ροή ειδήσεων

Και μεταφερόμενοι ψηφοφόροι από Αλβανία;


Όπως όλοι μας γνωρίζουμε, ο προεκλογικός αγώνας έχει ανάψει για καλά σε ...
όλη τη χώρα και βρίσκεται στο φόρτε του.


Οι πολιτικοί όλων των παρατάξεων προσπαθούν να προσελκύσουν παλιούς και νέους ψηφοφόρους, καθότι για μερικά κόμματα το είδος σπανίζει, ιδιαίτερα για τα κόμματα που ψήφισαν τα Μνημόνια και κυρίως αυτά που τα εφάρμοσαν, οδηγώντας την Ελλάδα και τον ελληνικό λαό στην απόλυτη καταστροφή και εξαθλίωση.

Εκείνο όμως που δεν γνωρίζουν αρκετοί από εμάς, είναι ότι στη Θεσπρωτία, στα Γιάννενα, στην Καστοριά και ποιός ξέρει πού αλλού, τοπικοί βουλευτές και παράγοντες της Ν.Δ…. (όπως και του ΠΑΣΟΚ σε προηγούμενα χρόνια) διακινούν με δικές τους (ή του κόμματός τους) δαπάνες, μεγάλο αριθμό από Βορειοηπειρώτες και Αλβανούς ψηφοφόρους, τους οποίους μεταφέρουν με πούλμαν την ημέρα των εκλογών, από κοντινές πόλεις της Αλβανίας και περνώντας τους από τα συνοριακά περάσματα Μαυροματίου προς τη Θεσπρωτία, Κακκαβιάς προς τα Γιάννενα και Κρυσταλλοπηγής για Καστοριά, τους οδηγούν στα κατά τόπους εκλογικά κέντρα των νομών αυτών, προκειμένου με την ψήφο να αλλοιώσουν τα πραγματικά εκλογικά αποτελέσματα, βοηθώντας έτσι να εκλεγούν γαλάζιοι στο βουλευτικό αξίωμα, που υπό άλλες συνθήκες δεν θα είχαν θέση στο ελληνικό κοινοβούλιο.

Το θέμα αυτό είναι κοινό μυστικό για τους πολίτες των τριών αυτών νομών και όχι μόνον, αλλά πιθανότατα φοβούνται να το θίξουν για ευνόητους λόγους.

Υπάρχουν όμως και επώνυμοι βουλευτές της Αντιπολίτευσης και άλλων μικρότερων κομμάτων, που επίσης γνωρίζουν το θέμα, αλλά παρά τις προσπάθειες που έχουν κατά καιρούς κάνει, οι εν λόγω πολιτικοί είχαν λάβει «μέτρα ασφαλείας». Οι συγκεκριμένοι ψηψοψόροι εκβιάζονται να το κάνουν, απειλούμενοι ότι θα διακοπούν οι (παράνομες;) συντάξεις που λαμβάνουν οι δικοί τους, καθώς και ότι οι ίδιοι θα πάψουν να χρησιμοποιούνται σαν εποχιακό εργατικό δυναμικό στη Θεσπρωτία και στους άλλους δύο νομούς.

Για το συγκεκριμένο θέμα με πληροφόρησαν έντιμοι πολίτες όλου του πολιτικού φάσματος και θεωρώ υποχρέωσή μου να το μάθει όλος ο ελληνικός λαός, τόσο της Ηπείρου, όσο και της υπόλοιπης χώρας, ώστε να πληροφορηθεί για την πολιτική αυτή πλεκτάνη και απάτη και να τοποθετηθεί ανάλογα στην κάλπη, την Κυριακή των εκλογών, καθώς επίσης και οι αρμόδιες Αρχές να λάβουν τα ανάλογα μέτρα.

Ακόμη να ενημερωθούν όλα τα αντιμνημονιακά κόμματα, προκειμένου να γίνει ομαδική καταγγελία και κινητοποιήσεις με εθελοντικές επιτροπές, που θα επιτηρούν τα συγκεκριμένα και όχι μόνον, περάσματα, κατά την ημέρα-ρες των εκλογών. Να ζητήσουν ακόμη από τις αρμόδιες υπηρεσίες των τοπικών τελωνείων, τις καταστάσεις με τα στοιχεία των ατόμων που πέρασαν και επέστρεψαν αυθημερόν Αλβανία-Ελλάδα-Αλβανία, ή τις τελευταίες σαραντα οκτώ (48) ώρες, ώστε στη συνέχει να ελέγξουν τη νομιμότητα του δικαιώματος των ατόμων αυτών να ψηφίζουν στους εν λόγω νομούς, διότι υπάρχει και η πληροφόρηση ότι ψηφίζουν και στη γείτονα χώρα, όταν προκύπτουν και δικές τους εκλογές. Τυχαίο;

Τα κόλπα των εκλογών του 63′, όπου ψήφισαν και τα δένδρα, πρέπει να εξαλειφθούν οριστικά και οι ένοχοι να δικαστούν.


Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

  1. Ανώνυμος23/1/15 12:27

    Και με τους Αλβανους,και τους Βουλγαρους εισαστε χαμενοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος23/1/15 12:30

    Φερτε ρε ολη την Αλβανια να ψηφισει για να βγει η ΝΔ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *