ροή ειδήσεων

Αρνούνται να ψηφίσουν στην Ψέριμο



Την διαμαρτυρία τους για το γεγονός ότι χθες έμαθαν πως ψηφίζουν... στη Κάλυμνο 39 από τους 70 κατοίκους του νησιού, χωρίς οι ίδιοι να το έχουν ζητήσει, εκφράζουν με την αποχή τους από την εκλογική διαδικασία, κάτοικοι της Ψερίμου, που ανήκει διοικητικά στο δήμο Καλυμνίων.

Σύμφωνα με την απογραφή του 2011 εγγεγραμμένοι στο εκλογικό κέντρο της Ψερίμου είναι 70,όσοι ψήφισαν και στις εκλογές του 2012 και στις ευρωεκλογές.

Μόλις χθες ωστόσο πληροφορήθηκαν ότι στο εκλογικό κέντρο είναι εγγεγραμμένοι μόνο 31.

Ωστόσο, μετά τη γνωστοποίηση του προβλήματος και τις διαμαρτυρίες των κατοίκων δρομολογήθηκε το ημερόπλοιο ''Μανιάη'' και μεταφέρει εκλογείς στη Ψέριμο, οι οποίοι όμως με τη προτροπή κατοίκων αρνούνται να προσέλθουν στο εκλογικό τμήμα και επιστρέφουν στη Κάλυμνο πάλι με το ημερόπλοιο. Μέχρι και 2 το μεσημέρι, πάντως, είχαν προσέλθει μόνο τέσσερις εκλογείς στις κάλπες.

Εν τω μεταξύ λόγω καιρικών συνθηκών σήμερα έφθασε ο δικαστικός αντιπρόσωπος τελικά στο νησί με το καθημερινό δρομολόγιο του ημερόπλοιου ''Ηλίας ΣΤΑΦ'' λόγω αδυναμίας του πλωτού του Λιμενικού να προσεγγίσει στις 5 το πρωί το λιμάνι.

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *