ροή ειδήσεων

ΣΑΜΠΡΑΚΟΣ: Οι μπράβοι του Τσίπρα προκαλούν όλη την ΑΕΚ!



Είναι βέβαιο ότι οι κάφροι θα ετοιμάσουν, αν δεν έχουν ήδη ετοιμάσει, την απάντησή τους...
Η οποία προφανώς θα είναι ακραία.

Hταν, το λιγότερο, σοκαριστική η εικόνα από τη χθεσινή ομιλία του Αλέξη Τσίπρα στη Ρόδο, με μπράβους που απομάκρυναν με βίαιη απώθηση έναν 60άρη οπαδό της ΑΕΚ επειδή τόλμησε να φωνάξει συνθήματα υπέρ της κατασκευής γηπέδου στη Νέα Φιλαδέλφεια. Την ίδια ώρα που ο Δήμαρχος της Νέας Φιλαδέλφειας επιχειρεί να πείσει ότι θέλει δημοκρατικό διάλογο και όχι να επιβάλει διά της βίας την απόφασή του να μην επιτρέψει στην ΑΕΚ να κάνει γήπεδο, την ώρα που ο Αλέξης Τσίπρας υποστήριζε από μικροφώνου ότι «είμαστε δημοκρατικό κόμμα και με διάλογο λύνουμε όλα τα προβλήματα», οι μπράβοι του τσουβάλιαζαν έναν μεγάλης ηλικίας άνθρωπο.
Δεν έχω καμιά απολύτως πρόθεση να πολιτικολογήσω. Θέλω μόνο να υπογραμμίσω τα εξής: τώρα, που μετά τον Βασιλόπουλο και ο Τσίπρας επιδιώκει με τις πρακτικές του, τον λόγο και τη συμπεριφορά του (τη δική του, που κάνει δημόσια αστεία με το πρόβλημα της ΑΕΚ και των μπράβων του, που τσουβαλιάζουν έναν άνθρωπο και τον πετούν έξω από μια αίθουσα) να προκαλέσει τους οπαδούς της ΑΕΚ, η κατάσταση γίνεται, είναι ήδη ανεξέλεγκτη.
Μετά τον Βασιλόπουλο και ο Τσίπρας δυσαρεστεί και εξοργίζει τους ΑΕΚτζήδες, τους προκαλεί με τη δράση των μπράβων του και συγχρόνως «ζητάει» την αντίδραση των κάφρων.
Ποιο θα είναι το επόμενο επεισόδιο σε αυτό το σίριαλ; Την ώρα που ο Δήμαρχος Βασιλόπουλος επιχειρεί να κλείσει στη φυλακή όσους οπαδούς φώναξαν υβριστικά συνθήματα στον Αγιασμό των Θεοφανίων και οι μπράβοι του Τσίπρα πετούν έξω τον οπαδό, είναι βέβαιο ότι οι κάφροι θα ετοιμάσουν, αν δεν έχουν ήδη ετοιμάσει, την απάντησή τους. Η οποία προφανώς θα είναι ακραία, διότι πρόκειται για κάφρους.
Πού θα βγάλει όλο αυτό; Το τέλος «φωνάζει» ότι θα είναι κακό. Δεν θα πέσει απλώς ξύλο. Φαίνεται, και είναι αφελής όποιος δεν το καταλαβαίνει, ότι θα γίνει κακό. Και την ευθύνη δεν θα φέρουν μόνο οι κάφροι, αλλά και αυτοί που τους προκαλούν με τις πρακτικές τους. Εκτός και αν έχουμε, ως κοινωνία, τις ίδιες απαιτήσεις από τους κάφρους και τους πολιτικούς αρχηγούς.

ΠΗΓΗ: SportDay

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

  1. Ανώνυμος17/1/15 18:16

    Παρακολουθώ την ειδησιογραφία με το περιστατικό κατά την ομιλία του ΤΣΙΠΡΑ στη Ρόδο και επειδή είδα το περιστατικό έχω να πω ότι δεν προπηλακίστηκε ο πατέρας των παιδιών, ο οποίος είναι παλαίμαχος ποδοσφαιριστής, αλλά ο γιος του που έβγαλε το κασκόλ και φώναξε τα συνθήματα για το γήπεδο της ΑΕΚ. Αυτόν έβγαλαν έξω και αυτός ήταν που δάγκωσε το χέρι του αστυνομικού. Ο πατέρας βγήκε από τον άλλο γιο έξω και μάλιστα αυτός τον πήγε στο σπίτι του και μετά πήγε στην αστυνομία. Τώρα τι θέλουν να πουν ή παρουσιάσουν οι οπαδοί της ΑΕΚ είναι άλλο θέμα. Θα τους άρεσε οπαδοί του ΣΥΡΙΖΑ να τους χάλαγαν μία Γενική Συνέλευση με τον Μελησσανίδη:

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος18/1/15 06:48

    Καταρχην δεν ηταν μπραβοι. Ηταν ελληνες αστυνομικοι που ηρθαν απο την Αθηνα επιφορτισμενοι για την ασφαλεια του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *