ροή ειδήσεων

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Αυτές είναι οι μυστικές κυλιόμενες δημοσκοπήσεις που γνωρίζουν μόνο τα κόμματα



Δείτε την πραγματική διαφορά ΣΥΡΙΖΑ - ΝΔ, την έκπληξη για την τρίτη θέση και τις ανατροπές στα ποσοστά των κομμάτων που βρίσκονται στο όριο...

Πολύς λόγος γίνεται για τις δημοσκοπήσεις που βλέπουν το φως της δημοσιότητας, ωστόσο υπάρχουν αυτές που γίνονται για τα μάτια του κόσμου και οι μετρήσεις των τάσεων του εκλογικού κόμματος, που δίνονται απ’ ευθείας στα κόμματα για τα μάτια των προέδρων και των επιτελείων τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι μετρήσεις των δημοσκόπων τριών εταιρειών, που δίνουν αναφορά απ’ ευθείας στα κόμματα, είναι καθημερινές, αλλά και εβδομαδιαίες που θεωρούνται και πιο έγκυρες.

Το πρώτο κύμα των κυλιόμενων μετρήσεων έγινε στις 9 Ιανουαρίου και το δεύτερο μια εβδομάδα αργότερα, στις 16 Ιανουαρίου, ενώ αύριο, Παρασκευή 23 Ιανουαρίου, θα πάρουν στα χέρια τους το τελευταίο κύμα.

Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα μετρήσεις η διαφορά ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ διευρύνεται συνεχώς, με γεωμετρική πρόοδο, ενώ υπάρχουν μεγάλες αλλαγές στην… ουρά.

Συγκεκριμένα στις 9 Ιανουαρίου τα αποτελέσματα ήταν τα εξής:

ΣΥΡΙΖΑ 32,5 – 35,5%,

Ν.Δ. 26,6 – 29,1%,

Χρυσή Αυγή 5,5 – 6,6%,

Ποτάμι 4,7 – 6,4%,

ΚΚΕ 4,1 – 5,4%,

ΠΑΣΟΚ 3,4 – 4,6%,

ΚΙΝΗΜΑ 2,2 – 3,1%,

ΑΝΕΛ 2,7 – 3,4%.

Στις 16 Ιανουαρίου τα αποτελέσματα ήταν:

ΣΥΡΙΖΑ 33,5 – 36%,

Ν.Δ. 26,8 – 29,2%,

Χρυσή Αυγή 5,4 – 6,8%,

Ποτάμι 4,4 – 5,9%,

ΚΚΕ 3,7 – 4,9%,

ΠΑΣΟΚ 2,8 – 3,7%,

ΚΙΝΗΜΑ 2,8 – 3,6%,

ΑΝΕΛ 2,3 – 3%.

Οι ενδιάμεσες προβλέψεις έδειξαν ότι ο ΣΥΡΙΖΑ έχει ανοδική τάση και φαίνεται να κατοχυρώνει μια μεσοσταθμική διαφορά της τάξης των 5,5 μονάδων. Η Ν.Δ. και η Χ.Α. παραμένουν σταθερές. Ποτάμι, ΚΚΕ, ΠΑΣΟΚ και ΑΝΕΛ συμπιέζονται προς τα κάτω, ενώ ανοδική είναι η τάση για το ΚΙΝΗΜΑ του Γ. Παπανδρέου, το οποίο φαίνεται πως εισέρχεται στην Βουλή. Η πιθανότητα αυτοδυναμίας του ΣΥΡΙΖΑ στις 9 Σεπτεμβρίου ήταν 30% και στις 16 Σεπτεμβρίου ανέβηκε στο 55%.

Σημειώνουμε πως στα προαναφερθέντα ευρήματα δεν περιλαμβάνεται η εβδομάδα που διανύουμε, η οποία κατά κοινή ομολογία ήταν ιδιαίτερα καλή για τον Γ. Παπανδρέου με τις τηλεοπτικές εμφανίσεις που έκανε. Καλή επίσης λέγεται, από τους δημοσκόπους, πως ήταν η εβδομάδα και για τους ΑΝΕΛ, οι οποίοι μάλλον εισέρχονται και αυτοί στη Βουλή. Όπως καλή ήταν και για τον ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος μάλλον διευρύνει τη διαφορά του από τη Νέα Δημοκρατία.

Αύριο, πιθανότατα το βράδυ, θα δοθεί το τελευταίο κύμα των κυλιόμενων δημοσκοπήσεων τα ευρήματα των οποίων θα γνωρίζουν οι αρχηγοί των κομμάτων και τα επιτελεία τους, αλλά όχι και οι ψηφοφόροι, οι οποίοι θα πρέπει να περιμένουν το exit pool της Κυριακής, και αφού κλείσουν οι κάλπες.
ienimerosi

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *