ροή ειδήσεων

ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΕΡΓΟ ΘΕΑΤΕΣ


Αναγνώστης:
Και δυστυχώς θα είμαστε πάλι στο ίδιο έργο θεατές.... «Η ιστορία επαναλαμβάνεται την πρώτη φορά σαν τραγωδία και τη δεύτερη σαν φάρσα». Καρλ Μαρξ. Οι «εθνοσωτήρες» μας με τα «Λεφτά υπάρχουν», «ή εμείς ή το χάος» που ακόμα και «με τον διάβολο θα συμμαχήσουν», επιδίδονται σε κάθε είδους παροχολογίες και ψέματα προκειμένου να πάρουν την εξουσία. " Αν θέλετε την εύνοια των μαζών, πρέπει να λέτε τα πιο ηλίθια και τα πιο χοντρά ψέματα" .Αδόλφος Χίτλερ. Έχουν φέρει εσκεμμένα σε τέτοιο σημείο εξαθλίωσης τους πολίτες με τις αλόγιστες και καταστροφικές πολιτικές τους έξωθεν επιβαλλόμενες, που τα πρόβατα (πολίτες) ακολουθούν τυφλά τον σωτήρα «λύκο» ή βρίσκονται μπροστά σε μεγάλα διλήμματα, απόρροια των απειλών έσωθεν και έξωθεν όπως Grexit, κλείσιμο τραπεζών & ΑΤΜ, χρεοκοπία, καταστροφή. «Αι μεν βρονταί τους παίδας, αι δε απειλαί τους άφρονας καταπλήττουσι». Σωκράτης (οι βροντές φοβίζουν τα παιδιά και οι απειλές τους ανόητους)

Το ένα κόμμα, αυτό που κατέστρεψε την χώρα με την απύθμενη διαφθορά και τις ατέλειωτες μίζες, θέλει τώρα να το παίξει ως ο μοναδικός εθνοσωτήρας. Το άλλο που αποκαλούσε το κόμμα των αντιπάλων του «αρχιερέα της διαφθοράς», αφού τριπλασίασε το χρέος της χώρας μέσα σε λίγα χρόνια κυβερνώντας έχοντας δανειστεί την ιδεολογία «Τσοβόλα δώστα όλα» μοίραζαν εκατομμύρια σε παροχές και παχυλούς μισθούς σε όσους εγκληματοπατέρες συνδικαλιστές φώναζαν, με δανεικά φυσικά και ίσως αγύριστα. «Η στάση των σωματείων εργαζομένων -όπως και των γυναικών- συνοψίζεται σε μία λέξη: «περισσότερα». Peter Drucker, Εκτός από ένα «διεφθαρμένο κράτος» (ΓΑΠ) με «απατεώνες πολιτικούς» (Πάγκαλος) είμαστε και διεθνές παράδειγμα προς αποφυγή, να δανειζόμαστε δηλαδή για τις βίλες και τα κότερά μας και να απαιτούμε μετά την διαγραφή του χρέους (δανεικά και αγύριστα)!!! «Αυτοί από πάνω μπορούν να σιγουρέψουν τις θέσεις τους μόνο δίνοντας γενναιόδωρα σε αυτούς από κάτω» Ι Τσινγκ. Παρουσιάζεται τώρα και αυτό ως ο μοναδικός συνεχιστής της προόδου και των μεταρρυθμίσεων και της εξόδου από το τούνελ (???) για το καλό της πατρίδας!! Μαζί βέβαια με το πρώτο μοιράζονταν την εξουσία επί 40 χρόνια και ο ένας κάλυπτε τις απάτες του άλλου. Μια καλοστημένη μηχανή απάτης, διαφθοράς και μίζας, μια δικομματική δικτατορία με μανδύα τάχαμου δημοκρατίας. «Η πολιτική είναι η τέχνη να σε υπηρετούν οι άνθρωποι ενώ τους κάνεις να πιστεύουν ότι τους υπηρετείς εσύ». Louis Dumur.

Ο τρίτος, αυτός που και με τον διάβολο θα συμμαχήσει προκειμένου να ανέλθει στην εξουσία για να σώσει την πατρίδα, (Η εξουσία είναι το υπέρτατο αφροδισιακό» Χένρυ Κίσινγκερ) φρόντισε να φιλήσει πρώτα τις ίδιες κατουρημένες ποδιές (ΗΠΑ, Εκκλησία) που έφτυνε πριν και να τους διαβεβαιώσει ότι θα τηρήσει κατά γράμμα τις ντιρεκτίβες τους (Πρέπει να είσαι λέρα για να κυβερνάς γαλέρα. Ισπανική παροιμία).

Οι άλλοι, οι ακροαριστεροί ταμπουρωμένοι χρόνια τώρα πίσω από την κομουνιστικοθεωρία που κανένα κράτος πλέον δεν την ασπάζεται, ούτε καν οι Κινέζοι που μετατράπηκαν σε καπιταλιστές του κερατά, βρήκαν την χρυσή τομή, να μην συμμετέχουν ποτέ στην διακυβέρνηση της χώρας με την ιδεολογία του αντικαπιταλιστικού δόγματος και του «έξω από την ΕΟΚ και το ΝΑΤΟ», «ΕΟΚ & ΝΑΤΟ το ίδιο συνδικάτο». Μόνο που επιμένουν πεισματικά χρόνια τώρα να μένουν στην ΕΟΚ & το ΝΑΤΟ και δεν είδα κανέναν τους να μεταναστεύσει Ρωσία μεριά, ούτε να πληρώνονται σε ρούβλια αντί σε Ευρώ!!!!!!!!! «Μόνο οι πιο σοφοί και οι πιο ανόητοι άνθρωποι δεν αλλάζουν ποτέ» Κομφούκιος. Έχοντας εξασφαλίσει τους παχυλούς τους μισθούς εσαεί, γιατί να τρέχουν και να εισπράττουν τις οδύνες της συγκυβέρνησης αφού ξέρουν πολύ καλά ότι κανένα κομουνιστικό κόμμα δεν πρόκειται ποτέ να κυβερνήσει μια χώρα στον κόσμο όσο υπάρχει ο καπιταλισμός. Πουλώντας παραμύθι όπως όλοι οι άλλοι («Πούλα παραμύθι στους βλάκες» Πλάτων στην Πολιτεία), σέρνουν από πίσω τους ένα τσούρμο αδιόρθωτων αναπολούντων ακόμα τον Στάλιν, τον Λένιν ή τον Τρότσκι. Και τα ψευτοαριστερίζοντα ακόμα κόμματα γίνονται κολοτούμπες-πιόνια φυσικά εν μια νυκτί με εντολές από τον μεγάλο αδελφό, μόλις τους κουνήσει το δάχτυλο ή το δολάριο!!

Οι ακροδεξιοί, νεοναζί και αυτοί βολεύτηκαν και έγιναν αρνάκια μπροστά στον πακτωλό χρημάτων που εισπράττουν κάθε μήνα και το βόλεμα των ημετέρων τους. Που να ξαναδούν τέτοια τύχη! Ας είναι καλά τα κορόιδα που τους ψηφίζουν σαν αντίδραση στα τόσα προβλήματα και απάτες των άλλων πολιτικών που ρήμαξαν την χώρα, χαρακτηριστικό της παιδείας μας.

Άλλοι, τάχαμου ουδέτεροι, χωρίς πρόγραμμα και όραμα, με πλάτες μεγαλοεπιχειρηματίες, περιμένουν να συμμαχήσουν με τον πλειοψηφούντα για να συμμετάσχουν και αυτοί στο πάρτι. Και μην μου πείτε το αντίθετο, είδαμε τι έγινε στην Ευρωβουλή με το βόλεμα των ημετέρων ακόμα και αυτών των ακροδεξιών! Όλοι τους, την μια μαύρο, την άλλη άσπρο. Οπου φυσάει ο άνεμος πάνε, τόσο τα ίδια τα κόμματα όσο και οι αποβλακωμένοι βολευτές τους που «αλλάζουν» το ένα κόμμα με το άλλο σαν τα πουκάμισα, «για το καλό της πατρίδας»!!!!!. Αν κοιτάξει κανείς στο παρελθόν τι έλεγαν και τι τελικά έπραξαν, θα καταλάβει ότι όλοι τους πρέπει να είναι ΠΑΡΑΝΟΙΚΟΙ. Δεν εξηγείται διαφορετικά η ανακολουθία και η αλλαγή απόψεων και προγραμμάτων από την μια μέρα στην άλλη! Για όλους τους πολιτικούς μας, όλα είναι καλά καμωμένα. Και οι κομπίνες τους, οι απάτες τους, ακόμα και οι πράξεις εθνικής προδοσίας και παράδοσης της εθνικής κυριαρχίας για το καλό της πατρίδας λένε. Και φυσικά φρόντισαν να είναι όλοι στο απυρόβλητο. Είδατε μήπως πολλούς να πάνε φυλακή? Φρόντισαν να φτιάξουν νόμους που να τους παραγράφουν ότι πράξη εθνικής προδοσίας και απάτης διέπραξαν τα προηγούμενα χρόνια, τόσο τους ίδιους, όσο τους συνεργάτες τους. «Τρία πράγματα δεν κάνεις στην πολιτική: δεν υποχωρείς, δεν ανακαλείς και δεν παραδέχεσαι τα λάθη σου». Ναπολέων Βοναπάρτης. Και ο λαός, τι κάνει ο λαός? Μαστουρωμένος ή ψεκασμένος με τον κομματικό οίστρο, με την προσωπολατρία και την κομπινολαγνεία, θα πάει να ψηφίσει πάλι τους ίδιους που τον κατέστρεψαν. Πάλι τα ίδια πρόσωπα θα ψηφίσει και τα ίδια κόμματα. Αυτός δα και αν είναι μαζοχισμός!! Είχε δίκιο ο Αντισθένης όταν έλεγε…. «Τα κράτη καταστρέφονται όταν δεν μπορούν να ξεχωρίσουν τους σπουδαίους από τους ασήμαντους»

«Κλέφτες φτωχοί και άρχοντες με άμαξες και άτια, κλέφτες χωρίς μια πήχη γη και κλέφτες με παλάτια, ο ένας κλέβει όρνιθες και σκάφες για ψωμί ο άλλος το έθνος σύσσωμο για πλούτη και τιμή. Σουρής

Ορφανίδης Δ.

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *