ροή ειδήσεων

H στιγμή που ο Αρβανίτης αποκάλεσε μ@λ@κα τον Πρωθυπουργό [video]



Σιγήν ιχθύος από την ΕΣΗΕΑ, που ακόμη δεν έχει εκδόσει ανακοίνωση για την πρωτοφανή....
πρόκληση του δημοσιογράφου, Κώστα Αρβανίτη, πρώην κρατικοδίαιτου της ΕΡΤ και νυν διευθυντή του Ρ/Σ Κόκκινο - οργάνου του ΣΥΡΙΖΑ, που αποκάλεσε δημόσια τον Πρωθυπουργό της χώρας μαλάκα!...

«Είναι πάρα πολύ ζόρικο για μένα να λένε τον πρωθυπουργό της χώρας μου μ@λ@κ@. Και το πρόβλημα δεν είναι ότι το λένε. Είναι ότι είναι…», είπε ο δημοσιογράφος και διευθυντής του Ρ/Σ «Στο κόκκινο 105,5», μιλώντας σε εκδήλωση στη Λαμία.

Ο Κώστας Αρβανίτης ήταν ομιλητής σε εκδήλωση στη Λαμία με θέμα: “Η κρατική βία στα χρόνια των μνημονίων και ο ρόλος των ΜΜΕ ” η οποία έγινε παράλληλα με τα εγκαίνια της έκθεσης φωτογραφίας της Ένωσης Φωτορεπόρτερ Ελλάδας (Ε.Φ.Ε.) “H είδηση υπό διωγμό”, που φιλοξενείται στη Δημοτική Πινακοθήκη Λαμίας.

Ο δημοσιογράφος αναφέρθηκε στα δημοσιεύματα των Γαλλικών ΜΜΕ και ειδικότερα σε αυτό του περιοδικού L’Express το οποίο έγραψε: “C’est dur d’être soutenu par des cons”. Δηλαδή, “Είναι δύσκολο να σε στηρίζουν οι μαλάκες”.



Αντίδραση ΝΔ

Όπως ήταν αναμενόμενο, η ΝΔ εξέδωσε ανακοίνωση απάντησης, με την εκπρόσωπο Τύπου του κόμματος, Μαρία Σπυράκη, να δηλώνει:

«Οι υβριστικοί χαρακτηρισμοί που χρησιμοποίησε ο δημοσιογράφος Κώστας Αρβανίτης κατά του Πρωθυπουργού δεν μας εξέπληξαν.

Ο Διευθυντής του ραδιοφωνικού σταθμού “ΣΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ”, ο οποίος λειτουργεί υπό την αιγίδα του ΣΥΡΙΖΑ, απλώς αποτυπώνει τον τρόπο με τον οποίο αντιλαμβάνονται στο ΣΥΡΙΖΑ το δημόσιο διάλογο.

Το ερώτημα είναι, πλέον, αν ο κ. Τσίπρας εξακολουθεί να περιβάλλει με την εμπιστοσύνη του τον κ. Αρβανίτη.

Η άμεση απομάκρυνσή του από τη θέση του Διευθυντή του ραδιοφώνου που χρηματοδοτεί ο ΣΥΡΙΖΑ είναι αυτονόητη για κάθε πολίτη που σέβεται τον εαυτό του.

Καλούμε το ΣΥΡΙΖΑ και τα υπόλοιπα κόμματα να καταδικάσουν, εδώ και τώρα, την υβριστική συμπεριφορά του», κατέληξε

Δείτε το βίντεο από όσα είπε ο κ. Αρβανίτης, από το LamiaReport.gr:

Σχόλια

  1. Ανώνυμος10/1/15 22:06

    Για τα Γαλλικά όμως κανάλια τι έχετε να πείτε? Γκάφα ολκής του Σαμαρά να χρησιμοποιήσει την τρομοκρατεία σαν παράδειγμα κατά του ΣΥΡΙΖΑ. Για αυτά τι έχετε να πείτε? Σιγή ιχθύως φαντάζομαι αφού ούτε ο Δούναβης δεν τον ξεπλένει από τέτοια γκάφα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος10/1/15 22:06

    Ρε Δημοκράτες και ο μαλκγκας ο Σαμαράς που ήθελε να βάλει τον Παναθηναϊκάκια να γ@μηση τους τρις Χρυσαυγίτες γιατί δεν το κάνατε βούκινο στα ΜΜΕ. ο Αρβανίτης ήθελε να εκφραστεί έτσι, γιατί μήπως δεν είχε δίκιο. Ποιος είναι ο Σαμαράς που παίρνει Δικαστικό λειτουργό και μιλά έτσι με τόση βαρβαρότητα. Αυτός για μένα δεν είναι μόνο μ@λ@κ@ς, αλλά ένας ελεεινός και τρισάθλιος που θέλει να γ@μήση όλο τον υπερήφανο ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος10/1/15 22:56

    Ναι δεν λέω, οι πολιτικάντιδες αυτής της χώρας έχουν πλούσιο παρελθόν σε παρόμοιες γκάφες, ας θυμηθούμε μερικές γιατί ο στρουθοκαμηλισμός είναι το σήμα κατατεθέν μας.

    Αείμνηστος Καραμανλής. "Η Ελλάδα είναι ένα απέραντο φρενοκομείο" (στο οποίο του στήσανε πολλούς ανδριάντες!!!! Και το οποίο κυβερνούσε …… τώρα θα μου πεις, ποιος σώφρον άνθρωπος θα καταδεχτεί να διοικήσει ένα φρενοκομείο…….. μόνο κάποιος τρελός είναι η απάντηση φαντάζομαι)
    Πάγκαλος. "Η Γερμανία είναι ένας γίγαντας με μυαλό νάνου"........... και το ανεκδιήγητο .... "Όλοι μαζί τα φάγαμε"..... δηλαδή ΟΛΟΙ είμαστε σε αυτή την χώρα ΛΑΜΟΓΙΑ!!!! Περαστικά μας.

    Μητσοτάκης. (ξέρετε ο Μαθουσάλας μας) «Το δημοψήφισμα ήταν unfair»!!!!! (τότε που διώξαμε τον Βασιλιά) πήγε να τα μπαλώσει μετά φυσικά ότι έγινε λάθος στην μετάφραση λέει........ να του θυμίσω λοιπόν ότι....... "Οι μεταφράσεις είναι σαν τις γυναίκες... όταν είναι πιστές δεν είναι ωραίες και όταν είναι ωραίες δεν είναι πιστές"

    ΓΑΠ. "Διοικώ ένα διεφθαρμένο κράτος" ....... άρα όλοι μα ΟΛΟΙ είναι διεφθαρμένοι και από επίσημα χείλη παρακαλώ. Εδώ όχι μόνο δεν σηκώθηκαν και οι πέτρες να τον χτυπήσουν, αλλά τον καταχειροκρότησαν μάλιστα στην βουλή!!!!!! (τα παράδοξα του Ελληνα να τον βρίζουν και εκείνος να χειροκροτεί από μ@@@@α φαντάζομαι!!!)

    Σαμαράς. "Δεν ομιλώ με υβριστές", βέβαια όταν εκείνος βρίζει και απειλεί είναι καλά καμωμένα......

    Καρατζαφέρης. «Ο ριψασπίδας Σαμαράς» αναφέρεται φυσικά όπως καταλάβατε στην προδοσία τότε του Μητσοτάκη. Η λέξη προέρχεται από την ρήση του Πλούταρχου…. "Να θεωρείς άτιμους αυτούς που πετούν την ασπίδα τους παρά την περικεφαλαία και τον θώρακα τους, διότι τα τελευταία προστατεύουν το ίδιο του το σώμα, ενώ την ασπίδα την κρατούν για να υπερασπιστούν την από κοινού παράταξη"… βέβαια ο Πλούταρχος δεν μιλούσε τότε για οφσορ εταιρίες και μίζες υποβρυχίων γιατί τότε δεν υπήρχαν αυτές οι «λέξεις»!!!!

    Τέρενς Κουϊκ. "Ο Σαμαράς είναι ο πρωθυπουργός της ψευτιάς» λες και οι υπόλοιποι βολευτές είναι αθώες περιστερές

    Παππάς της ΝΔ «Ο Τσίπρας είναι άθεος»… λες και οι υπόλοιποι «θεοσεβούμενοι» δεν φοβήθηκαν τον καλό θεούλη και κατέστρεψαν την χώρα με τις κομπίνες τους.

    Τσίπρας. «Και με τον διάβολο θα συμμαχήσω αν χρειαστεί»…. (… για να ανέβω στην εξουσία,……. αυτό είναι δικό μου)

    Δυστυχία σου, Ελλάς, με τα τέκνα που γεννάς! Ω Ελλάς, ηρώων χώρα τι γαϊδάρους βγάζεις τώρα; Σουρής

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος11/1/15 03:43

    Το μαλακα μας πειραξε.Το αλητη προδοτη Σαμαρα που φωναζανε οι ιδιοι οι νεοδημοκρατες δε σας πειραξε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *