ροή ειδήσεων

Στο ψυχιατρείο για έξι χρόνια ο εμπρηστής της Ρόδου



Είχε βάλει τουλάχιστον 20 φωτιές...

Το δικαστήριο καταδίκασε τον 26χρονο σε βαριά ποινή κάθειρξης 12 ετών και έξι μηνών και χρηματική ποινή 500 ευρώ - Ωστόσο, έκρινε ότι, λόγω της διαταραχής προσωπικότητας από την οποία πάσχει, δεν είχε επίγνωση της σοβαρότητας των πράξεών του

Το ελαφρυντικό του μειωμένου καταλογισμού αναγνώρισε το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο στον 26χρονο «Νέρωνα» της Ρόδου που είχε αναστατώσει επί τρία χρόνια το νησί με τουλάχιστον 20 εμπρησμούς. Έτσι, διέταξε τον εγκλεισμό του στην ψυχιατρική κλινική των φυλακών όπου ήδη κρατείται.

Το δικαστήριο καταδίκασε τον 26χρονο σε βαριά ποινή κάθειρξης 12 ετών και έξι μηνών και χρηματική ποινή 500 ευρώ, καθώς βρέθηκε ένοχος για εμπρησμό από πρόθεση από τον οποίο μπορούσε να προκύψει κίνδυνος για άνθρωπο και ξένα πράγματα, για διακεκριμένη φθορά και παράνομη οπλοφορία. Ωστόσο, έκρινε ότι, λόγω της διαταραχής προσωπικότητας από την οποία πάσχει, δεν είχε επίγνωση της σοβαρότητας των πράξεών του.

Για το λόγο αυτό, σύμφωνα με την «δημοκρατική», το δικαστήριο διέταξε να εκτίσει τουλάχιστον έξι χρόνια στο ψυχιατρικό κατάστημα και, αν κριθεί ότι έχει σώας τας φρένας πριν την πάροδο του διαστήματος αυτού του υποχρεωτικού εγκλεισμού, να εκτίσει την υπόλοιπη ποινή στις φυλακές.

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *