ροή ειδήσεων

ΤΟ «BLUE STAR ΔΙΑΓΟΡΑΣ» ΕΚΑΝΕ… ΠΟΔΑΡΙΚΟ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ (PICS+VID)



Το «Blue Star Διαγόρας» ήταν το πρώτο επιβατικό πλοίο που έφθασε το 2015... στο λιμάνι του Πειραιά. Το πλοίο πέρασε τα «φανάρια» του Πειραιά το πρωί της Πέμπτης (1/1) προερχόμενο από τα νησιά των Δωδεκανήσων και το ακριτικό Καστελόριζο.


Με αφορμή την άφιξη του πρώτου πλοίου για το 2015, η Διοίκηση του Οργανισμού Λιμένος Πειραιώς (ΟΛΠ) επέδωσε αναμνηστική πλακέτα και δώρα στον πλοίαρχο, τους αξιωματικούς και το πλήρωμα του πλοίου.

Ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του ΟΛΠ Γιώργος Ανωμερίτης, σε δηλώσεις τόνισε: «Το 2015 είναι μια σημαντική χρονιά για τον Πειραιά και το λιμάνι του, αφού δύο μεγάλα γεγονότα θα συμβούν τον Μάιο: θα γιορταστεί η Ευρωπαϊκή Ημέρα Ναυτιλίας και θα διοργανωθεί η Γενική Συνέλευση και το Συνέδριο του Οργανισμού Λιμένων Ευρώπης (ESPO) με εκατοντάδες συμμετοχές, για πρώτη φορά στη χώρα μας».

«Σήμερα, εδώ στο Διαγόρας τιμούμε την ακτοπλοΐα η οποία συμβάλλει στη νησιωτικότητα και την τουριστική ανάπτυξη του τόπου, τιμούμε τους Έλληνες ναυτικούς και τους κατοίκους των νησιών μας», τόνισε ο κ. Ανωμερίτης.



newsbomb.gr

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *