ροή ειδήσεων

Κανέλλη: Απωθημένο Παπανδρέου να μπερδεύει Γούντστοκ με Καστελόριζο



Αποκλείει ψήφο ανοχής στο ΣΥΡΙΖΑ η υποψήφια του ΚΚΕ....
Για τις επερχόμενες βουλευτικές εκλογές της 25ης Ιανουαρίου μίλησε στο news.gr η υποψήφια βουλευτής του ΚΚΕ στην Α΄Αθηνών, Λιάνα Κανέλλη.

Όπως υπογραμμίζει σε συνέντευξη που παραχώρησε, το ΚΚΕ αποκλείεται να δώσει ψήφο ανοχής στον ΣΥΡΙΖΑ σε περίπτωση που δεν κατορθώσει να πετύχει αυτοδυναμία, ενώ σχολιάζει και την κίνηση του Γιώργου Παπανδρέου να ιδρύσει πολιτικό κόμμα, όπως επίσης και τα όσα υποστηρίζουν Αντώνης Σαμαράς και Ευάγγελος Βενιζέλος περί εξόδου από το Μνημόνιο.

- Εάν ο ΣΥΡΙΖΑ δεν κατορθώσει να πετύχει αυτοδυναμία θα δώσετε ψήφο ανοχής μετά τις εκλογές όπως έχει ζητήσει ο Αλέξης Τσίπρας; Αν όχι γιατί;
Ανοχή στην ΕΕ ,στο ΝΑΤΟ, στις επιμηκύνσεις των ευρωβασάνων των Ελλήνων εργαζομένων αποκλείεται.Η τιμή του ΚΚΕ,των θέσεων του, της ιδεολογίας ακόμα και της εκλογικής του τακτικής να δυναμώσει η αντιπολίτευση υπέρ των λαϊκών συμφερόντων κι αναγκών για να μην υποχωρήσει κι άλλο, δεν ανεβοκατεβαίνει 96 χρόνια τώρα σαν την τιμή του χρυσού, μαύρου, κίτρινου ή λευκού, ούτε σαν του φράγκου για να πολλαπλασιαστούν τα φράγκα-ψίχουλα.

- Γιατί κάποιος πολίτης να εμπιστευθεί το ΚΚΕ στις προσεχείς εκλογές;
Πρώτον για να βρει την ψήφο του εκεί που την έταξε. Αλλιώς θα την ψάχνει σε ευκαιρίες , συμμαχίες προθύμων και ρεύματα ανέμων από διάφορες διευθύνσεις.

Δεύτερον γιατί είναι το μόνο κόμμα που δεν αθροίζεται ούτε στους ευρωλάγνους, ούτε στους ευρωσκεπτικιστές. Θέλει ανατροπή της πολιτικής που υποδηλώνει ,βασανίζει ,αιχμαλωτίζει,και ενίοτε ακριβοδανείζει τις μάζες των εργαζομένων.

Τρίτον το ΚΚΕ είναι πραγματικά ευρωπαϊκό κόμμα,το μόνο που ονειρεύεται κι αγωνίζεται για μια Ευρώπη των λαών.Άλλωστε άλλο διεθνιστής κομμουνιστής κι άλλο κοσμοπολίτης κάθε μορφής ταξικού αντιπάλου.

Τέταρτον όποιος θέλει να πολεμήσει πραγματικά κι όχι φραστικά είτε τον αναδυόμενο είτε τον επελαύνοντα ναζιστοφασισμό του εικοστού πρώτου αιώνα ,ψηφίζει ΚΚΕ γιατί αλλιώς οι Μήδοι θα διαβούν.
Τέλος ψηφίζεις ΚΚΕ επειδή έχεις ελπίδα στην καρδιά και στο μυαλό και δεν περιμένεις να στη φέρει η Τζάκρη ντυμένη ταχυδρόμος ΣΥΡΙΖΑ

Ο Αντώνης Σαμαράς και ο Ευάγγελος Βενιζέλος υποστηρίζουν ότι βρισκόμαστε κοντά την έξοδο από το Μνημόνιο, ο Αλέξης Τσίπρας μιλά για διαπραγμάτευση με τους ξένους δανειστές. Τελικά τι να περιμένουν οι πολίτες αυτής της χώρας μετά τις εκλογές;

Μπας και καταλάβουν, ψηφίζοντας ΚΚΕ, ότι η Ευρωπαϊκή ενοποίηση, η συμφωνία στήριξης του ευρώ ,η αλλαγή του ΝΑΤΟ σε νόμιμη καπιταλιστική Τζιχαντ κλπ κλπ είναι σίγουρα δύο πράγματα την επομένη των εκλογών. Ξημερώνει Δευτέρα και το ΚΚΕ θα είναι εδώ συμπαραστάτης κοψοχέρηδων αριστεράς τε και δεξιάς χειρός.

- Πώς κρίνετε την κίνηση του Γ. Παπανδρέου με την ίδρυση του ΚΙΔΗΣΟ;
Αυτό το παιδί το είχε ανέκαθεν απωθημένο. Να μπερδεύει το Καστελόριζο με το Γούντστοκ και να θεωρεί το κουστούμι του ροκιά. Σα βυζαντιο σε lego μου φέρνει.

- Ποια ήταν η σημαντικότερη στιγμή στην πολιτική σας διαδρομή μέχρι τώρα και ποια αυτή που θα θέλατε να ξεχάσετε;
Αν ήμουν σε άλλο κόμμα σίγουρα θα φτιαχνα μιαν απάντηση. Με το ΚΚΕ που διάλεξα, καλά κι ανάποδα δεν είναι ποτέ ατομικά θρίαμβοι κι υποκειμενικοί εφιάλτες

Πηγή: news.gr

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *