ροή ειδήσεων

Γιατί ο Αλέξης προς το παρόν κερδίζει τον Αντώνη



Αντε παιδιά αργήσατε. Σταύρο, Βαγγέλη, Πάνο, Γιώργο και Φώτη αργείτε, αργείτε πολύ.... Ο Αλέξης και ο Αντώνης αποδεικνύεται πως έχουν πιο γρήγορα αντανακλαστικά.

Δεν πρόλαβαν να κλάψουν, να διαμαρτυρηθούν όσοι πήραν δάνειο σε ελβετικό φράγκο και οι αρχηγοί των δύο μεγάλων κομμάτων έσπευσαν να τους παρηγορήσουν και να τους ανακουφίσουν με την υπόσχεση ότι θα τακτοποιήσουν το θέμα μόλις γίνουν κυβέρνηση.

Είναι γεγονός πως ο Αντώνης άργησε λίγο. Τον πρόλαβε ο Αλέξης και του πήρε την πρωτιά. Και δικαιολογημένα θα πείτε, αφού ο Αλέξης ανέλαβε εργολαβικά -όπως κάθε καλό αντιπολιτευόμενο κόμμα Made in Greece- να απαλύνει τον πόνο κάθε πικραμένου και κάθε πικραμένης (όχι, όχι δεν είναι υπονοούμενο για τη Ρόδο). Εξάλλου, έχει ειδικευτεί στο σπορ, τον τελευταίο καιρό είναι σε φόρμα και προπαντός πολύ καλά προπονημένος. Οπότε ο Αντώνης δεν είχε και δεν έχει καμία ελπίδα να έρθει πρώτος.

Είναι τόσο μεγάλη η διαφορά φυσικής κατάστασης ανάμεσα στους δύο που το ματς είναι σίγουρος άσσος. Βλέπετε ο Αλέξης γνωρίζει καλά το παιχνίδι, ενώ ο Αντώνης ήθελε να το παίξει σοβαρός και υπεύθυνος ως τώρα. Αλλά τελικά δεν άντεξε στον πειρασμό. Διακόσιες χιλιάδες ψηφαλάκια είναι αυτά. Να τα πάρει ο Αλέξης εντελώς άκοπα; Δεν είναι κρίμα;
Εξάλλου, όπως και στον Αλέξη δεν κοστίζει τίποτα, Πληρώνει η γλώσσα τελωνείο; όπως μου έλεγε σοφός συνάδελφος στην τελευταία σύναξη που είχαμε οι μάντεις.

Πάντως, αγαπητοί δανειολήπτες αν εσείς δείτε λεφτά μετά τις εκλογές όποιος κι΄ αν κερδίσει, να μη με λένε Κάλχα και να μου αφαιρέσετε το πτυχίο μαντικής.

Και μην παρεξηγηθείτε τότε γιατί προεκλογική περίοδος είναι και ως είθισται τα παιδιά λένε και καμία κουβέντα παραπάνω για να περνά η ώρα.

Αλλά οι άλλοι αρχηγοί που είναι; Γιατί αργούν; Ακόμα δεν το πήραν πρέφα; Κι΄ ύστερα απορούν γιατί παίρνουν τόσο μικρά ποσοστά στις εκλογές...

Κάλχας
newsit


Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *