ροή ειδήσεων

Καμμένος: «Θα είμαστε εγγυητές της κυβέρνησης εθνικής ενότητας»



Σήμερα στην Ρόδο η αυλαία της περιοδίας του...

Με σύνθημα «όλοι μαζί για την ανατροπή», και με χρησιμοποιώντας βαρείς χαρακτηρισμούς... και υψηλούς τόνους κατά της κυβέρνησης και των στελεχών της, ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος πραγματοποίησε την κεντρική προεκλογική του ομιλία στο Αιγάλεω, το απόγευμα της Πέμπτης.

«Κάθε ψήφος στη ΝΔ είναι χαμένη ψήφος. Ο ΣΥΡΙΖΑ θα είναι πρώτος, η διαφορά έχει εκτιναχθεί πάνω από τις 8 μονάδες», εκτίμησε ο κ. Καμμένος, τονίζοντας ότι το κόμμα του είναι «το αναγκαίο καλό» και ο «εγγυητής σε μια κυβέρνηση εθνικής ενότητας», ενώ αναφέρθηκε στις βασικές πτυχές του προγράμματός του για την οικονομία, την ανεργία, και τον αγροτικό τομέα.

Παράλληλα, επιτέθηκε με σφοδρότητα στην κυβέρνηση για την «μνημονιακή πολιτική της» που, όπως τόνισε, δημιούργησε εκατοντάδες χιλιάδες ανέργους, απεγνωσμένους Έλληνες, νέους μετανάστες, και εξαθλιωμένους πολίτες, και δεσμεύθηκε ότι θα αγωνιστεί για να ανατρέψει αυτή την πραγματικότητα.

«Κανένα σπίτι στα χέρια τραπεζίτη και καμία κατάσχεση σπιτιού από τις 25 του μηνός» είπε ο κ.Καμμένος, ενώ έκανε λόγο για «ληστεία των μικροομολογιούχων».

«Τελειώνουν οι εκβιασμοί από 25 Ιανουαρίου», ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Θα επιδοτήσουμε και θα εξασφαλίσουμε την εργασία, με έργα και όχι με 18 σημεία και ψεύτικες υποσχέσεις», είπε ενώ πρόσθεσε ότι το κόμμα του δέχθηκε πόλεμο λάσπης, στον οποίο δεν άντεξαν όλοι, αλλά «υπήρξαν 12 βουλευτές που στάθηκαν παλικάρια, και ήταν πολύ δύσκολο, σας το λέω μετά λόγου γνώσεως» είπε ο κ.Καμμένος, επισημαίνοντας ότι «ρίξαμε την κυβέρνηση».

Τόνισε ότι έμεινε συνεπής στη στάση του, δεν κορόιδεψε τον ελληνικό λαό, επιτέθηκε στον κ. Σαμαρά λέγοντας ότι «τελείωσε η εκστρατεία του τρόμου» και ότι «δεν εκβιάζεται ο ελληνικός λαός».

Επιπλέον, ανέφερε ότι θα διασφαλίσει πως δεν θα υπάρχουν φόροι που θα οδηγήσουν «στην δήμευση της περιουσίας των Ελλήνων» και πρόσθεσε απευθυνόμενος στους ψηφοφόρους της Νέας Δημοκρατίας τόνισε: «Θυμηθείτε ποιος είναι ο κ.Σαμαράς. Είναι το μοιραίο πρόσωπο που ανέτρεψε τον Μητσοτάκη το 1993, και απέτρεψε τη ΝΔ το 1995 να έρθει στην εξουσία ψηφίζοντας Πρόεδρο της Δημοκρατίας».

«Οι υβριστές της ΝΔ είναι σήμερα τα πρώτα βιολιά της» επεσήμανε και πρόσθεσε, αναφερόμενος στη σχέση «δεξιάς-αριστεράς», «μη φοβάστε για κονσερβοκούτια, εγώ είμαι εδώ αύριο, και ξέρετε ποιος είμαι».

«Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες είναι η ασφαλιστική δικλείδα της ενότητας του ελληνισμού με την Ορθοδοξία», πρόσθεσε ο κ. Καμμένος, ενώ έκανε άνοιγμα στο «πατριωτικό ΠΑΣΟΚ» αναφέροντας το όνομα του Μιχάλη Χαραλαμπίδη.

Τέλος, απευθυνόμενος στις Ένοπλες Δυνάμεις, τόνισε ότι η κυβέρνηση που θα μετέχουν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες θα εφαρμόσει τις δικαστικές αποφάσεις για τα μισθολογικά.

«Να ξέρουν ότι αυτοί που τους πούλησαν, είναι αυτοί που δήθεν τους προστάτευαν» πρόσθεσε.

Την Παρασκευή, ο κ.Καμμένος θα περιοδεύσει στα Δωδεκάνησα και θα μιλήσει σε συγκέντρωση στη Ρόδο.

Παρακολουθήστε ολόκληρη την ομιλία του Πάνου Καμμένου (το βίντεο αρχίζει στο 28:21):













Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *