέτος συνέχεια στη συνεργασία τους, που ξεκίνησε το 2008. Με σημερινή (12/01) ανακοίνωσή της η ροδίτικη ΚΑΕ παρουσιάζει τη συνέχιση της συνεργασίας της με το «Physio World» και τον έμπειρο φυσικοθεραπευτή.

Η ανακοίνωση: «Η ΚΑΕ Κολοσσός H Hotels βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τη συνέχιση της συνεργασίας της με το φυσικοθεραπευτήριο του Αλκιβιάδη Σιώκου «Physio World», για την αγωνιστική περίοδο 2014-2015. Ο Αλκιβιάδης Σιώκος είναι μέλος του φυσικοθεραπευτικού τιμ του Κολοσσού από το 2008. Από το 2010 λειτουργεί υπερσύγχρονο κέντρο φυσικοθεραπείας και μετεγχειρητικής αποκατάστασης 280 τ.μ. (www.physioworld.gr) στο κέντρο της Ρόδου. Σπούδασε στη Μεγάλη Βρετανία στο Northumbria University at Newcastle.

Επιπρόσθετα παρακολούθησε κύκλο μαθημάτων στην επιστήμη αθλητισμού και άσκησης (Sports and Exercise science) στο Leeds Metropolitan University και έκανε πρακτική άσκηση στα νοσοκομεία της Αγγλίας Berwick Infirmary, Gateshead, The Green, Newcastle Rehab Dept. RVI, Sunderland Royal, Hunters Moure Neuro Rehab, West Cumberland, Newcastle General Trauma Orthopaedics και Ashington General. Εργάστηκε στο Ιατρικό Κέντρο Αθηνών και την κλινική Φιλοκτήτης. Έχει παρακολουθήσει εκπαιδευτικά σεμινάρια αποκατάστασης προβλημάτων σπονδυλικής στήλης, ακτινοδιαγνωστικής, επιδεσμολογίας, βελονισμού, ηλεκτροθεραπείας, kinesiotaping και μεθόδου νευρολογικής αποκατάστασης Bobath NDT και συνεχίζει με συνέπεια να παρακολουθεί κάθε εξέλιξη στο χώρο της φυσικοθεραπείας».

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *