ροή ειδήσεων

ΤΩΡΑ: Τελευταίες πληροφορίες για τα ονόματα των υπουργών της νέας κυβέρνησης!


Ποια είναι τα ονόματα που σύμφωνα με τις πληροφορίες αναλαμβάνουν τις υπουργικές θέσεις της νέας κυβέρνησης.


Για το νέο υπερ-υπουργείο Εσωτερικών το οποίο θα περιλαμβάνει και το υπουργείο Δημόσιας Διοίκησης και Προστασίας του Πολίτη φαίνεται να έχει κλειδώσει το όνομα της Ζωής Κωνσταντοπούλου. Αναπληρωτής υπουργός με αρμοδιότητα στο Προστασίας του Πολίτη αναλαμβάνει σύμφωνα με πληροφορίες ο Γιάννης Πανούσης.

Το υπερ- υπουργείο Οικονομίας που θα περιλαμβάνει το Ανάπτυξης-Ναυτιλίας και Τουρισμού ανατίθεται στον Γιώργο Σταθάκη. Το Ναυτιλίας αναλαμβάνει ο Θοδωρής Δρίτσας και πληροφορίες λένε ότι το Τουρισμού θα το αναλάβει ο Τέρενς Κουίκ.

Ο Γιάννης Βαρουφάκης έχει ανακοινωθεί ότι αναλαμβάνει το υπουργείο Οικονομικών και ο Παναγιώτης Κουρουμπλής το υπουργείο Υγείας, με αναπληρωτή υπουργό τον Ανδρέα Ξάνθο και για το κοινωνικής Ασφάλισης ακούγεται το όνομα του Δημήτρη Στρατούλη.

Το υπουργείο Παραγωγικής Ανασυγκρότησης που θα περιλαμβάνει τους τομείς βιομηχανίας, ενέργειας και κλιματικής Αλλαγής αλλά και του Περιβάλλοντος φέρεται να το αναλαμβάνει ο Παναγιώτης Λαφαζάνης. Τον τομέα του Περιβάλλοντος αναλαμβάνει ο Γιάννης Τσιρώνης από τους Οικολόγους Πράσινους.

Το υπουργείο Παιδείας, Πολιτισμού και Θρησκευμάτων επικρατέστερος είναι ο Αριστείδης Μπαλτάς με το Πολιτισμού να πηγαίνει στον Νίκο Ξυδάκη.

Τέλος κυβερνητικός εκπρόσωπος αναλαμβάνει ο Γαβριήλ Σακελαρίδης



Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *