ροή ειδήσεων

Τέρμα οι πολικές θερμοκρασίες! Ηλιοφάνεια και άνοδος της θερμοκρασίας


Με ήπιο καιρό και με άνοδο της θερμοκρασίας θα κυλήσει το Σάββατο...Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί-βορειοδυτικοί με ένταση 3 με 5 μποφόρ, αλλά στα νότια και στον Κορινθιακό θα είναι ενισχυμένοι στα 6 με 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία το πρωί θα είναι χαμηλή, όμως το μεσημέρι θα φτάσει στα βόρεια στους 10 με 12 βαθμούς και στα δυτικά και τα νότια στους 13 με 16.

Πιο αναλυτικά :

Στη Θράκη και τη Μακεδονία προβλέπονται παροδικές νεφώσεις. Στην ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη υπάρχει πιθανότητα για ασθενείς βροχές. Νωρίς το πρωί στη δυτική Μακεδονία θα σημειωθεί παγετός. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -5 έως 12 βαθμούς. Στην Ήπειρο, τα νησιά του Ιονίου και τη δυτική Στερεά προβλέπονται αρκετές νεφώσεις και το πρωί στα ηπειρωτικά κατά τόπους ομίχλες. Οι άνεμοι θα είναι βορειοδυτικοί ασθενείς μέχρι μέτριοι. Στην Πελοπόννησο θα έχουμε αραιές νεφώσεις που το μεσημέρι στα δυτικά θα είναι πυκνότερες. Η θερμοκρασία θα φθάσει στους 13 με 15 βαθμούς. Στα Κύθηρα θα πνέουν βορειοδυτικοί άνεμοι ενισχυμένοι στα 6 με 7 μποφόρ.

Στην Κρήτη, την Κάσο και την Κάρπαθο προβλέπονται νεφώσεις, δυνατοί δυτικοί άνεμοι, αλλά και αισθητή άνοδος της θερμοκρασίας, που θα κυμανθεί από 5 έως 16 βαθμούς. Στα υπόλοιπα Δωδεκάνησα, τις Κυκλάδες, τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τις Σποράδες θα έχουμε κατά διαστήματα αραιή συννεφιά. Οι άνεμοι θα έχουν ένταση 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα φθάσει έως τους 12 με 14 βαθμούς. Στη Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά και την Εύβοια αναμένονται πολλές ώρες ηλιοφάνειας και άνοδος της θερμοκρασίας κατά 5 περίπου βαθμούς. Έτσι τα θερμόμετρα στα πεδινά θα δείξουν από -2 έως 14 βαθμούς. Στον Κορινθιακό θα πνέουν ισχυροί δυτικοί άνεμοι.

Στην Αττική προβλέπονται αραιές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί 4 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 2 έως 14 βαθμούς. Στη Θεσσαλονίκη θα έχουμε αραιές νεφώσεις και ανέμους μικρής έντασης. Τα θερμόμετρα θα δείξουν από 2 έως 11 βαθμούς Κελσίου.



Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *