ροή ειδήσεων

Σταθάκης: Τέλος στην πώληση των αεροδρομίων



Δεν πρόκειται να συνεχιστεί η διαδικασία ιδιωτικοποίησης των αεροδρομίων,... διαμήνυσε ο υπουργός Οικονομίας, Ναυτιλίας, Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων Γιώργος Σταθάκης, μιλώντας κατά την τελετή παράδοσης-παραλαβής του παλιού υπουργείου Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων...


«Ωστόσο, ο κύκλος των έργων πρέπει να κλείσει και η χώρα έχει αποκτήσει ένα ολοκληρωμένο δίκτυο αυτοκινητοδρόμων. Η νέα κυβέρνηση δεν θα δώσει συνέχεια στην ιδιωτικοποίηση των περιφερειακών βάσει του εγχώριου και διεθνούς θεσμικού πλαισίου. Θα δώσουμε συνέχεια στους τηλεπικοινωνίες και τις συγκοινωνίες. Η Ελλάδα μπορεί να μετατρέπει σε κόμβο», σημείωσε ο υπουργός.

Από την πλευρά ο αναπληρωτής υπουργός Υποδομών πρώην πρόεδρος του ΤΕΕ Χρήστος Σπρίντζης είπε ότι το όραμα είναι η παραγωγική ανασυγκρότηση της χώρας, με ιεραρχημένο σχέδιο δημοσίων υποδομών.

Πρόσθεσε ότι η κατεύθυνση πρέπει να είναι άλλη από αυτή που ακολουθήθηκε την τελευταία 10ετία και ότι η χώρα χρειάζεται εθνικό σχεδιασμό για την παραγωγική της ανασυγκρότηση.

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *