ροή ειδήσεων

Ιστορικές στιγμές στην χώρα! Η Ελλάδα έδιωξε την Τρόικα


Η Ελλάδα δεν θα δεχτεί την προγραμματισμένη επιστροφή της τρόικας στη χώρα, καθώς η χώρα ...
απορρίπτει το πρόγραμμα βοήθειας, όπως μεταδίδει το Reuters, επικαλούμενο κυβερνητική πηγή.

Επιπλέον, σύμφωνα με την ίδια πηγή που επικαλείται το διεθνές πρακτορείο, η νέα κυβέρνηση δεν έχει πρόθεση να εξασφαλίσει την επιμήκυνση του προγράμματος βοήθειας, το οποίο λήγει στις 28 Φεβρουαρίου.
Αξιωματούχοι της Ευρωζώνης έχουν δηλώσει ότι η Ελλάδα είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα χρειαστεί μια επιμήκυνση του προγράμματος. Όμως η νέα κυβέρνηση έχει κατ’ επανάληψη δηλώσει ότι δεν ενδιαφέρεται για τη συνέχιση των διαπραγματεύσεων, αλλά θέλει να αρχίσει μια νέα συζήτηση με τους δανειστές από την αρχή.
Σημειώνεται ότι ο Γιάνης Βαρουφάκης ξεκαθάρισε ότι δεν πρόκειται να μιλήσει με τη σαθρή, όπως τη χαρακτήρισε, επιτροπή.
Πηγή: Tribune.gr

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

  1. Ανώνυμος30/1/15 22:28

    δικέ μου πράγματι ζούμε μεγάλες και ιστορικές στιγμές , το μεγάλο ερώτημα είναι η κατεύθυνση είναι προς το λιμάνι ή στο βράχο και πάτο ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος30/1/15 22:53

    ΤΟΝ ΠΟΥΛΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος31/1/15 02:55

    Σε λιγες μερες θα τρωμε ολοι μαζι περηφανια και εθνικη επαρση!!!!!!!!!!!!!!!!! Το μονο για το οποιο απορω ειναι πως ολοι εδω γιναμε ξαφνικα εθνικα υπερηφανοι!!!!!!!!!!!!Ξεχασαμε βεβαια οτι για παρα πολλα χρονια δεκαετιες 80,90,κτλ τρωγαμε με 10 μασελλες απο τα χρηματα που μας εστελναν οι βρωμεροι ευρωπαιοι οντας οι μισοι ελληνες τυφλοι κι οι υπολοιποι αναπηροι εκτως τους αγεννητους αντιστασιακους και φυσικα περιμεναμε και λεγαμε ο ενας στον αλλον ανασκελλα Θεε μου και μοναχα τους να ρχονται , τωρα βεβαια που μας χουφτωνουν μας πειραζει αυτο θυμηζει λιγο το τραβατε με κι ας κλαιω !!!!!!!!!!!!! γιατι αδερφια τον λογαριασμο θα τον πληρωσουμε μεχρι τελους οση μαγκια και βαρβατηλα κι αν εκπεμπουμε προς τους παγωμενους και εμβροντητους απο τα προσοντα μας ευρωπαιους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος31/1/15 07:19

    Στα τσακιδια και ακόμα παραπέρα το πράγμα δεν βγενει δεν το βλέπουν απο την μια λένε οτι κάνανε λάθη με το ελληνικό πρόγραμμα και απο την αλλη ζητάνε παράταση έλεος ......ο βαρουφακης το έστησε καλά το σκηνικό μια ζωή στα 4 ε όχι ....έχουμε και μια αξειοπρεπεια ...μην μασατε όλα είναι συνφονημενα απο το ευρώ δεν μας βγάζουν γιατί ξέρουν οτι υπαρχουν και αλλου πορτοκαλιές που θέλουν και αυτές πολλά πορτοκάλια από το καλυτερο Μπαχτσέ τις Ευρώπης.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος31/1/15 20:41

      Ελπίζω να έχεις δίκιο, γιατί ακόμα στα τέσσερα είμαστε και......τελειώνει η βαζελίνη.

      Διαγραφή
  5. Ανώνυμος31/1/15 07:31

    Το μάρμαρο το έχουμε πληρώσει τα φτωχαδάκια ώρα να διαπραγματευτούν και να πληρώσουν τα λαμόγια που έχουν φάει αμέτρητα δις , αν εσύ ένιωθες υπερήφανος που κανείς δεν άνοιξε τις λίστες Λαγκάρντ και όσες άλλες υπήρξαν τότε περαστικά σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος31/1/15 09:58

    Πολλοι εδω μεσα απο την κομματικη πλυση εγκεφαλου εχουν χασει την επαφη με την πραγματικοτητα.Αυτοι που ετρωγαν με 10 μασελλες ηταν αυτοι που πουλουσαν την πατριδα μας μεχρι τωρα και που ελπιζω οι καινουργιοι να τους στειλουν εκει που πρεπει.Πολιτικοι,κληρος,διαπλεκομενοι καναλαρχες και λοιπα φιδια και δημοσιος τομεας.Το οτι το κρατος ηταν ξεφραγο αμπελι και ο καθενας ηταν οτι δηλωνε δεν σημαινει οτι ολη η κοινωνια ηταν ετσι.
    Τα λεφτα που μας δινουν οι "φιλοι" Ευρωπαιοι ειναι λεφτα για να τους πληρωσουμε τους ΤΟΚΟΥΣ των δανεικων.Ειδε κανεις να πηγαινει κανενα φραγκο στην κοινωνια,στους πολιτες,στους αγροτες,στους μικρομεσαιους,στους εργαζομενους οι οποιοι και με την σειρα τους θα τα δωσουν στον κυκλο της οικονομιας?Οχι βεβαια.ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ πηγαιναν κατευθειαν στις τραπεζες,οι οποιες κατακρατουσαν οτι περισευε απο τις δοσεις.Εκατομμυρια ανεργοι,εκατομμυρια ανθρωποι κατω απο το επιπεδο της φτωχειας.Χεστηκανε οι Ευρωπαιοι αν οι Ελληνες γινουν σκλαβακια για ενα κομματι ψωμι.Αυτο που τους τσουζει στον κωλοειναι το οτι θα χασουν την κοτα με το χρυσο αυγο.Δισεκατομμυρια βγαζουν οι Ευρωπαιοι με το κολπο των τοκων.Και οταν δεν μπορουν να παρουν λεφτα παιρνουν κομματι-κομματι την πατριδα μας.Βεβαια αυτο λιγο δυσκολο να το καταλαβουν οι βολεμενοι με τις δουλιτσες τους και τα προνομια τους.Αντε γεια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος31/1/15 11:52

    Προχωρα ΤΣΙΠΡΑ. Ολοι οι Ελληνες που δε νιωθουν δουλοι ειναι μαζι σου.Για πρωτη φορα στην ιστορια του το ελληνικο κρατος εχει κυβερνηση που δεν λεει μονο yes man και με χαμογελο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος1/2/15 00:36

    ΤΣΙΠΡΑ ξεκόλιασε την πλουτοκρατία και εμείς μαζί σου, μας έχουν πιει το αίμα τόσα χρόνια,τώρα ήρθε η σειρά τους!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *