ροή ειδήσεων

Κως: Νεκρός ο παρ' ολίγο δολοφόνος της εγκύου



Ο 34χρονος χρήστης ναρκωτικών άφησε την τελευταία του πνοή... στο λουτρό του σπιτιού της μητέρας του, ενώ βρισκόταν σε εορταστική άδεια δύο ημερών από τις φυλακές

Δεν πρόλαβε να δει τη νέα χρονιά να ανατέλλει ο 34χρονος χρήστης ναρκωτικών που είχε συγκλονίσει την Κω, όταν μαχαίρωσε χωρίς λόγο την έγκυο ιδιοκτήτρια ενός καταστήματος ψιλικών! Ενώ βρισκόταν σε εορταστική άδεια δύο ημερών από τις φυλακές του νησιού, άφησε την τελευταία του πνοή στο λουτρό του σπιτιού της μητέρας του.

Η νεκροτομή θα καταδείξει τα ακριβή αίτια και τις συνθήκες του θανάτου του που, σύμφωνα με εκτιμήσεις, επήλθε από ανακοπή. Ο 34χρονος, που είχε καταδικαστεί σε ποινή κάθειρξης 11 ετών για απόπειρα ανθρωποκτονίας και απόπειρα διακοπής εγκυμοσύνης, ήταν χρόνιος χρήστης ναρκωτικών. Μάλιστα, είχε αποδώσει στην εξάρτησή του την παρ' ολίγον δολοφονία της 39χρονης που βρισκόταν στον έβδομο μήνα της κύησης, στις 23 Αυγούστου 2011 και το δικαστήριο του είχε αναγνωρίσει το ελαφρυντικό.

Οι κινήσεις του όταν εισέβαλε στο κατάστημα ψιλικών, είχαν καταγραφεί από κλειστό κύκλωμα ασφαλείας που έδειχνε το δράστη να συνομιλεί με την 39χρονη, να την μαχαιρώνει τρεις φορές στην κοιλιά και να εξαφανίζεται τρέχοντας. Και ενώ η τραυματισμένη έγκυος βρισκόταν στο νοσοκομείο της Κω, ο παρ' ολίγον δολοφόνος της μεταφέρθηκε σε κωματώδη κατάσταση από χρήση ναρκωτικών χαπιών και τον αναγνώρισε από τα τατουάζ στα δύο του χέρια με αποτέλεσμα να συλληφθεί. Από την αρχή, σύμφωνα με τη dimokratiki, ο 34χρονος ισχυρίστηκε ότι δεν θυμόταν τίποτε από το περιστατικό και ότι την επίμαχη ημέρα είχε καταναλώσει 30 ναρκωτικά δισκία Vulbegal και Xanax, ένα μπουκάλι ουίσκι και ηρωίνη!

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *