ροή ειδήσεων

ΤΕΛΟΣ ο Αντώνης Σαμαράς! Παραδέχτηκε σε συνεργάτες πως χάνει σίγουρα τις εκλογές



Ο Α. Σαμαράς ομολογεί την επερχόμενη ήττα του. Οι συνεργάτες του πρωθυπουργού πακετάρουν το προσωπικό τους αρχείο....


Του ΑΙΜΙΛΙΟΥ ΛΙΑΤΣΟΥ

Τετέλεσται!!! Ο Αντώνης Σαμαράς ομολόγησε σε συνομιλητή του ότι χάνει τις εκλογές και ότι ελπίζει ότι η διαφορά από τον ΣΥΡΙΖΑ θα είναι στο 3%! Παρά το γεγονός ότι από το Μαξίμου γίνεται τεράστια προσπάθεια ώστε να φανεί προς τα έξω ότι οι διαφορές που καταγράφονται στις δημοσκοπήσεις υπέρ του ΣΥΡΙΖΑ είναι αναστρέψιμες, εν τούτοις ο πρωθυπουργός δεν μπορεί να κρύβει την πραγματικότητα και από τον εαυτό του.
Ενδεικτικό του κλίματος στο Μέγαρο Μαξίμου που η πραγματικότητα αυτή διαμορφώνει είναι ότι μεταξύ των συνεργατών του Αντώνη Σαμαρά επικρατεί κατήφεια και θλίψη, η ηττοπάθεια έχει κυριαρχήσει και, η σπουδαιότερη απόδειξη ότι έχουν συναισθανθεί όλοι ότι παραδίδουν την εξουσία είναι το γεγονός ότι ετοιμάζουν τις...κούτες για τη μεγάλη μετακόμιση. Κοινώς έχουν αρχίσει να μαζεύουν τα προσωπικά τους αντικείμενα, να καταστρέφουν έγγραφα και να είναι έτοιμοι για την ημέρα που θα είναι γι΄αυτούς μία ωραία ανάμνηση το Μέγαρο Μαξίμου.

Φοβισμένος
Από την άλλη πλευρά μπορεί ο πρωθυπουργός και αρχηγός της ΝΔ να πιστεύει ότι η διαφορά από τον ΣΥΡΙΖΑ δεν θα είναι πάνω από 3%, αλλά αυτό ουσιαστικά είναι μία προσωπική ευχή διότι ξέρει καλά ότι μία μεγαλύτερη διαφορά ενδέχεται να του στοιχίσει εκτός από την πρωθυπουργία ακόμη και την αρχηγία στη Νέα Δημοκρατία, όπως αναπτύσσεται σε άλλες στήλες της Κυριακάτικης kontranews.
Αντιλαμβανόμενος τις αρνητικές διαθέσεις της κοινωνίας προς το πρόσωπό του ο Αντώνης Σαμαράς ο οποίος άλλα υποσχέθηκε και άλλα έκανε, πλήρως υποταγμένος στην τρόϊκα και το Βερολίνο –όπως αναφέρεται και σε απόλυτα έγκυρο ρεπορτάζ άλλων σελίδων- απέφυγε για το λόγο αυτό να αντιπαρατεθεί στον Αλέξη Τσίπρα με μία μεταξύ τους συζήτηση στην τηλεόραση. Κι αυτό διότι οι πολίτες λίγες μέρες πριν την κρίσιμη εκλογική αναμέτρηση θα έβγαζαν τα συμπεράσματά τους, σε βάρος βεβαίως του προσώπου που τους κυβέρνησε επί δυόμισι περίπου χρόνια και τους ανάγκασε σε μία σκληρή λιτότητα, απαξιώνοντας τα εισοδήματά τους και τις περιουσίες τους, επειδή έτσι ήθελε το Βερολίνο.

Νέα πέτρινα χρόνια
Η ομολογημένη και από τον Αντώνη Σαμαρά ήττα ουσιαστικώς τον καταδικάζει σε πολιτική απαξίωση και προδιαγράφει το ζοφερό πολιτικό του μέλλον, το οποίο παραπέμπει στα πέτρινα χρόνια στα οποία τον είχε καταδικάσει το ίδιο το πολιτικό σύστημα καθώς είχε ανενδοίαστα προδώσει την κυβέρνηση και το κόμμα όπου ανήκε, με φθηνές δικαιολογίες. Τον Αντώνη Σαμαρά τον πληρώνουν με μία βροντώδη ήττα οι ψηφοφόροι της παράταξης που πρόδωσε καθώς αποδέχτηκαν μεν την ανάδειξή του στην αρχηγία της ΝΔ, για καθαρώς συγκυριακούς λόγους, αλλά ποτέ δεν τον αποδέχτηκαν ως ακραιφνή Νεοδημοκράτη. Έτσι θα παραμείνει στη συνείδηση των οπαδών της κεντροδεξιάς ως ο ηγέτης που την καταδίκασε στα χαμηλότερα ποσοστά της ιστορίας της. Αλλά και ως ο δεξιός ηγέτης που κατόρθωσε να αναδείξει, με τα δικά του λάθη και την αντιλαϊκή πολιτική του, για πρώτη φορά στην Ιστορία της Ελλάδος, μία Αριστερή κυβέρνηση και μάλιστα με τρόπο απολύτως καθαρό και δημοκρατικό!!!
Πηγή: kontranews.gr


Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

  1. Ανώνυμος20/1/15 01:44

    Σαμαρα σε περιμενει κατι ακομα. Η ληθη της ιστοριας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος20/1/15 08:01

    Αντε με το καλο στα σπιτακια σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *