ροή ειδήσεων

Τι λέει ο ΣΥΡΙΖΑ για το σποτ του Καμμένου με τον Αλέξη



Ο ΣΥΡΙΖΑ, μέσω της επίσημης εφημερίδας του, την ΑΥΓΗ, σχολιάζει... το διαφημιστικό σποτ του Καμμένου, που φαίνεται να αυτοσυστήνεται ως ο εγγυητής της χώρας, σε συγκυβέρνηση με τον Τσίπρα...

«Πρωτότυπο» αλλά και «έξυπνο» χαρακτηρίζει η εφημερίδα «Αυγή» το προεκλογικό σποτ των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, με πρωταγωνιστή τον Πάνο Καμμένο αλλά και τον μικρό «Αλέξη» που παίζει με το τρένο.

Σε ένα σύντομο σχόλιο της εφημερίδας, περιγράφεται αναλυτικά το σποτάκι: «Ο πρόεδρος του κόμματος Π. Καμμένος προθυμοποιείται να δείξει σε ένα παιδάκι πώς να παίξει με το τρενάκι του χωρίς να το βγάλει από τις ράγες επισημαίνοντάς του πότε πρέπει να επιταχύνει και πότε να φρενάρει. Το παιδάκι ευχαριστημένο του λέει ότι είναι "καλός" κι ο Π. Καμμένος προσθέτει με χαμόγελο ότι είναι και "αναγκαίος", ενώ πέφτει το συνθηματάκι "τα λέμε στις 25"».

Στην συνέχεια, σχολιάζει η «Αυγή», «η μεγάλη έκπληξη έρχεται όταν η μητέρα του παιδιού έρχεται να το πάρει να φύγουνε. Το μικρό παιδί λέγεται... Αλέξης κι η μάνα του τού λέει να "ξεκολλήσει", μια εμφανής παραπομπή στην προσπάθεια των ΑΝ.ΕΛ. να αποτελέσουν εγγυητές της παραμονής της χώρας "στις ράγες" στο ενδεχόμενο κυβέρνησης με κορμό τον ΣΥΡΙΖΑ».

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *