ροή ειδήσεων

Τίτλοι τέλους για τις Κυπριακές Αερογραμμές



Κρίσιμη η σημερινή ημέρα για το μέλλον των Κυπριακών Αερογραμμών... καθως αναμένεται η απόφαση της ευρωπαικής επιτροπής ανταγωνισμού για τις κρατικές χορηγίες προς την εταιρεία...

Σε περίπτωση κατά την οποία η απόφαση θα είναι καταδικαστική και κριθούν παράνομες οι κρατικές ενισχύσεις τότε η εταιρεία θα πρέπει να επιστρέψει στο κράτος ποσό που ξεπερνά τα 100 εκατομμύρια ευρώ. Αυτό όμως είναι αδύνατο να το πράξει και έτσι η εταιρεία θα καταστεί και τυπικά αφερέγγυα και θα της αφαιρεθεί η άδεια πραγματοποίησης πτήσεων. Ολες οι πληροφορίες συγκλίνουν ότι η απόφαση θα είναι καταδικαστική γεγονός που θα σημάνει το τέλος της εταιρείας ύστερα από 69 χρόνια ιστορίας. Η κυβέρνηση είναι προετοιμασμένη για το χειρότερο σενάριο και λαμβάνονται ήδη μέτρα προκειμένου να μην δημιουργηθεί κενό και προβλήματα στο επιβατικό κοινό. Η κυβέρνηση διαβεβαιώνει παράλληλα ότι δεν πρόκειται να δημιουργηθεί πρόβλημα στην αεροπορική συνδεσιμότητα της χώρας με τον έξω κόσμο.

Η εφημερίδα Φιλελεύθερος, επικαλούμενη πληροφορίες της, γράφει ότι μετά την γνωστοποίηση της απόφασης της Ευρωπαικής Επιτροπής το απόγευμα, θα ανακοινωθεί και η απόφαση της κυβέρνησης, όπως η εταιρεία κλείσει με συνοπτικές διαδικασίες απόψε πριν τα μεσάνυκτα, αφού ολοκληρωθεί το πτητικό πρόγραμμα της ημέρας και μόλις απογειωθεί για τη Λάρνακα η τελευταία πτήση από την Αθήνα.

Πηγή: ΡΙΚ - Φιλελεύθερος

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

  1. Ανώνυμος10/1/15 19:40

    Αφήστε τους Κύπριους να κλάψουν μόνοι τους! ή θα πρέπει να ξεχάσουμε ξαφνικά το δεκανίκι που πρόσφεραν στους διαπλεκόμενους της Aegean κάνοντας δήθεν εσωτερικά δρομολόγια στην Ελλάδα άδειοι !!! για να φανεί ότι υπάρχει υγιής!!!! ανταγωνισμός και να εγκριθεί από τους απατεώνες της ΕΕ Η ΣΥΓΧΩΝΕΥΣΗ Ολυμπιακής Aegean με το ιστορικό όνομα της Ολυμπιακής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος11/1/15 11:13

    Κρίμα!
    Είχα ταξιδέψει με τις Κυπριακές αερογραμμές όταν είχαν πτήσεις από Ρόδο και ήμουν ευχαριστημένος. Καλό σέρβις, ωραία αεροσκάφη και λογικές οι τιμές.
    Τι να πεις τώρα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *