ροή ειδήσεων

Je suis Rothschild



Θύτες για γέλια και για κλάματα.
Με το αίμα αθώων η αυτοθυματοποίηση των δολοφόνων της Ευρώπης...

Άλλη μια υπερπαραγωγή των "κατασκευαστών" των "Ολοκαυτωμάτων".
Η Ελλάδα προβλέπεται να είναι το μελλοντικό Charlie Hebdo, που θα "χτυπηθεί" με τον ίδιο τρόπο.
"Στημένος" από τους τοκογλύφους ο "τσαμπουκάς" των "Αριστερών" των Κολεγίων και των Γκσταντ.
Το προβοκατόρικο οικονομικό πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ δεν διαφέρει σε τίποτε από τα προβοκατόρικα σκίτσα του περιοδικού, που προκάλεσαν την επίθεση.
Η Ευρώπη και η Ελλάδα σε θανάσιμο κίνδυνο.

Η σημερινή Ενωμένη Ευρώπη είναι ένα πληγωμένο θηρίο και τα πληγωμένα θηρία είναι πάντα επικίνδυνα, όταν δίνουν τον υπέρ πάντων αγώνα τής επιβίωσης. Αυτό το γνωρίζουν καλύτερα από τον καθένα οι κυνηγοί τους και στην περίπτωσή μας το γνωρίζουν καλύτερα οι Γερμανοί Ναζί και οι Σιωνιστές τοκογλύφοι που την "πλήγωσαν". Αυτοί μέσω της διαφθοράς βύθισαν τα ευρωπαϊκά κράτη στα τεράστια χρέη και στην συνέχεια λεηλάτησαν τις οικονομίες τους. Αυτοί εξαπέλυσαν τους "Χριστοφοράκους" της διαφθοράς προκειμένου να οδηγήσουν τα κράτη αρχικά στην αναίτια σπατάλη και από εκεί στην οικονομική"αυτοκτονία" της καταστροφής και της εκποίησης. Τώρα, μπροστά στον κίνδυνο μιας ανεξέλεγκτης κοινωνικής έκρηξης, λόγω της κατάρρευσης του κοινωνικού κράτους, - το οποίο αποτελούσε το πάλαι ποτέ μεγάλο ευρωπαϊκό επίτευγμα - ,"κατασκευάζουν" εχθρούς, για να εκτονώσουν την κατάσταση.

Στις ανάγκες αυτών των εγκληματιών για επιβίωση θα αναζητήσουμε τα αίτια όλων των"περίεργων" φαινομένων, οι οποίοι σήμερα μονοπωλούν το ενδιαφέρον των Ευρωπαίων πολιτών...Των φαινομένων που "τρομοκρατούν" κατά καιρούς τους Ευρωπαίους πολίτες. Όλα αυτά είναι τεχνητά και έχουν ως στόχο να παγιδεύσουν τους Ευρωπαίους πολίτες σε ένα "σκηνικό" τρόμου, προκειμένου να μην βλέπουν τις αληθινές αιτίες των κακών που τους τυραννούν και τους έχουν οδηγήσει στην απόλυτη φτώχεια και παρακμή. Η προσοχή και τα μίση αυτών των Ευρωπαίων πρέπει να στρέφονται μακριά από τους πραγματικούς ενόχους και πάντα εναντίον εκείνων που θα τους υποδεικνύουν οι ίδιοι. Πολύ πριν λοιπόν οι Ευρωπαίοι στραφούν εναντίον των πραγματικών τους εχθρών, κάποιοι θα φροντίσουν να τους στρέψουν εναντίον ψεύτικων εχθρών, τους οποίους θα"κατασκευάσουν" μόνοι τους, προκειμένου να αποφύγουν οι ίδιοι τις συνέπειες των εγκλημάτων τους.
Αυτό είναι το όλο θέμα και σε αυτό θα πρέπει να αναζητηθούν τα μυστήρια της σύγχρονης εποχής. Έχουν ανάγκη οι δολοφόνοι τής λεηλατημένης και κατεστραμμένης Ευρώπης να"κατασκευάσουν" οι ίδιοι τους εχθρούς της, προκειμένου να τρομοκρατήσουν τους λαούς της, για να μην αντιδράσουν με τον ορθό τρόπο και άρα εναντίον τους. Στην εποχή, που η κοινωνική παρακμή οδηγεί σε μαζικές αυτοκτονίες, πρέπει οι φονιάδες να βρίσκουν μόνοι τους τους απαραίτητους αποδιοπομπαίους "τράγους", για να τους φορτώνουν όλα τα "κακά". Σε μια εποχή που το "θηρίο" είναι έτοιμο να τους επιτεθεί, είναι σωτήριο γι' αυτούς να βάλουν μπροστά του ένα"είδωλο", για το στρέψουν εναντίον τού εαυτού του. Μέσα στα πλαίσια αυτών των"κατασκευασμένων" εχθρών πρέπει να δούμε συνολικά τα ευρωπαϊκά "φόβητρα", τα οποία θα μας απασχολήσουν στο αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα.
Δεν είναι μόνον οι "Τζιχαντιστές" που απειλούν την ειρήνη και την ευημερία των Ευρωπαίων ...Είναι κι άλλοι που τους τρομοκρατούν με άλλου είδους απειλές ...Είναι κι άλλοι που περιμένουν κι αυτοί με τη "σειρά" τους να εμφανιστούν στο "φεστιβάλ" του τρόμου ...Είναι ένα σύνολο εχθρών, το οποίο έχει προετοιμαστεί για να δώσει "άλλοθι" και βέβαια "σωτήριο" ρόλο στους δολοφόνους της Ευρώπης. Δεν είναι τυχαίο που οι Ευρωπαίοι ηγέτες έχουν κάνει μέσα στον χρόνο ένα συγκεκριμένο"πακέτο" με τους εχθρούς της Ευρώπης. Σήμερα υπάρχουν στη διάθεσή τους "εχθροί" όλων των ειδών και όλων των τύπων. Άλλοι εχθροί απειλούν με βόμβες ή Καλάσνικοφ και άλλοι εχθροί απειλούν με την "τεμπελιά" τους και την "ασυνέπειά" τους. Σήμερα είναι οι "Τσιχαντιστές", χθες οι Ρώσοι και προχθές οι Σέρβοι. Πάντα κάποιος θα παίρνει το βάρος της «παράστασης» του τρόμου, που πουλάει το προδοτικό διευθυντήριο των Βρυξελών. Εμάς, ως Έλληνες, μας απασχολεί το αύριο, γιατί πιθανότατα να έρχεται η σειρά μας.
Υπάρχουν όλες οι ενδείξεις που μας οδηγούν σε αυτό το συμπέρασμα. Οι άνθρωποι, οι οποίοι"έκαναν" προβοκατόρικο χιούμορ με τα σκίτσα του Μωάμεθ των ισλαμιστών, ήταν οι ίδιοι, που έκαναν τα ανάλογα με την Αφροδίτη των Ελλήνων. Όλα αυτά δεν έγιναν τυχαία ...Έγιναν μεθοδικά και σε εποχές που υπήρχε η άνεση χρόνου να γίνει μια καλή διαχείριση προπαγάνδας. Υπό αυτό το πρίσμα της απειλής δεν είναι παράξενο που μαζί με το Ισλάμ κάποιοι έχουν δαιμονοποιήσει και την Ελλάδα. Το Ισλάμ τους απειλεί με "αίμα", αλλά η Ελλάδα τους απειλεί με "πόνο". Καί οι δύο αυτές δυνάμεις - για διαφορετικούς λόγους - εμφανίζονται να "παράγουν" τρόμο στην ευρωπαϊκή κοινωνία ...Έναν τρόμο, ο οποίος αυτές τις ημέρες οδηγείται στην κορύφωση. Υπάρχει κορύφωση όταν λίγες ημέρες πριν τους πυροβολισμούς των Τζιχανιστών θα ακολουθήσουν οι «πυροβολισμοί» των Ελλήνων στις εκλογές. Μέσα σε ελάχιστο χρονικό διάστημα θα εκδηλωθούν όλες εκείνες οι ενέργειεςοι οποίες "τρομοκρατούν" τους "νοικοκυραίους" της Ευρώπης. Πόσο τυχαίο μπορεί να είναι αυτό, όταν μάλιστα όλες οι ταυτίσεις είναι τουλάχιστον "σατανικές";

...Συμφερόντων Ρότσιλντ ήταν το περιοδικό, το οποίο δέχθηκε την επίθεση από τους"Τζιχαντιστές" τρομοκράτες τού Ισλάμ ...Την ώρα που και οι "πέτρες" γνωρίζουν ότι οι Σιωνιστές - και άρα και ο επικεφαλής τους Ρότσιλντ -είναι αυτοί, οι οποίοι χρηματοδοτούν με πετρελαιοδόλαρα τους"Τζιχαντιστές" ...Συμφερόντων Ρότσιλντ ήταν επίσης και οι"Αγορές", οι οποίες δέχθηκαν"επίθεση" από τους αριστερούς"τρομοκράτες" τού Τσίπρα ...Την ώρα που και οι "πέτρες" γνωρίζουν ότι ο ίδιος ο "σταλινισμός" είναι δημιούργημα των Ρότσιλντ ...Έμμισθοι των Ρότσιλντ ήταν όλοι οι "πρωταγωνιστές" της παγκόσμιαςΑριστεράς και του σοσιαλισμού ...Από τον Μαρξ και τον Λένιν μέχρι τον Μπεναρόγια και τους Παπανδρέου, όλοι τους υπήρξαν "κατοικίδια" στην "αυλή" των Ρότσιλντ.
Αν αυτό δεν είναι ο απόλυτος ορισμός της εξασφάλισης "άλλοθι" μέσω της αυτοθυματοποίησης, τότε τι είναι; Οι θύτες "αυτοτραυματίζονται" - ελαφρώς βέβαια - ,για να μπορούν εμφανίζονται σαν θύματα. Με αυτόν τον απλό τρόπο αυτοί, οι οποίοι χρηματοδοτούν τόσο την τρομοκρατία του Ισλάμ - που το υποτάσσει στον ιμπεριαλισμό της Δύσης - όσο και την τρομοκρατία των Οίκων Αξιολόγησης, που καταστρέφει τις εθνικές οικονομίες, εμφανίζονται σαν "αθώα" θύματα "άδικων"επιθέσεων. Μιλάμε για "αθωότητα" και "αδικία". Μιλάμε για "άδικη" κοινωνία, η οποία στρέφεται εναντίον των "καλών" Ρότσιλντ. Κάποιοι "κακοί" ή "τεμπέληδες" - για την περίπτωση της Ελλάδας - άνθρωποι στρέφονται κατά αυτών των "καλών" ανθρώπων της Δημοκρατίας, του μόχθου και της αξιοκρατίας ...Εναντίον αυτών, οι οποίοι υπηρετούν την "ελευθερία" του λόγου ...Εναντίον αυτών, οι οποίοι υπηρετούν την "ελευθερία" της οικονομίας.
Όταν όμως τα αφεντικά που δήθεν θίγονται είναι κοινά, το ίδιο κοινά θα είναι και τα δουλικά που τρέχουν να τα υπερασπιστούν. Για κάποιον "σατανικό" λόγο, οι ίδιοι άνθρωποι, οι οποίοι έτρεξαν στο Παρίσι να κάνουν πορείες "διαμαρτυρίας" για την τρομοκρατία του "φανατικού" Ισλάμ, είναι οι ίδιοι άνθρωποι, που "διαμαρτύρονται" για την "τρομοκρατία" της "τεμπέλας" Ελλάδας. Οι ίδιοι άνθρωποι, οι οποίοι "στοχοποιούν" σήμερα το Ισλάμ, είναι οι ίδιοι άνθρωποι που "στοχοποίησαν" και την Ελλάδα στα "μάτια" των Ευρωπαίων...Οι "νοικοκυραίοι" της ευρωπαϊκής "τάξης και της ηθικής" ...Οι"επαγγελματίες" του πολιτισμού, της ηθικής και του ελεύθερου ανταγωνισμού. Για έναν μυστηριώδη λόγο όλοι αυτοί είναι ομοεθνείς και ομοϊδεάτες των κτηνών, που διαλύουν σήμερα την Ευρώπη και τον κόσμο.
Μια "ματιά" να ρίξει κάποιος στη φωτογραφία των "πενθούντων" της παρισινής πορείας, θα καταλάβει περί τίνος πρόκειται ...Εγκληματίες οι περισσότεροί τους ...Ο ζωντανός "χάρτης" τού φασισμού στην Ευρώπη. Αυτοί μπήκαν αυτόκλητα επικεφαλής τής πανευρωπαϊκής διαμαρτυρίας για ειρήνη και ομόνοια. Μόνοι τους έθεσαν τους εαυτούς τους στην υπηρεσία του "πολιτισμού" και της"ελευθερίας". Όσοι δεν είναι δολοφόνοι βρεφών, όπως ο Νετανιάχου, είναι κοινοί απατεώνες, σαν τον Γιούγκερ. Όσοι δεν είναι χαφιέδες σαν την Μέρκελ, είναι ευεργετηθέντες βλαχοδήμαρχοι, όπως ο Ρέτζι. Όσοι δεν είναι "μιζαδόροι", όπως ο Σαρκοζί, είναι μισότρελοι, όπως ο Σαμαράς. Όσοι δεν είναι διεφθαρμένοι σαν τον Ραχόι, είναι γόνοι Ναζί όπως ο Τουσκ ...Η "Σάρα η Μάρα και το κακό συναπάντημα" βγήκε βόλτα στους δρόμους τού Παρισιού.
Αν, δηλαδή, υπήρχε πραγματική δικαιοσύνη στον κόσμο, αυτή η εικόνα θα έπρεπε να είναι από"σταβλισμό" κρατουμένων σε φυλακές υψίστης ασφαλείας. Μιλάμε για ένα πλήθος εγκληματιών, το οποίο θα αποτελούσε "όνειρο" για κάθε Εισαγγελέα να το έχει απέναντί του. Πετώντας βελάκια να απέδιδες τις τιμωρίες τους, δεν θα τους αδικούσες. Μιλάμε για αθλιότητα. Μιλάμε για κτήνη. Αρκεί και μόνον να σκεφτεί κάποιος τι θα συνέβαινε, αν ως δια μαγείας "εξαφανίζονταν" όλοι αυτοί από προσώπου Γης ...Η Ευρώπη και ο Κόσμος θα ήταν καλύτεροι χωρίς αυτούς ...Δεν θα έλειπαν από κανέναν και για κανέναν λόγο. Και όμως. Αυτοί παριστάνουν τους θεματοφύλακες της Δημοκρατίας και της ευημερίας στην Ευρώπη. Αυτοί παριστάνουν τους "προστάτες" των λαών τής Ευρώπης.
Λέμε "παριστάνουν", γιατί έχουν και οι ίδιοι συνείδηση της "παράστασης" που δίνουν. Δεν είναι αφελείς οι ίδιοι, να πιστεύουν στις ουτοπίες. Αυτό το αποδεικνύει η στάση τους και η συμπεριφορά τους. "Σιδερόφραχτοι" προστάτες, που να φοβούνται τους προστατευόμενούς τους, δεν υπάρχουν. Σαν τους μαφιόζους κυκλοφορούν όλοι τους ...Με μπράβους και πιστολάδες. Πουθενά μόνοι τους οι "σωτήρες" και πουθενά χωρίς πιστολάδες να τους προστατεύουν. Δουλικά των τοκογλύφων είναι και έχουν ανάγκη την προστασία τους από τους λαούς που λεηλατούν. Μόνον στις καλά προστατευμένες "γιάφκες" των Βρυξελών αισθάνονται ασφαλείς που συνυπάρχουν μεταξύ τους ...Μιλάμε για συμμορία, που θα έκανε τον Αλ Καπόνε να φαίνεται ψιλικατζής μπροστά τους.
Αυτοί δυστυχώς κυβερνάνε την Ευρώπη και αυτοί την οδήγησαν στη σημερινή αθλιότητα. Αυτοί πρόδωσαν τους λαούς και παρέδωσαν τα πάντα στους τοκογλύφους ...Στους "καλούς" Ρότσιλντ και στο σινάφι τους ...Στους ανθρώπους αυτούς, οι οποίοι με τις επιλογές τους έχουν κοστίσει δεκάδες εκατομμύρια νεκρών τον τελευταίο αιώνα στην Ευρώπη. Δικό τους "σχέδιο" ήταν οι Παγκόσμιοι Πόλεμοι και η σημερινή παγκόσμια οικονομική κρίση δεν είναι τίποτε άλλο από μια "μοντέρνα"εκδοχή των Παγκοσμίων Πολέμων ...Μια εκδοχή όμως, που έχει θύματα πραγματικών πολέμων, αν σκεφτεί κάποιος όχι μόνον τις εκατοντάδες χιλιάδες αυτοκτονίες Ευρωπαίων εξαιτίας της οικονομικής κρίσης, αλλά και τα εκατομμύρια των θανάτων Ευρωπαίων, οι οποίοι προκύπτουν από την υποβάθμιση των λεηλατημένων συστημάτων υγείας και την υποχώρηση του προσδόκιμου ορίου ζωής. Εκατομμύρια άνθρωποι πεθαίνουν, για να υποχωρήσει το προσδόκιμο όριο ζωής κατά λίγα χρόνια.
Για όλα αυτά τα εγκλήματα κάποιοι ευθύνονται και αυτοί δεν είναι άλλοι παρά εκείνοι, οι οποίοι μας οδήγησαν στην οικονομική κρίση ...Εκείνοι που τους αρέσει να κάθονται στις "καπαρωμένες"από τους τοκογλύφους θέσεις των "οδηγών" και να οδηγούν τους λαούς στα χέρια των αφεντικών τους. Αυτούς βλέπουμε στη φωτογραφία να παριστάνουν τους θλιμμένους "αθώους". Τόσο"αθώους" και τόσο "πολιτισμένους", που δεν μπορούν δήθεν να "καταλάβουν" από πού προέρχεται η βία. Δεν μπορούν να "καταλάβουν" ότι οι ίδιοι είναι οι πραγματικοί δημιουργοί της βίας. Δεν μπορούν να "καταλάβουν" ότι οι μισθοί και τα προνόμια που τους δόθηκαν από τους τοκογλύφους ήταν η αντιπαροχή για τη φτώχεια που προέβλεπαν για τους λαούς, οι οποίοι ήταν θέμα χρόνου να αντιδράσουν βίαια.
Κατά μία διαβολική "σύμπτωση" όλοι αυτοί οι "καλοί" άνθρωποι, που δεν "καταλαβαίνουν" τα αίτια της εκδήλωσης της κοινωνικής βίας, είναι ομοεθνείς των Ναζί και των Σιωνιστών, που διαλύουν την παγκόσμια κοινωνία ...Ναζί, όπως ο Γιούγκερ, ο Τουσκ ή ο Σουλτς. Σιωνιστές, όπως ο Νετανιάχου, η Μέρκελ, ο Σαρκοζί, ο Μοσχοβισί. Αυτοί κρύβονται πίσω από όλα τα "παιχνίδια" εις βάρος της Ευρώπης. Αυτοί παρέδωσαν την Ευρώπη στα "χέρια" των Σιωνιστών τοκογλύφων ...Στα"χέρια" της συμμορίας του Εβραίου Ρότσιλντ, που, μέσα από την FED του Εβραίου Γκρίνσπαν και χάρη στην προδοσία του Εβραίου Τρισέ, επιτέθηκε και κατέστρεψε την Ευρώπη. Αυτοί κρύβονται πίσω από την προβοκάτσια τού Παρισιού και οι ίδιοι προσπαθούν να μετατρέψουν την Ελλάδα σε μια "βόμβα" τρομοκρατίας που απειλεί με διάλυση το σύνολο της Ευρώπης. Στο Παρίσι ενεργοποιήθηκε ένας "πυροκροτητής", ο οποίος, αν συνδέεται με τη "βόμβα" των ελληνικών εκλογών, αλίμονό μας.
Αυτό φαίνεται πως ήταν το ζητούμενο της μεγάλης "συγκίνησης" που υπήρξε στο Παρίσι. Με την προβοκάτσια χτύπησαν με την "γκλίτσα" τής τρομοκρατίας το ευρωπαϊκό "κοπάδι", για να το χωρίσουν κατά βούληση σε "καλό" και "κακό" μέρος. Στο "καλό" μέρος αυτών, οι οποίοι θέλουν την"τάξη και την ηθική" που υπόσχονται οι ίδιοι και στο "κακό" μέρος αυτών, οι οποίοι τους μισούν και προφανώς θέλουν το χάος και την καταστροφή. Κάποιοι πήραν θέσεις "καλών" και προετοιμάζουντις θέσεις των "κακών" για ανύποπτους λαούς. Με την προβοκάτσια των Τζιχαντιστών προετοιμάζουν τους ευρωπαϊκούς λαούς να αντιλαμβάνονται τους εχθρούς όπως τους υποδεικνύουν οι "ηγέτες" της διαμαρτυρίας και άρα οι Ρότσιλντ.
Ακόμα και η απουσία του Ομπάμα από την εκδήλωση δεν ήταν ούτε τυχαία ούτε αποτέλεσμα παράβλεψης του Λευκού Οίκου. Ο Ομπάμα δεν πήγε στο Παρίσι, γιατί δεν εξυπηρετούσε τα αφεντικά του να πάει στο Παρίσι. Η παρουσία του εκεί θα έδινε έναν παγκόσμιο συμβολισμό στην εκδήλωση και αυτό ήταν ανεπιθύμητο. Στο Παρίσι έπρεπε να φαίνεται ότι η εκδήλωση ήταν κυρίως Πανευρωπαϊκή και Εβραϊκή. Στο Παρίσι στήθηκε μια "παράσταση", για να δείξει στον κόσμο ότι οι ηγέτες της Ευρώπης και βέβαια του Εβραϊσμού είναι έτοιμοι κυρίως να αντιμετωπίσουν τους εχθρούς της Ευρώπης. Η Ευρώπη έφτιαξε με τον τρόπο αυτόν τη δική της 11η Σεπτεμβρίου. "Δανείστηκε"δηλαδή το παγκόσμιο "φόβητρο" του Ισλάμ, για να δημιουργήσει τη δική της αντιτρομοκρατική"ηγεσία", που στο άμεσο μέλλον θα δούμε ποιον θα έχει ως αντίπαλο "απέναντί" της. Στο Παρίσι δηλαδή εμφανίστηκαν οι "εκλεκτοί" και οι ρόλοι τους, αλλά όχι ο εχθρός, ο οποίος θα πρωταγωνιστήσει στην "παράσταση".

Το ζητούμενο δηλαδή της προβοκάτσιας ήταν ηδημιουργία του πανευρωπαϊκού "μπλοκ" και η νόμιμη ηγεσία του. Το ζητούμενο ήταν η πορεία των ηγετών και η σύνθεση της"κεφαλής" της. Το ζητούμενο της προβοκάτσιας ήταν η παλλαϊκή συσπείρωση των αφελών Ευρωπαίων γύρω από μια διεφθαρμένη ηγεσία, η οποία σε κανονικές συνθήκες θα έπρεπε να είναι μισητή. Ούτε η Αντουανέτα δεν είχε το θράσος να επιχειρήσει με μιατόσο φτηνή προβοκάτσια να βγει στους δρόμους του προεπαναστατικού Παρισιού να παριστάνει την Ζαν Ντ' Αρκ. Αυτό επιχείρησαν και αυτό εκ πρώτης κατάφεραν με τη βοήθεια της τεχνολογίας και των ΜΜΕ οι σημερινοί δολοφόνοι των λαών. Λέμε "με τη βοήθεια της τεχνολογίας", γιατί, όπως αποδεικνύεται από τις φωτογραφίες, η "κεφαλή" τής πορείας δεν ήταν καν στην πορεία ...Αλλού ήταν ο κόσμος, και αλλού πόζαραν οι εγκληματίες.
Έστω όμως και με τη βοήθεια της τεχνολογίας κατάφεραν στιγμιαία να "στοιχίσουν" τον λαό πίσω τους ...Κατάφεραν για λίγα λεπτά της ώρας να συσπειρώσουν τον λαό απέναντι σε έναν"εκκωφαντικά" φανερό εχθρό, προκειμένου να εμφανιστούν οι ίδιοι σαν ηγέτες του και εγγυητές της ασφάλειάς του ...Προκειμένου να προλάβουν να βγάλουν τις απαραίτητες φωτογραφίες που το αποδεικνύουν και να περάσουν για πάντα στα αρχεία των ενημερωτικών "πλυντηρίων" τους. Στην ανάγκη τους αυτήν τους εξυπηρέτησε το φανατικό Ισλάμ ...Το πιο εύκολο και διαχειρίσιμο"φόβητρο"

Γράφει ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΡΑΪΑΝΟΥ

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *