ροή ειδήσεων

Επτά επείγουσες μεταφορές ασθενών τις γιορτές από νησιά



Σε επτά περιπτώσεις επείγουσας ανάγκης μεταφοράς ασθενών,... χρειάστηκε η συνδρομή της Πολεμικής Αεροπορίας με Super Puma, C-130 και C-27


Τη συνδρομή της Πολεμικής Αεροπορίας ζήτησε το ΕΚΑΒ για να αντιμετωπίσει επτά έκτακτα περιστατικά ασθενείας που εκδηλώθηκαν μέσα στις γιορτές από ελληνικά νησιά, κυρίως με παιδιά που χρειάζονταν άμεση νοσοκομειακή περίθαλψη.

Για τις μεταφορές αυτές χρησιμοποιήθηκαν Super Puma, C-130 καιC-27.

Στο πλαίσιο αυτό, αεροσκάφος C-130 της Πολεμικής Αεροπορίας μετέφερε απόψε από τη Σαντορίνη στο Ηράκλειο 34χρονη επίτοκο, ύστερα από αίτημα του ΕΚΑΒ. Το αεροσκάφος προσγειώθηκε στις 19:25 στην126 Σμηναρχία απ' όπου η 34χρονη μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Χθες το μεσημέρι αεροσκάφος C-130 της Πολεμικής Αεροπορίας μετέφερε από τη Χίο στην αεροπορική βάση της Ελευσίνας αγοράκι δύο ετών με βρογχοπνευμονία.

Προχθές το μεσημέρι άλλο αεροσκάφος C-130 μετέφερε από την Κω στην Ελευσίνα κοριτσάκι μόλις δύο ωρών σε θερμοκοιτίδα, με δύσπνοια και υπογλυκαιμία.

Τη Δευτέρα το βράδυ αεροσκάφος C-130 μετέφερε από τη Χίο στην Ελευσίνα κοριτσάκι 3 μηνών με πνευμονία, ενώ το περασμένο Σάββατο 27 Δεκεμβρίου ελικόπτερο Super Puma της Πολεμικής Αεροπορίας μετέφερε από την Κω στη Ρόδο κοριτσάκι 3 μηνών με βρογχιολίτιδα. Το ίδιο βράδυ αεροσκάφος C-27 της Πολεμικής Αεροπορίας μετέφερε από την Κέρκυρα στην Ελευσίνα αγοράκι 19 μηνών με μικροβιακή μηνιγγίτιδα, ενώ τα Χριστούγεννα αεροσκάφος C-130 μετέφερε από τη Λέσβο στην Ελευσίνα αγοράκι 12 ημερών με πυρετό.

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *