ροή ειδήσεων

Μητροπολίτης Αργολίδας: "Απαράδεκτο να ορκιζόμαστε! Καλά έκανε ο Τσίπρας και δεν ορκίστηκε"


Είναι απαράδεκτο να ορκιζόμαστε, σημείωσε με δηλώσεις του ο σεβασμιότατος...μητροπολίτης Αργολίδας κ. Νεκτάριος, ο οποίος τάσσεται κατά της χρήσης του θρησκευτικού όρκου, ακόμα και στα δικαστήρια, υπογραμμίζοντας μάλιστα, πως καλά έκανε ο πρωθυπουργός και δεν ορκίστηκε.

"Εγώ είμαι κατά της θρησκευτικής ορκωμοσίας όχι μόνο στην Βουλή, όχι μόνο στις υπηρεσίες, αλλά και στα δικαστήρια. Είναι απαράδεκτο να ορκιζόμαστε στο Ευαγγέλιο" υπογράμμισε χαρακτηριστικά ο μητροπολίτης Αργολίδας.
Ο κ. Νεκτάριος τόνισε πως, «το να ορκιζόμαστε στο Ευαγγέλιο που είναι κατά του όρκου το θεωρώ απαράδεκτο, γι' αυτό και πολύ καλά έκανε ο κ. πρωθυπουργός που δεν ορκίστηκε και μακάρι να ‘ρθει η ώρα να σταματήσει ο όρκος. Ας βρεθεί κάτι άλλο».
Πηγή: newsit.gr



Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

  1. ο εκνευρισμενος παπουλης μαλλον ειδησεις θελει να γραφει γιατι αυτα που λεει ειναι ανιστορητα και δεν εχουν καμια σχεση με την ορκωμοσια αρχηγου κρατους,μεχρι το `74 Βασιλεως,που απο την ιδρυση εως τωρα η Ελλαδα στηριζοταν στην πατριδα στην θρησκεια και στην οικογενεια.Θα μου πειτε πια θρησκεια και πια οικογενεια και πολλοι στο ΣΥΡΙΖΑ λενε και πια πατριδα μωρε?Αυτο θελανε και αυτο καταφερανε.Δυαλυσανε ενα Βασιλειο,εστω ενα κρατος,με δραχμη χιλιαδων ετων,με πλουσια οικονομικη δραστηριοτητα,ιστορικη,μοναδικη στον χριστιανισμο ορθοδοξια και ενα σωρο,στο βωμο της νεας ταξης πραγματων.Παπουλη εισαι ασχετος και βοηθα το ποιμνιο σου πριν ειναι πολυ αργα.Ασε τις φιλοσοφιες με τα πολιτικα στην ακρη,αν θες ανοιξε τωρα στα γεραματα κανενα βιβλιο απο την συσταση της ελλαδος και μαθε το λογο που ορκιζονται στο θεο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. pote idrithike h ellada filtate kosma? kai apo pote orkizontousan ston theo? ektos kai an h istoria arxizei merikes dekaeties prin..... kai egw xristianos eimai kai poly perisotero apo kapoious allous alla den xerw an oi arxaioi ellhnes orkizontousan ston theo otan dikazan kapoious.... o papoulhs den xerw an einai anistoritos xerw sigoura oti o orkos pleon h arxhgos kratous eisai h se dikastikh aithousa mono san anekdoto akougete...

      Διαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *