ροή ειδήσεων

Βομβαρδισμένο τοπίο οι δρόμοι του νησιού


Αναγνώστης: Όλοι ξέρουμε πως τόσα χρόνια από τους φόρους που πληρώνουμε σε ότι αφορά τα οχήματα...θα έπρεπε να έχουμε και τουλάχιστον ενα αξιοπρεπές οδικό δίκτυο και ποιότητα δρόμων σε ολη την Ελλάδα.

Τωρα θα ήθελα να πω για την Ρόδο και ας μην αρχίσουμε να το συγκρίνουμε με αλλες περιοχές λέγοντας "μια χαρα είμαστε εμείς εχεις παει αλλού να δεις πως ειναι"?

Οχι δεν πρέπει να σκεφτόμαστε ετσι.

Αν πάρετε το όχημα σας και κάνετε μια βολτα στο νησί δεν υπάρχει ουτε 20 μέτρα δρόμος που να μην πηγαίνεις πάνω κατω, ώρες ώρες νομίζεις πως είσαι στη Βαγδάτη μετά απο βομβαρδισμό απο τις λακκούβες και τις συνεχείς τρύπες και σαμαρακια που ανοιγοκλείνουν οι ΔΕΥΑΡ, ΔΕΗ, ΔΕΠΑ, ΟΤΕ κτλ.

Τα αυτοκίνητα εχουν γίνει σαραβαλα. Γιατί να πληρώνουμε ολους αυτούς τους φορους οταν δεν βλέπουμε ποτε να πιάνουν τοπο τα λεφτά μας? Οταν θα αλλάξουμε αμορτισέρ η λάστιχα δεν θα μας τα πληρώσει κανείς αλλος.

Οι λακκούβες απο τα καπάκια της ΔΕΥΑΡ ειναι σαν κρατήρες.

Τουλάχιστον κανετε που κάνετε αυτα τα εργα,βαλτε και εναν επαγγελματία να τα φτιαξει με τα σωστά υλικα και οχι πρόχειρα οπως παντα...

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

  1. Ανώνυμος14/1/15 00:24

    Εχετε απο τα χειροτερα οδικα δυκτια και τους χειροτερους οδηγους στη Ελλαδα!!!Να ο λογος των τοσων τροχαιων δυστυχως...Με τα χρηματα που ''πεφτουν'' στο νησι σας θα επρεπε να ησασταν τουλαχιστον σαν το Μοντε Καρλο!!!Ξερετε ομως τι πιστευω?Οτι οι περισσοτεροι απο σας λογω της οικονομικης σας ευμαρειας δεν σας νοιαζει ουσιαστικα για τους δρομους,την πολη,τα μνημεια,τα σκουπιδια,την ελλειψη καλαθιων απορριματων πχ στην παλια πολη,καδους ανακυκλωσης,κλπ,κλπ.Το καλοκαιρι θα ξαναρθει,μαζι και το χρημα!!!Μαλλον ξεφυγα του θεματος!!!.....Ενας φιλος σας που ζει και εργαζεται κατ επιλογη στο ομορφο κατα τα αλλα νησι σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος14/1/15 08:29

    Σκαμμένοι δρομοι παντου τρυπες ανοιγμένες και λιγο μπάζωμα με χωμα πραγματικά μιλαμε για αλητεία όμως...ποιος εχει την ευθύνη για αυτη την κατάντια γα@@@ση και ξυλο που θέλετε....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος14/1/15 10:31

    Τόσα χρόνια, οι Ροδίτες το μόνο που κοίταζαν ήταν νη τσέπη τους και πως θα φοροδιαφεύγουν. Ψήφιζαν ανίκανους πολιτικούς για να τους βολέψουν τα αφθαίρετά τους, τους συγγενείς τους και να τους σβήσουν κανένα πρόστιμο. Εργα μηδέν. Ενας δρόμος Αφάντου-Κολύμπια οι ανίκανοι 6 χρόνια τώρα ακόμα να τον τελειώσουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος14/1/15 12:40

    αλλοσ ενας καλος δημαρχος

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *